Re: Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 4

• 32 797
  • 860
  •   1
Отговори
# 225
Джордина, махай едната снимка Wink до 99 снимки доставката е 1.99 лири  Mr. Green

# 226
 ooooh! Уффф тук се предавам, не знам, поне от 2 месаца не съм поръчвала и ми се губят стъпките, но май като са на едно 100 бр ще те върне от началото, аз като правих разни експерименти ги добавях на групички в кошницата и триех каквото реша после  Confused
Пробвай с връщане назад, но едва ли ще се получи  newsm78

# 227
  • у нас
Доставката за фотокнигите как се таксува - за 1 или 2 книги, как мислите?  newsm78

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 20:03 от Sinara

# 228
5.30 паунда е доставката за две фотокниги.

# 229
  • у нас

никъде не виждам такава цена? На теб при поръчка ли ти взеха толкова или го видя от някъде?

# 230
  • София

никъде не виждам такава цена? На теб при поръчка ли ти взеха толкова или го видя от някъде?
Аз си погледнах фактурата от поръчката - 5,20 лири са ми взели за двете книги.
Ти като си сложиш двете книги в кошницата ще видиш колко е шипинга.

# 231
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
И аз се интересувам от фотокнигите. Моля, моля нека който е получил да сподели хубави ли са, здрави ли са?

# 232
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
И аз се интересувам от фотокнигите. Моля, моля нека който е получил да сподели хубави ли са, здрави ли са?
Аз споделих-хубави са, но се съмнявам да останат дълго време здрави. Причината е, че самите странички са доста плътни, а книжката е само лепена  newsm78. Тази седмица ще се постарая да снимам.
Сега има промоция в един друг сайт и то доста изгодна. Влез в темата за фотокнижките, в подфорум Хоби и там има досат инфо.

# 233
  • София
Момичета,
Да ви питам - от френския вариант на този сайт по-евтино ли излиза да се поръчват снимки или по-скъпо?!
Не видях тема и за френския сайт!

Благодаря предварително! Simple Smile

# 234
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!

Да ви попитам - тази оферта за 50 безплатни с кода до тази нощ ли е валидна?

# 235
  • Велико Търново
Да, до полунощ!

# 236

Много ти благодаря!   bouquet

# 237
а кода важи ли за стари акаунти и може ли на нов да се поръчат тези безплатни +покана за 50?

# 238
а кода важи ли за стари акаунти и може ли на нов да се поръчат тези безплатни +покана за 50?

За стари важи, но за нови не знам  Rolling Eyes

# 239
здравейте, първо честит празник на всички жени Simple Smile)) за първи път посещавам тази тема и имам желание да пробвал това със снимките...доколкото виждам някой трябва да ми прати покана за сайта или нещо такова.ще съм благодарна ако някои го направи- anito_88@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт