Юлски бебета - Тема 26

• 21 635
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
  • При децата ми
Привет  и от мен!
Изчетох ви, оффф 10 стр. Whistling ама, като знам, че утре изобщо няма да мога да се добера до компа, наѝ-много пак по това време...
Мамо Диди, страхотни снимки! Peace
И Ники се разкашля нещо днес, ooooh!! Confused Иначе бяхме на разкодка цял следобяд с двамата, времето беше чудесно!
За захранването и ние сме така-полееека-лека...
Квазимодо, много ми хареса твоя пост! Simple Smile
Ето, че се размърда нещо, ставам...
Щях да пиша още, ама толкова за сега!
Лека и спокоѝна нощ!

# 151
# 152
  • Canada
Добро утро и от мен!
Мамбина, Пъзелче направо ми се обърна всичко в корема. Защо ги слушате тези докторки? Защо не оставихте това да се случи постепенно и като му дойде времето? До 2-3 години се оправят нещата, ако не после се ходи на хирург  Rolling Eyes На Йоан след едно по силно дърпане като бебе шурна кръв и си казах никакво забелване. Сега и на Елин няма да я пипам. А ако се наложи в по късен етап някаква интервенция, ще е само с упойка  Rolling Eyes

На всички болни дечица, бързо оздравяване  Hug
Абе Радинке, и аз това се чудя... Не е ли много рано, за такива груби намеси... А това, което ти казваш абсолютно мие  потвърдено от докторката.. Peace
Миласара, дано по-скоро се оправят малките бръмбари...
Джил, дано не стигате до антибиотик... Praynig Hug

Аз да ви се оплача: от 1 седмица Нико се събужда между -4-06.30 часа и не ще да спи повече... Мислех че е защото заспива рано - към 20.30 часа, но явно и това не е така. Снощи заспа към 22.30 часа и тази сутрин пак в 05.30 беше оцъклен... Чудя се дали може да е от зъбите - венците му са тройни а нищо не се е подало все още... newsm78

# 153
Добро утро в този прекрасен слънчев ден! Едно пролетно ми е от вчера  Hug

А това, което ти казваш абсолютно мие  потвърдено от докторката.. Peace

Така е  Peace По принцип не се доверявам сляпо на докторката си, но когато е тотвърдено от няколко(включително и хирурзи) нещата седят по друг начин. Не разбирам и аз защо се бърза, модерно ли е да се опъват чурките  Thinking Майка ми например казва, че никой не я е карал да го прави на брат ми  Rolling Eyes
Между другото фимоза(срастване) има не само при момченцата, но и при момиченцата.

И Елин като Нико се буди по никое време наспан, но освен да го храня друго не правя. Защото започна ли да му приказвам, да сменям памперс и т.н. не мога да го преспя 2 часа после  ooooh! И той няма зъби все още, даже не се надявам да излязат скоро, ако съдя по брат му. Но пък кой знае, всяко дете е различно  Simple Smile

# 154
Добро утро,моля Ви да ми препоръчате читави таксита-не съм поръчвала от вкъщи от години такси,а днес ми се налага-вчера една позната в парка каза,че са и отказали да я качат с количката Shocked-за София става въпрос

# 155
Добро и слънчево утро на всички Simple Smile  Hug

Благодаря ви за съпричастността, надаявам се никога да нямаме или поне да са по-малко моментите, в които дечицата ни ги боли и се мъчат...  Praynig Hug

Джил, дано не се наложи Инето да пие АБ и се размине всичко неприятно  Hug Praynig Praynig

Миласара, не се хвали... ще се похвалиш, когато всичко е зад гърба ви Simple Smile)  Hug

Квазимодо, е то не останало !!! Трепва ли ти под лъжичката вече...а? А? а? Simple Smile))
Разказвай всичко  Hug Heart Eyes

# 156
Добро утре Hug

Квазимодо, разкажи за твоите девойки... Wink
Роси,......нервите ме хванаха докато те четох ooooh!....изобщо не се кахъри, че не виждат внучето си Wink
Джил, няма да се давате  Peace
Маймунче, аз бих потърсила и второ мнение.
Мамбинаааа, защо не спите бееее????!!! Laughing

# 157
Добро утро и от мен. Вкъщи всички се приспаха. Tired

Следобяд ще излезем на разходка в центъра и ще обиколя по-големите аптеки за инхалатор. Роси, за съжаление цените са такива. Благодаря Hug Иначе сутринта пуснах душа и си постояхме 15 мин. в парата с Калина. Дано има ефект.

А4, такси обикновено си викам от 973 21 21, но предупреждавам, че съм с бебешка количка. Досега винаги са идвали. Но от улицата никога не съм успявала да хвана. Наистина не искат да возят количките.
Мамбс, Джиджи, Мила - не се даваме, държим се още.

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 10:17 от Jillian

# 158

Джиджи, хаха ние бяхме въспитани снощи - до 1ч. пихме по мъничко и после по леглата.
Не ни трябва много  Joy Пък и човек бързо се наспива ако никой не му прекъсва съня Laughing

Джил ще погледна, като излезнем после в аптеката до нас дали имат и ще ти пратя смс, за да не обикаляш. Обикиновен инхалатор или нещо по-специлно ?

# 159
Мамбс, мерси... най-обикновен. Аз даже не знах, че има такова нещо до преди няколко дни. Hug

Ем, редактирам се тук, че да не пиша нов пост - дано го видиш. И аз си мислех за този вариант, но тя много шава и ме е страх да не се пипне за тенджерата и да се изгори.

