Re: Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 4

• 32 623
  • 860
  •   1
Отговори
# 360
  • Велико Търново
zruncho, провери ли в пощата?

# 361
zruncho, провери ли в пощата?
Да проверявах,защото ходех всеки ден за ларедутски поръчки да проверява.Днес им писах,пък ще видим.

# 362
Имам един въпрос - все още ми стои блокирана сума от ПейПал - 1 долар.
При всяко плащане ли ще блокират или е еднократно?
Аз съм платила по този начин само веднъж и сега се чудя колко пари да си внеса  Rolling Eyes

Благодаря за отговора.

# 363
ZL-76 аз много пъти съм плащала с Пейпал, но никога не са ми задържали други суми освен тези по фактура. Какво точно пише срещу основание за удържане на 1 долар?

# 364
ZL-76 аз много пъти съм плащала с Пейпал, но никога не са ми задържали други суми освен тези по фактура. Какво точно пише срещу основание за удържане на 1 долар?

Ами нищо не виждам, т.е. сега ще видя в ПейПал, но в салдото по сметката си стоят блокирани.

В ПейПал не ги виждам - стои ми само плащането към Фотобокс....

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 10:21 от Zl-76

# 365
момичета прочетох че можело да се поръчва чрез пей пал без регистрация,но може ли изобщо не го ползвам както преди си бях поръчала снимки?Сигурно сте го обсъждали но аз определено не съм следила темата отдавна  Blush

# 366
момичета прочетох че можело да се поръчва чрез пей пал без регистрация,но може ли изобщо не го ползвам както преди си бях поръчала снимки?Сигурно сте го обсъждали но аз определено не съм следила темата отдавна  Blush

не може като преди - само чрез ПейПал.

# 367
ZL-76 къде си гледаш салдото по сметката, аз само пейпал транзакциите следя. И ако е по сметката може би е удържано за нещо др, месечна такса например

# 368

не може като преди - само чрез ПейПал.
да благодаря разбрах

# 369
ZL-76 къде си гледаш салдото по сметката, аз само пейпал транзакциите следя. И ако е по сметката може би е удържано за нещо др, месечна такса например

Ами в Пейпал не видях, но в сайта в картови авторизации на Първа инвестиционна е отбелязано така:

08.03.2010 13:09:57   08.03.2010 22:09:58   Плащане на POS PAYPAL 3*********1 GB USD 1.00    1.47   

и си стои блокирана сумата от тогава - насам.

Аз нямам месечни такси.

# 370
А ти как поръча- през Пайпал без регистрация или?? И при мен седи блокиран един долар от много време.Предполагам,че при всяко плащане без регистрация е така,ако съдя по изказването и на другите момичета....

# 371
А ти как поръча- през Пайпал без регистрация или?? И при мен седи блокиран един долар от много време.Предполагам,че при всяко плащане без регистрация е така,ако съдя по изказването и на другите момичета....

ами аз на практика се регистрирах тогава - всъщност имам си мейл, парола и т.н. ... според мен съм се регнала вече.

# 372
Тогава незнам...При мен блокирания долар е за плащане без регистрация.Когато си регистрирах картата ми удържаха само еврото и когато си валидирах картата с кода за пайпал ми ги върнаха.

# 373
Тогава незнам...При мен блокирания долар е за плащане без регистрация.Когато си регистрирах картата ми удържаха само еврото и когато си валидирах картата с кода за пайпал ми ги върнаха.

Ами сега ще платя пак да видим... евро нямам удържани. До банката сега не мога да отида да си взема код или каквото е..

# 374
Момичета,сестра ми предната седмица се получи поредната пратка снимки.И какво мислите всички 50бр. са с ужасно качество,размазани,зърнести,тъмни.Свекърва и и тя си получи 200 бр като към 150 бяха пак същите ужасий/тя си ги пуснала с тази оферта за 50 и още 50 безплатно дето вървеше/.Мислихме мислихме от какво може да е,дали е от снимките или от тях,но при положение че една и съща снимка се вади 2 пъти през сайта един път супер,друг път много лоша си мисля,че е в тях вината.Дайте идея какво да прави.Вярно е,че за тези пари офертата е добра,но пък те снимките нестават за нищо.Чуди се дали пак не си ги пусне да видим какво ще е.Честно казано чакам поръчка и аз и взех да се притеснявам за моите дали ще са така.Даже се чудя дали да си пускам нагласените снимки сега.
И още нещо кажете ми моля,колко Е излизат тези книги,че имам кретиди да изразходвам   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт