Юлски бебета - Тема 26

• 21 634
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
  • USA
Чочиии  bouquet

# 61
Още веднъж благодаря за пожеланията на всички  Hug
Подаръка на нашия тати от Катето е едно л.й.о в гърнето ......т.е. два пъти по едно  Mr. Green
Купихме торта и свещички "33" - много страшно ми изглежда нещо  Mr. Green

Нели,браво на Дарийка - ще свикне детенцето  Hug

# 62
ЕЕЕ, кога успяхте до пета страница да стигнете? Party Чочиии   bouquet
Ние днес направихме една хууубава разходка, даже до Вис Виталис с количката отидохме, купих пюре от пуйка, да си имам, че и на месото му идва времето, разбира се не устоях и Малчо пак намаза едно комплектче с бродерия лъвче  Grinning, но забравих да взема памперси, така че утре пак.
И ние сме в групата с обрив, не съм въвеждала нова храна, май малко повече го бях облякла днес, но чак пък толкова бързо да се изприщи  newsm78
Мама Диди, да ти е жив и здрав, а "33" си е една много хубава възраст /от личен опит/.
Нели, Божидар и пюретата и кашата ги предпочита по-редички, така й ги прави и ще си хапва сладко сладко.
Цветен прашец, много е сладка малката Прашинкова, добре си е детето,  аз лично хич не обичам анорексични бебета.
Джиджи, неблагородно завиждам за дрехите, за съжаление и на мен не ми е стимул пълния гардероб, аз влизам в дънките, но нещо не мога да ги закопчая, корема ми хич не иска да се прибере, а като се сетя, че по-миналата година си дадох цялата заплата за един костюм  с малка черна рокля от сатен и сако и ми иде да се гръмна.
Викат ме, всички болни да оздравяват моменталически,  Hug

# 63
Тук съм, Чоче, тук.. не бях влизала вчера... пък и нямам много какво да кажа Simple Smile Благодаря за темата   bouquet

Ама много цветен станал подфорума  Heart Eyes

Видях Катрин.. страхотна е Hug

Иначе нещо ново.. започнах глутена днес с каша с мляко, ябълка и ванилия на Лактана... Ами яде всичко наред явно наша Писка Simple Smile Дадох половин доза, не съм въвеждала лъжичка по лъжичка.
Жълтъка го въведох 7 дни подред.. от тогава не давам въобще, че свършиха домашните яйчица Simple Smile
Месото ще зачака.. не ни е спешно.
И такаммм... Хубава вечер на всички! Simple Smile  Hug

# 64
  • София
Здравейте,
имам въпрос: Какъв крем за лице взимате на Д-р Тайс - Нахткерцен? Днес ходих до аптеката и се оказа, че има няколко варианта.

# 65
  • USA
Момичета имам въпрос.На Стейси на крачето и излезе това http://www.flickr.com/photos/maimun77/ ,някой случайно да знае какво е и с какво трябва да се маже?Другия четвъртък ще отидем на лекар,но дотогава ми се искаше ако мога да го махна.

# 66
  • Canada
Момичета имам въпрос.На Стейси на крачето и излезе това http://www.flickr.com/photos/maimun77/ ,някой случайно да знае какво е и с какво трябва да се маже?Другия четвъртък ще отидем на лекар,но дотогава ми се искаше ако мога да го махна.
Нямам идея какво е това, Маймунче... Според мен питай доктор, недей да експериментираш... Thinking
Браво НелиР Peace

# 67
Здравейте и от нас Hug,отдавна не сме се включвали Grinning.

Имаме си 4 броя зъбчета вече Party,последното вчера изби,чакаме още....венците са му подутички пак Crazy.
Засега Алекс ги изкарва без температури...усложнения Simple Smile,дано и занапред е така,само мрънкането му е в повече Grinning.
От седмица две пълзи с навирено дупе,обикаля цялата спалня Crazy,все трябва да съм до него Grinning.
На кг не знам как сме,скоро ще има консултация.
Бях спряла за седмица две пюретата,тъй като Алекс не искаше да ги яде,само ги хвърлях,но от няколко дни ги прояде,за което съм много щастлива Hug.
Откакто мина на АМ се буди веднъж само през нощта,не като преди на 2 часа Crazy.
Относно заспиването,моят сладур не заспива преди 12  Grinning,към 4 се буди за папане и после си откарва до 9.
Знае той кога да заспива,майка му нали и тя нощтна птица Laughing.
Очертава се тия дни времето да е страхотно и ще си наваксваме с раходките.
Е ,това е от нас Hug

