Керамична преса за коса!-3

• 101 788
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
  • София
според мене всичките къдрят,дори и тези с по-широките плочи.Виждала съм клипчета в ютуб където се къдрят точно с тях.Стига разбира се пресата да е хубава,а не някоя за 20лв 14 вата дето не качва и 100градуса.

# 136
Здравейте на всички!Регистрирах се днес в този форум,понеже прочетох някъде,че тук сте едно голямо семейство към което искам да се присъединя и да споделя и моя проблем относно пресите!Имам доста къдрава,гъста,че и дълга коса,която трудно се подава на манипулации.Пробвала съм доста преси,но така и не достигнах желания ефект!Най-накрая мога да си позваля нещо наистина качествено,но дойде и другия въпрос....кoe да е точно???Може би месец вече се ровя из форумите където всеки хвали неговата си преса пък аз всеки ден меня мнението си Grinning Искам да си скъся косата,да си правя прически и т.н,но не мога да го постигна с къдравата си коса.Търся си нещо което да ме изправя качествено и трайно(2 дена поне),понеже ефекта от пресите с които съм се изправяла е бил 3-4 часа.След всички мнения из нета които четох се спрях на 2....едната е Белисима
http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-creativity
а другата е тази
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09026899
Като характеристики са почти еднакви,но тази разлика във ватовете много ме обърква...едната е 45,а другата 170...никак не е малка тази разлика.Имат ли значение,нямат ли тези ватове и повече ли е по-добре или по-малко.Много ми се иска да чуя и вашето мнение....за пресите,за ватовете,защото съм адски объркана,а наистина искам да си купя нещо за което да знам че ще ми върши работа.Приемам и препоръки,но без да се обиждат другите,но за предпочитане от хора които същото имат къдрави коси и са се преборили с този проблем Simple Smile Май много ви занимавах като за пръв път,но наистина имам нужда от съвет  newsm78

# 137
  • София
ох и ти си подхванала грешната посока като мене в началото с ватовете а не с градусите.Гледай градусите,не ватовете.Гледай покритието останалото са луксове.Ако косата ти се поддава трудно на манипулации тия двете ако загряват до 200 градуса няма да те изправят добре,нито трайно.Моята е 230градуса и на 200 не мога да се изправя така както на 230.Прочети малко странички назад,дори бих казала теми назад.Върни се още от първа тема за да научиш повечко за пресите и кой каква използва тука и с каква коса е.Аз така избрах моята като попитах тука повечето с коси като мойта с какви преси са и всичките сме сложили снимки за да се види и резултата.Но дори ако ми последваш съвета с градусите и покритието няма да сбъркаш.Казвам го з-то ако помислиш реално на 200 градуса ако ти се налага да потретваш и почетвъртваш един кичур е трагедия в сравнение с едно или максимум две минавания на 230градуса.И при всички положения ще е по добре изпечена косата и по малко изгорена ако не прекаляваш с повторенията на един и същи кичур.Ватовете и преди съм казвала че според мен са от значение за бързото загряване и достигане на работната температура.Моята май беше 60 вата,загрява за половин до една минута,ама изправя страшно,както и къдри страхотно стига да имаш умения.С мойта преса освен термо мляко друго не слагам за да запазя изправеното,а косата ми е със сигурност по неподатлива и от твойта.

# 138
На Кашето жена му,
напълно съм съгласна с теб,но някои неща ме накараха да се замисля относно ватовете.И аз мислех че е мярка за това колко бързо ще загрява,но като се поразгледах всички стари преси са с над 100 вата,а гаранция че не загряват бързо(имам такава),а всички по нови и модерни преси са с 30 до 60 вата,а загряват наистина за секунди.Може би е мярка за енергоспестяване или и аз не знам Simple Smile Относно тези 2-те преси,и двете са с йонизатор,и двете загряват до 200 градуса,и двете са керамика,само дето Белисимата мисля беше и с нефрит,което и представа си нямам за какво е,и двете по описание загравят за 30 секунди,а разликата във ватовете е огромна....много ми е чудно Simple Smile Относно градусите....наскоро се изправях със Philips 4669(понеже братовчедка ми я има и бях решила да си купувам такава)която загрява до 215 градуса,и е 30-40 вата и...след няколко часа пак се начупи и след това започнах да се интересувам по подробно.Първо окото ми попадна на тази като твоята,не бях чувала марката,но в другите форуми нямаше много добри коментари за самата марка и една фризиорка ме отказа.Много добри коментари видях за Белисима,разбрах за нея от нета,даже не съм гледала и рекламата и много ме впечатли.Но като се замисля може би хората се впечатляват от дизайна и рекламата и затова толкова са се запалили.Но на мен ми трябва нещо което да ми върши работа,няма да ходя с нея на изложение Wink Затова исках да знам дали някои има впечатление от нея!Най-вероятно си права за градусите....за моята къдрава коса наистина ми трябва нещо силно!Ще изчета темичките и тук и силно се надявам да стигна до някакво решение Simple Smile

# 139
  • София
мдам ама щом ти се е начупила косата на 215 градуса да знаеш че тия дето ги мислиш по 200 градуса няма да издържи изправеното и един час.Гаранция от собствен опит.А максимума градуси е 230,така че голям избор нямаш.За моята преса гарантирам че ще изправи косата ти,но предполагам че и другите преси с 230 градуса ще ти свършат работа.Просто се огледай,а ватовете според мене нали ти казах за какво са и не са енерго спестяващи,просто според мене са по ново поколение преси и са по нови модели и затова са с по малки ватове.

# 140
Здравейте, момичета! Първо се извинявам за тъпия въпрос, но не съм много веща с пресите.  Embarassed Всички ли преси за изправяне - къдрят? Ако не- по какво се познават, защото в характеристиките на пресите не пише за какво са???

не се извинявай мила,на нас жените всичките ни въпроси са тъпи,защото изперкваме от желание за красота hahaha

ами и аз мисля,че всички с тънки плочи ще къдрят,като гледам в клипчетата как става,като си мисля,че тези на които горната плоча е изтумбена,закръглена/ама как го обясних ooooh!/ по-хубава работа ще вършат Peace

кате-рина1,според мен такива 10 в 1,15 в 1 не са много ефективни и качествени Peaceнезависимо дали е преса,печка или шампоан Peace

# 141
На Кашето жена му, Находка,  Hug  bouquet

# 142
Момичета, да ви се похваля....вчера си купих преса на Ремингтон S2002. Знам, че е малко стар модел, но я взех на изгодна цена (самата преса е чисто нава, а не втора употреба). Още не съм я ползвала и да попитам, някакви отзиви за нея... казаха ми, че е хубава Rolling Eyes

# 143
И все пак каква преса ще ми препоръчате за моята къдрава и гъста коса: )

# 144
  • София
все пак ти трябва да си избереш сама коя искаш,въпроса е да знаеш какво търсиш Simple SmileНие тука като минали по този път можем да дадем съвети,но не можем да ти кажем коя да вземеш,з-то аз лично не се наемам после да ми кажеш че не ти е харесал моя избор.

# 145
Момичета, да ви се похваля....вчера си купих преса на Ремингтон S2002. Знам, че е малко стар модел, но я взех на изгодна цена (самата преса е чисто нава, а не втора употреба). Още не съм я ползвала и да попитам, някакви отзиви за нея... казаха ми, че е хубава Rolling Eyes
С нетърпение ще чакам мнение,защото и аз съм се спряла на нея.А там откъдето я купи само 1 бройка ли имаше?  Blush

# 146
"не се извинявай мила,на нас жените всичките ни въпроси са тъпи,защото изперкваме от желание за красота hahaha" абсолютно вярно!!!  Crazy

# 147
Искам само да кажа,че се радвам че отделих два дена да прочета изцяло и 3-те теми.Спрях се предимно на два модела и двата на Ремингтон-едния е S1051
http://remington.bg/product/presa-za-kosa-s-tesni-plochi-za-kadr … -sleek-curl-s1051
другия е S7902,който предполагам всеки познава,но за тези които още не са я видели:
http://remington.bg/product/presa-za-kosa-remington-s7902
Чудя се предимно за покритието.Най-вероятно и двете ще изправят добре,но първата е с тройно покритие,а втората е само керамика и въпросния балсам.Според вас??

# 148
С нетърпение ще чакам мнение,защото и аз съм се спряла на нея.А там откъдето я купи само 1 бройка ли имаше?  Blush
Вече я пробвах и съм адски довална. По принцип косата ми е гъста и чуплива. Със старата преса трябваше да минавам кичура най-малко два пъти, за да се изправи, а сега само с едно движение се изправяше. Косата ми е до раменете и за 20-тина минути се бях изправила(докато малкия се разхождаше с проходилката) като преди това не съм използвала изправящ продукт, а само кристали сложих след изправянето. да ти кажа пресата я купих от Пенито(не знам при вас дали има) за 29`90лв.  С една дума - доволна съм. Wink

# 149

Общи условия

Активация на акаунт