Юлски бебета - Тема 26

• 21 635
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
  • Canada
Джилиан, радвам се че новините са добри... Peace Между другото нали вкъщи Кари е болна и затова ги оставям през нощта да спят на отворена врата, за да се проветрява...

# 316
Мами , благодаря ви за съболезнованията   Hug.
И на мене не ми се мисли за другата ми баба, която най-много ни е гледала. Да е жива и здрава.

Александра - и моята бебка най си пада по опаковките - особено цветните. Определено трябва да си тваряме очита н 4  Mr. Green
Онзи ден бебка глътна парче салфетка. Отидохме при една баба, тя вика - как малкото не пие вода, дай да пробвам. И й сложила една салфетка, след части от секундата салфетката е налапана.  Веднага отидах да я взема и видях 1 парче на езика, докато го взема Ива го глътна.

Emily - мен пък от разнасяне ме боли гърба, а мъжо ме бъзика, че вече има мскули на ръцете по-големи от неговите. ма като пипам май наистна имам по-голям и твърд мускул от преди Mr. Green

Мама Диди - явно вече си заформила бандата с калпазанчета  Simple Smile . Какво реши в крайна сметка - ще се връщаш ли на работа лятото?

Джиджи - и мъжо като е бил бебе е пълзял по коридора и най обичал да лиже обувки - всеки си има вкус  Mr. Green

Jillian - дано скоро малката се оправи, с риск да прозвуча глупаво освен 18 градуса, гледай и въздуха да не е сух.

# 317
  • Canada
Момичета, защо ви няма никакви?!? Май всички са по разходки а? Grinning

# 318
Мише, моите съболезнования за баба ти.
Джил, вече съвсем ме нави, последно преценявам на последните теглилки и ако е качила по- малко, определено си взимам Макси Козито.
Мама Диди, ама верно изглежда по- голяма.
Чочи, Андреа пие 150 мл. мляко сутрин.
Алекс, много неприятно и стряскащо. Миналата седмица и ние бяхме на гости на едно бебе и бабата даде на Анди салфетка, от която бързо си хапна преди да реагирам, така се задави, дадох вода и си я глътна Laughing.
Да си похваля и аз калпазанката, овършава стаята за нула време само с търкаляне и тя си отваря чекмеджето, но само първото, защото не се изправя още. Скоро чакам и това да свърши, защото се набира малко на колене в леглото, тия дни ще свалим нивото. Днес пак я вадих из под леглото, завира се до половина, само главата й стърчи, но ей сега я извадих от под леглото, баш в средата се беше завряла, незнам как. Ето я документирана:http://julskimami.snimka.bg/baby/bebencata-ni-na-6-meseca.454233.17543930
И малко снимки на диването, има и една да ви покажа как се спи в спален чувал Laughing.http://julskimami.snimka.bg/baby/bebencata-ni-na-6-meseca.454233.17543874

# 319
Julsko bebe,мислех,че децата на мама Диди са уникални,но и Анди не пада по-долу от тях  Peace-голяма е сладурка /пу-пу-пу/  Hug

# 320

Драга, и аз смятам, че е по-добре да се спреш на по-качествената седалка за кола. И аз скоро ще започна да търся, но вече реших да е само 9-18, а не комбинирано, понеже дават по-добри резултати за безопасност на тестовете.

Джил по-принцип си права, но не винаги това правило е вярно. Просто трябва да се сравняват набелязаните конкретни модели. Ето пример:
http://www1.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kindersitze/gtab.asp
Немската АДАК дава еднакви оценки на Макси кози Приори (9-18 кг.) и Бритакс Еволва (9-36 кг.)

Peace

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 17:47 от Анонимен

# 321
  • Велико Търново
ЮБ, да ти е жива и здрава тая палавница, абе и Сияна е влизала под леглото, ама толкова навътре не  Thinking
Мамо Диди, подозирам, че скоро ще имаш пълноценен помощник в кухнята Simple Smile
Джижи, радвам се, че сте добре, това предписание много ми допадна - за 4-те часа Simple Smile

# 322
  • USA
Мише,моите съболезнования.

Emily,Стейси понякога реве или пищи,но за да ме извика.Рядко( на 3-4 дни) си се буди и си мълчи.