# 160
Добрютро!
Я Квази се сетил за нас, аз пък мислех, че вече е татко, нещо се обърквам вече кой как кога... Ами стискаме палци.. да разказваш ей!

Маймунче, аз пак съм с пресен пример за скоростно захранване, за теб и за всички дето се филмират. Първо - онова детенце дето ви разправях за него тръгва на кухня. Второ, моя вчера срещнал негов приятел от едно време с бебе на 5 месеца. Онзи му се оплакал, че не им стигат парите и казал - вашата какво яде? Моя му казал - ами в началото пюрета на Хип, сега й правим. Онзи казал аааа хип, много скъпи, ние на Ганчев взимахме ама се запича от тях и сега почти всичко вече й даваме, даже неговата мацка казала - нищо чудно баща й другия месец кебапче да му сложи на бебето. Правели и пасирани компоти също. Ама той си замълчал щото вече го гледат странно като каже нещо, та вика вече няма на никой нищо да казвам  Mr. Green Тъй че каква алергия от глутен като ти захранваш вече от месец с него  Shocked
А в щатите май не е много лесно да идеш на второ мнение  newsm78

Аз вчера не можах да ви се оплача какво тръшкане беше при педката. Едно, че оревахме кабинета - и миналия път така, второ, че се червях като я гледах как се тръшка по задник. Чак педката ме попита - ама защо така бабите ли са те разглезили? Викам ааами не, ние сами си я гледаме. Ами тогава на кой се е метнала? Викам естествено, че на баща й, умряха от смях в кабинета  hahaha

Джил, като начало не може ли просто в тенджерка да слагаш водичка и физ. разтвор и бебка леко да я надвесиш да диша и така няколко минути (ама и ти с нея че да преценяш доколко е топъл въздуха). Аз имам спомен че така са ми правили инхалации един път като не можех цяла нощ да спя.

Ай стига сте писали де сто часа не мога да публикувам  Crazy

----
Джил видях го хихи

# 161
  • София
Добро утро мамита!
Еееех, този Квазимодо пак се измъкна по тарлъци и нищо не каза за дамския състав. Върна ме преди 8 месеца и си представям каква трепет им е сега.
Джил не разбрах дали искаш да си купиш инхалатор онлайн, но дори да не искаш погледни тези да добиеш представа. Гледам, че цените са близки.
http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=3869
http://izmeri.com/prX_1176.htm
Временцето е разкошно само за разходки. Гледам всички ще плъзнем след малко по улиците.
Хайде ведър и слънчев ден от мен.

# 162
На нас ни се размина разходката предиобед но към 14,00ч. сме навън. Просто мъжа на приятелката ми,който трябваше да бяга след Петя на разходката има работа и по-късноще я изведа да щурее.

Май Катето ще научи кака си на гърне. Днес Петя за първи път ми каза преди да свърши работата в памперса, че има ако но не й повярвах - нали знаете приказката за лъжливото овчарче  Mr. Green

Тан, на 26,27,28,01 сме в Карнобат - трябва да се разходим из "морската " Mr. Green

# 163
Тан, на 26,27,28,01 сме в Карнобат - трябва да се разходим из "морската " Mr. Green
newsm44 newsm44 newsm44 Чакам ви!
На мен ми едно пролетно. Сега съм се разчистила и после излизаме навън. Не съм ви чела. Само искам да пожелая на болничките бързо да оздравяват, здравичките да си стоят здравички. Времето е разкошно и сигурно няма много да се заседявате у дома, затова на всички весели разходки.

# 164
  • София
Джил,и аз щях да те посъветвам да го вземеш онлайн.Ще ти го донесат,с гаранция,с всичко.А ти си използвай времето за Инето,не за обикаляне.Повечето пъти излиза дори по-евтино така.Стрелчето помня,бяха купували,питай я от къде.Но така в банята за няколко дена ,няма ли да ти свърши работа,или ти някакви неща трябва да слагаш да се изпаряват?
Квази,докъде стигнахте с мадамата   bouquet Oф  ooooh!,в подписа ти пише,не остана,а  newsm68 .Сподели нещо,колко е станала,как ще се казва?
Роси,а десерт нещо не потърсиха ли  hahaha
Карелия,а Нико наакан ли се събужда,в смисъл да не ака сутрин и затова да се буди  newsm78
Ем,тия са  Sick,ние като срещнем някой с бебе ,Филип започва едни лекциии  ooooh! Даже им се кара на хората,ако нещо не му хареса в гледането,голям разбирач се извади  Laughing.
Това за пишките,е като повечето неща при лекарите.Изнасилват излишно нещата ,без да има нужда,като при раждането,като при кърменето,про захранването,за предписване на АБ без причина  Rolling Eyes Не виждам как ще се доверя на лекар,без да съм се информирала на още 2-3 места поне,за предпочитане извън България.
София вече казва "мама","баба" и "айде" съвсем целенасочено.Обаче за нея баба е и тате и кака.Снощи ходихме да занесем по цвете на паметника на Васил Левски ,и в асансьора се радва на кака си с "баба"  Laughing.Тати като се върне от работа пак крещи "баба",но аз съм си мама,не ме бърка  Laughing

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 12:16 от Mime-to

Общи условия

Активация на акаунт