Керамична преса за коса!-3

• 101 744
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Може ли малко разяснение какво ще рече система за овлажняване на косъма ?
значии аз до колкото разбрах понеже и аз си я поръчах пресата работи с някакви овлажнители включително витамин Е, и когато пресата се включи тея неща се разпростират по цялата дължина на косъма, като го остави гладка, копринена и здравословен вид и също така предпазва от самата топлинна обработка  Whistling

# 556
Може ли малко разяснение какво ще рече система за овлажняване на косъма ?
значии аз до колкото разбрах понеже и аз си я поръчах пресата работи с някакви овлажнители включително витамин Е, и когато пресата се включи тея неща се разпростират по цялата дължина на косъма, като го остави гладка, копринена и здравословен вид и също така предпазва от самата топлинна обработка  Whistling
С такава преса за коса, не ти трябват маски  Laughing
Аз съм малко скептично настроена. Да, има преси, които са по-хубави от други, но напълно безвредни - няма.
Аз като видях рекламата на моята преса, щяха да ми изскочат очите, а в действителност няма подобно нещо.  Mr. Green

# 557
Всичко е реклама, дами Whistling След една година ползване на преса косата ми е в ужасно състояние, въпреки маските и хубавите продукти, които ползвам Tired. Че аз за косата си се грижа по-добре отколкото за лицето Confused. Но пресата е безпощадна Sad

# 558
Съвсем нормално е косата да изгори след позлване на преса системно, все пак това са 200 градуса да се "стоварят " върху нея  Crazy  макар, че моята не е чак толкова зле, може би защото сегашната ми преса е много слаба, но с нея се изправям 1 час, и то само за да е права, не и оформена.
А тези масла от къде се копуват?
Etichka да разбирам, че ти я ползваш, така ли? Доволна ли си?

# 559
На мен фризьорката по повод на пресата ми каза,че сега косата ми може да е здрава и лъскава,но това дърпане и горене с пресата със сигурност щяло да и се отрази след време,демек,че ще оплешивея на стари години Laughing Мисля да поразредя малко ползването и Mr. Green Попринцип съм се ограничила до 3пъти седмично на 160 градуса,освен да станат 2..но повече се харесвам с права,да му се не види Sad

# 560
Само не забравяйте че косата ви расте и се сменя ня няколко години ,а оредяването и оплешивяването нямат нищо общо с пресата , а с годинките
Баща ми от буйните къдрици преди 40 години сега е с 2 косъма на главата си , ама виж не бях се сетила да го попитам дали е ползвал преса 1960 година  Laughing

# 561
Jeje,викаш да си ползвам пресата,пък годините така и така си вървят..и косата заедно с тях Mr. Green

# 562
Jeje,викаш да си ползвам пресата,пък годините така и така си вървят..и косата заедно с тях Mr. Green
Че няма да оплешивееш от пресата - няма, но въпреки всичко, ако бях на твое място, бих ограничила ползването и.
Косата расте и се обновява, но и трябва много време, а с пресата може да изгори прекалено бързо.

# 563
Да,ще я огранича определено.Без нея съм на букли,много ми е къдрава косата,а нали знаете ..който,каквото си няма,това иска..

# 564
Аз не мога да кажа, че ползвам пресата редовно, а и пресата ми е от по-хубавите уж. Напоследък я изправям на 150 градуса, и въпреки това косата ми буквално се късаше по върховете при сресване ooooh! Сега се подстригах, поизчисти се, но има още. И аз се харесвам повече с изправена коса, но ще огранича ползването до минимум Tired

# 565
Etichka да разбирам, че ти я ползваш, така ли? Доволна ли си?
не не я ползвам все още чакам да ми я донесат  Peace

# 566
На колко гардуса е най-добре да се ползва , 180 малко ли е много ли е ?
Извинявам се за въпроса ,но наистина нямам идея

# 567
На колко гардуса е най-добре да се ползва , 180 малко ли е много ли е ?
Извинявам се за въпроса ,но наистина нямам идея

Като е на по-малко, косата не се изпича добре, налага се да се минава втори път, та да се чудиш къде е файдата Outta Joint

# 568
Запис,за да ви следя-искам да си взема преса която да си правя едри къдрици -косата ми е къса,подстригана стъпаловидно /до рамото/ и искам да я ползавам само за обем-мислите ли че това е правилното решение или по-добре маша?!

# 569
Запис,за да ви следя-искам да си взема преса която да си правя едри къдрици -косата ми е къса,подстригана стъпаловидно /до рамото/ и искам да я ползавам само за обем-мислите ли че това е правилното решение или по-добре маша?!
ами аз не съм точно специалист никога не съм пробвала да правя обем понеже имам прекалено много коса, но има някви приставки към машите които са за обем  newsm78 но сигурно и с преса става... някой по-навътре с нещата да каже

Общи условия

Активация на акаунт