Целувки на всички бебчета Hug,всички болни да оздравяват Hug

# 68
  • София
Уф,бръмбарко е с Т37,6. Cry Свила ми се е душицата. Confused А на педиатърката й е изключен телефона. ooooh! Извинете за минорния тон,ама ми е много криво. Peace

# 69
  • София
Привет, привет
Да, има без сол пюрета, ама нали много неща не можем да ядем, за това точно 2 пюрета без сол стават за нас..., та се чудех какво ще му давам
Мила, Джил, да оздравявате. Много е гадно като са болни бебчетата, Мила разбирам те напълно. Много гуш.
Мама Диди, да ти е жив и здрав мъжът. Много да те слушка
Момичета, искам да ви помоля много, много да стискате палци, че нали все казваме форума каква сила е, сега един бебок на моя близка приятелка има нужда от тази сила, много ми е притеснено за него и ми е едно кривоо  Cry

# 70
  • Canada
Уф,бръмбарко е с Т37,6. Cry Свила ми се е душицата. Confused А на педиатърката й е изключен телефона. ooooh! Извинете за минорния тон,ама ми е много криво. Peace

Споко доколкото можеш... Дай Панадол и следи след колко време започва да се повишава Т, това си е важен ориентир за заболяването. Да не забравиш и повече чайчета и водичка... Peace Стискам палци бързо да се оправи малчо... Hug

# 71
  • Canada
Момичета, искам да ви помоля много, много да стискате палци, че нали все казваме форума каква сила е, сега един бебок на моя близка приятелка има нужда от тази сила, много ми е притеснено за него и ми е едно кривоо  Cry
От мен имаш много стиснати палчета! Надявам се всичко да се оправи! Praynig Praynig Praynig

# 72
  • София
Мила, бързо да свали Т малкия бръмбарко.  Hug
Фелисити  fingerscrossed

# 73
Честито на порасналите дечица !!!   bouquet

Мама Диди, да ти е жив и здрав мъжът! Много късмет, успехи и хубави моменти му пожелавам ! Simple Smile

Фелисити, стискам палци  Peace Peace Praynig

Джил, Мила, бързичко да се оправят дечицата ви  Hug

За жълтъка - дадох един ден четвъртинка, после половинка и така на 4-я ден цял. Така ми казаха - така и направих. Май не е много правилно, добре че нямаме реакции. Давам го вече веднъж седмично.

Днес си направихме чудна 3 часова разходка по улиците. Екстра за мен и за Руни, чудно време беше.. Повече такива дни да идват вече  Praynig Laughing
Утре ще го водим на уролог, че последния път педиaтърката ми каза да съм отивала на хирург да му забели пишока. Какво й разбира главата - не знам, нали ми обясняваше първо, че не трябва хич да се пипа, после забелвай, после дърпай и сега хирург..Глупости  Naughty
Та ще докладвам утре за резултата...

# 74
Фелисити  fingerscrossed fingerscrossed
Мила, утре нищо да ви няма!!
Дзимби и вашия батко да оздравява Peace
Маймунче, "нещото" на крачето на Стейси, не е обичаен обрив и наистна е най-добре лекар да ви види Peace
Ааа, Диди, браво, браво...днес кръчма, утре може с екскурзия да те изненадат Wink
Светли, не знам тогава какво да те посъветвам за сутиен...пробвай с късо потниче Peace
Мамб, охх с тия пишоци като ви чета....добре, че си нямаме Laughing ...чакаме те с новини утре Hug

Общи условия

Активация на акаунт