Re: Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 4

• 32 861
  • 860
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
 Peace Запис

# 196
Мдаа важи офертата току що пробвах с акаунт, на който поръчавх вчера 50 снимки и сега с този код мога да поръчам още 50 безплатни снимки, без да е нужен нов имейл.

# 197
Мдаа важи офертата току що пробвах с акаунт, на който поръчавх вчера 50 снимки и сега с този код мога да поръчам още 50 безплатни снимки, без да е нужен нов имейл.

Ще взема да я пробвам значи ...

# 198

Ще взема да я пробвам значи ...

Ами поръчах - да видим ....

# 199
  • Варна
Какво ли ще стане, ако сложа този код и имам 2 лири кредит? Има ли начин да поръчам 50 снимки и да не плащам доставка като се възползвам от кредита  Mr. Green . Питам защото на единия мейл имам само този кредит и няма какво да го правя.
И ощеда питам, има ли някой, на който освен 1.99 лири да са блокирали още 1$  newsm78 .И това 3 пъти.От банката казаха, че е от ПП. не такса, защ. за интернет плащания няма такса.

# 200
Какво ли ще стане, ако сложа този код и имам 2 лири кредит? Има ли начин да поръчам 50 снимки и да не плащам доставка като се възползвам от кредита  Mr. Green . Питам защото на единия мейл имам само този кредит и няма какво да го правя.
.
ми ще стане да поръ4аш и да не платиш нищо-автомати4но ти взима от парите Mr. Green
кода си работи-то4но си пуснах 50 снимки на стария си акаунт дето имам и 6 лири от кредити и ми жзе от тях 2 за доставка без да ме пита(а си ги събирах за книга Wink)

# 201
  • Бургас

И ощеда питам, има ли някой, на който освен 1.99 лири да са блокирали още 1$  newsm78 .И това 3 пъти.От банката казаха, че е от ПП. не такса, защ. за интернет плащания няма такса.

Взеха повече,за 2 доставки *1,99  общо 13,47 лв са взели от картата .Аз нямам регистрация в ПП иплащах през формата.

# 202
  • Варна

Взеха повече,за 2 доставки *1,99  общо 13,47 лв са взели от картата .Аз нямам регистрация в ПП иплащах през формата.
Мдааа  newsm78 и при теб същото. получава се точно 2 пъти х 1.99лири и по 1$. Да не би и ти да си в ДСК (картата де). Да споделя един майтап: Отивам в банката да питам, обяснявам надълго и нашироко (с тази карта е плащано много пъти, но не през ПП, такова чудо не е имало,) а момичето ме глеееда и вика, не знам аз не съм поръчвала нищо по интернет. Викам, а бе госпожице, според вас аз за вашите лични дела ли се интересувам или идвам при служебно лице. След което на извлечението ги нямаше тези блокирани суми и тъкмо реши да ми натрие носа, но след много настояване от моя страна, се сети, че може да са само блокирани и така ги видя.
МЕРЕЛИН ти казваш с кода за безплатни 50 ли пусна?

# 203
Имах 2 лири и поръчах с кода и не платих нищо.

Мисля да поръчам и през акаунта на мъжо, но нямам пари в картата - мисля да питам и аз в банката и се чудя дали да регистрирам картата в ПП - тогава може да не взема нищо допълнително... ще попитам и когато платя за пръв път така ще споделя.

Нали имаше поръчали и платили с регистрирани в ПП карти повече от един акаунт?

# 204
  • София
И аз като плащах с виртуална Виза на ДСК, са ми дръпнали 2 пъти по 1.96лв. за една поръчка. Това още при плащането, а 2 дни по-късно са взели сумата за самата поръчка newsm78
Ще се регистрирам в ПейПол, да видим дали пак ще е така Thinking

# 205
  • Варна
 Peace Като си регистрирах картата на ДСК в ПП пак ми дръпнаха 1 $ (1.44 лв) и 1,5 Е, което си е правило при ПП. Това обаче не беше виртуалната Виза, по причина че съм блейка и уж бях, ама не съм била си прехвърлила пари в нея и ми я отхвърляше. Та дано с виртуалната не ти дръпнат  Thinking

# 206
Когато показва как ще е орязана снимката и не ви кефи, какво се прави? Shrink to fit достатъчно ли е? Или трябва да се кропне? Какви идват в единия и в другия случай, знаете ли?

# 207
Mомичета,като поръчвахте с този код,като го въведохте изписа ли ви че не важи за вече регистрирани?

# 208
  • Варна
Аз съм плащала така на 2 акаунта, а на третия ми бяха безплатни снимките, нямаше плащане на практика Laughing

Peace Като си регистрирах картата на ДСК в ПП пак ми дръпнаха 1 $ (1.44 лв) и 1,5 Е
И на мен така, после ги връщат парите в ПП баланса Peace

# 209
Аз съм плащала така на 2 акаунта, а на третия ми бяха безплатни снимките, нямаше плащане на практика Laughing

Peace Като си регистрирах картата на ДСК в ПП пак ми дръпнаха 1 $ (1.44 лв) и 1,5 Е
И на мен така, после ги връщат парите в ПП баланса Peace

Благодаря! А за регистрацията необходимо ли е да ходя до банката?

Общи условия

Активация на акаунт