Re: Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 4

• 32 855
  • 860
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
За самата регистрация не е необходимо, направо от сайта на ПП става.
После ти пращат 4-цифрен код (при тегленето на 1.50- вижда се при транзакцията), с който да си верифицираш картата. Той може да се види на интернет банкирането (ако е активирано) или на разпечатка от банката. Без кода може да се плаща с ПП до 100 евро (не съм много сигурна за сумата).
Ето по-подробно обясно:
http://pazaruvane-online.com/20/%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%81%D … 0%BF%D0%BA%D0%B0/

# 211
За самата регистрация не е необходимо, направо от сайта на ПП става.
После ти пращат 4-цифрен код (при тегленето на 1.50- вижда се при транзакцията), с който да си верифицираш картата. Той може да се види на интернет банкирането (ако е активирано) или на разпечатка от банката. Без кода може да се плаща с ПП до 100 евро (не съм много сигурна за сумата).
Ето по-подробно обясно:
http://pazaruvane-online.com/20/%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%81%D … 0%BF%D0%BA%D0%B0/

Благодаря ти  bouquet сега ще разгледам.

# 212
  • Лондон/Пловдив
Момичета току що пуснах поръчка с този код за 50 фрии на 1 ми акаунт от който имам 4 поръчки и се хвана кодчето също имах 2 лири и си ги ползвах и тях .Така накрая тотала ми беше 0  Peace

# 213
И при мен се получи с кода - благодаря Hug
Току що пуснах поръчка с 50 снимки и тъй като имах един кредит от две лири, платих... нищо Laughing

# 214
  • Бургас

И ощеда питам, има ли някой, на който освен 1.99 лири да са блокирали още 1$  newsm78 .И това 3 пъти.От банката казаха, че е от ПП. не такса, защ. за интернет плащания няма такса.

Взеха повече,за 2 доставки *1,99  общо 13,47 лв са взели от картата .Аз нямам регистрация в ПП иплащах през формата.
Мдааа  newsm78 и при теб същото. получава се точно 2 пъти х 1.99лири и по 1$. Да не би и ти да си в ДСК (картата де). Да споделя един майтап: Отивам в банката да питам, обяснявам надълго и нашироко (с тази карта е плащано много пъти, но не през ПП, такова чудо не е имало,) а момичето ме глеееда и вика, не знам аз не съм поръчвала нищо по интернет. Викам, а бе госпожице, според вас аз за вашите лични дела ли се интересувам или идвам при служебно лице. След което на извлечението ги нямаше тези блокирани суми и тъкмо реши да ми натрие носа, но след много настояване от моя страна, се сети, че може да са само блокирани и така ги видя.
МЕРЕЛИН ти казваш с кода за безплатни 50 ли пусна?

Не съм с на ДСК ,но сега пак погледнах и видях чу са станали 2х4,46 лв.,явно другите не са ги взели.И аз пуснах с този новия код и Кт от 2 паунда - благодаря и аз   bouquet

А да ви питам една от предните поръчки с поканите още не е дошла.Да пиша ли или е възможно да се забави . Пуснала съм 3 поръчки на този адрес ,2 на мен ,едната на сестра ми .  Моте пристигнаха .

# 215
Да се повторя с питането
Когато показва как ще е орязана снимката и не ви кефи, какво се прави? Shrink to fit достатъчно ли е? Или трябва да се кропне? Какви идват в единия и в другия случай, знаете ли?
Разгледах инструкцията как се поръчва, но не ми стана ясно кой от двата метода на редакция да ползвам. Опасявам се, че това Shrink to fit ще "разпъне" снимката нанякъде....не знам.  newsm78

# 216
  • Варна
Shrink to fit не я разпъва по никакъв начин. При тази функция снимката (цялото изображение) се смалява, за да може да се побере в дадения размер, но острани се получават бели ленти с различна широчина, в зависимост от това колко се е свила снимката.
При crop снимката може да се отреже от някоя страна, без да се смалява самото изображение, но част от нея се реже все пак и не излиза цялата.
Дано ме разбрахте Blush
Пробвайте различните варианти като сложите снимка в кошницата и с/у нея изберете Print options. Показва се снимката в червена рамка- това, което е в рамката ще излезе, другото ще бъде отрязано Peace

# 217
  • София
При shrink to fit се отпечатва цялата снимка, но с бели ленти отстрани. Няма смисъл да режеш, тъй като това е автоматично рязане на машината, съответно и от отрязаната ще очертае правоъгълник, т.е пак ще ореже (Това - ако го правиш с програма). Иначе с кроп може просто да преместиш правоъгълника.

ПП Писали сме заедно.

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 13:10 от Мила-мама

# 218
Момичета,а тези които си пуснахте поръчките с кода,изпратиха ли ви писмо,че поръчката е тръгнала??

# 219
  • София
Аз пуснах току що с кода. Очаква се да тръгне утре.

Някой поръчвал ли е фотокнига? Има промоция 2 на цената на 1 и май ще пробвам, макар че все още чакам снимките и не съм видяла как са newsm78

# 220
  • Лондон/Пловдив
Аз пуснах снощи много късно с кода ,а те не работят в неделя поне така си мисля .Утре следобяд най късно ще тръгнат снимките

# 221
Момичета,а тези които си пуснахте поръчките с кода,изпратиха ли ви писмо,че поръчката е тръгнала??

Получих, че ми благодарят за поръчката.

# 222
  • Пловдив
Момичета ,не разбрах едно трябва ли да имаш кредити за да ползваш кода ?Аз съм пускала веднъж само при регистрацията си 40 беплатни снимки и дойдоха,но сега с този код ме изкушавате.
И още нещо сега виждам на мейла си код за 20% отстъпка на поръчан втори постер или колаж .Аз няма да поръчвам ,да го пусна ли тук да пробвате,ако някой има нужда,или той е персонален?

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 14:43 от renydent

# 223
Момичета ,не разбрах едно трябва ли да имаш кредити за да ползваш кода ?Аз съм пускала веднъж само при регистрацията си 40 беплатни снимки и дойдоха,но сега с този код ме изкушавате.
И още нещо сега виждам на мейла си код за 20% отстъпка на поръчан втори постер или колаж .Аз няма да поръчвам ,да го пусна ли тук да пробвате,ако някой има нужда,или той е персонален?
поръчваш снимките с кода  и си плащаш доставката , щом нямаш други кредити babydust7

а този код за 20% отстъпка на постери и колажи,  май го пращат на всички....

# 224
редактирам се, че... затъпяла кърмачка какво да се прави...

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 18:41 от ДжорджИна :)

Общи условия

Активация на акаунт