Мама Диди,Катето наистина напредва.

Днес никoй не пише, а представям си лятото.

Рал,активната гимнастика ,която пускаш в продавалника я дават за най-добрата.Търсих,търсих и не можах да я намеря,беше изкупена от всякъде. Прекупвачи я продаваха,но на тройна цена и ми се видя ненужно и в крайна сметка купих варианта в розово.Ти от къде я купи?

# 323
Маймунче тук в БГ си я има и онлайн и в магазините. Тази конкретно я купих от така наречения Бейби Мол в Люлин. Беше и подарък на Ния от едни роднини (бяха дали парички да и купим каквото си харесаме). И по мое мнение е много добра. Но вече не и е интересна - има си джъмпер и кошара с милион играчки.

# 324
  • USA
Рал,и на Стейси вече не и е интересна.

Jillian
,все забравям да ти пиша.Стейси преди хапнеше нещо 3-4 лъжички и спира.Почва да се извърта.И сега вече като започне така да прави, я взимам в скута си и яде много повече, да не кажа,че достатъчно за възрастта и.Дори слагам по 1-2 лъжички от гадните за нея храни в останалите,не и харесват,но си ги изяжда.Сменяй позите.Ако трябва изчакай 2-3 мин.Понеже Стейси обича всичко сладко и го яде с охота, съм и направила едно клипче и и го пускам по време на хранене и това доста помага.

# 325
Честити месечинки  Hug

Ние се записваме в клуба на болните бебчовци  Cry 2 дни Анна кашля по малко и след това се хили. Аз в началото си мислех, че е някой пореден номер, но днес я заведохме на лекар и казаха, че има секрети и леко зачервено гърло. Предписаха ни Коларгол (черните капки, които правят на място в аптеката), Вит. С и Проспан Притесняваме, че в листовката на Проспана пише, че не се дава на деца под 1год.  Thinking Дали да потърся второ мнение за медикамент за кашлица?  newsm78

Хайде вече всички болни бебоци да се оправят  Praynig Разбрах как се чувства една майка, когато детенцето е болничко.... ужас  Cry

# 326
Днес май целия форум 4 бил по разходки Wink

Мише, моите съболезнования!!!

Джил, новините са добри....дано наистина се разминете с антибиотика Praynig
Иличка и Анн да се оправя!!!
Диди, скоро няма май да ги различаваш Катето и Петя Grinning
Драга, позабавлявах се със снимките Joy
Ем, не само тези, ами всичко що е обувка се яде...като изгуби своите, краде от крачетата на другите деца  Joy Джил, в интерес на истината първото нещо, което купих за Стеличка, още като бях бременна, бяха обувки Laughing

# 327
Тан, кажи ми моля те в Карнобат какви пюрета продават освен на ХИП и Ганчев и къде съответно.  Hug
Диди, аз тук купувам само на Хип, а от Бургас на Семпер. Не съм обръщала много внимание, но със сигурност има и на Гербер, Овко и Сънвал. И в двата магазина с бебешки храни. За Нестле не съм сигурна дали има пюрета, но каши със сигурност има и ратворими и от готовите. Утре ще проверя точто какво има и ще ти пиша. Hug

# 328
Честити месечинки на порасналите днес бебоци.

Мишенце, моите съболезнования за баба ти  Flowers Rose

Джил, дано се разминете с антибиотика  Peace
Драга, много се смях със снимките на Анди, и за сетен път се изумявам колко са напред момичетата в развитето си.
Диди, много е чевръста Катето  Mr. Green
Джиджи знаех си аз, че има някаква връзка с обувките  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Да се похвалим и ние днес за пръв път Влади яде пуйка - хареса му Heart Eyes Mr. Green

# 329
Лека и приятна вечер на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт