Мамо Диди, споко, и Нико ще си остане без зъби!!!
И не се оплаквай с буденето в 7, Нико ме буди между 5 и 6...
Но пък и аз не смея вече да се оплача, че като слушам другите бебчовци как се будят през 2 часа...
При нас поне това го няма (засега...) 
Роси, и аз съм на мнение че не трябва да се въвежда нова храна докато е болно детенце... По повод хремичката: за пореден път пиша, че много помага чай от лайка, който се капе в нослето (аз го смесвам с ампула вит.С)... Кари вече два пъти я спасявам от вечните й вируси със заден ринит и кашлица именно с чай от лайка...
Той е подходящ е за бебенца, а за кашлица - чай от орехи с черупки, който се пие... При запушен нос добре действа и глава нарязан лук, който се слага някъде близо до главичката на бебето, така че през нощта да може да вдишва от изпаренията... В стаята ще мирие ужасно, но пък отпушва безотказно... 
Тан, честито за Ла редута... Сега остава аз да си чакам поръчката от 02.02. По-късно ще ти прегледам покупките...
Миме-то като гледах снимките, има доста интересни неща на София - някаква количка за прохождане има която доста ми хареса... Явно си маниак на нет пазаруването...

Джидж, честита ви покупка. Столчето изглежда прекрасно. Дано сте доволни от него!
@mi, абсолютно не съм съгласна с това, което казва Мише333 в частта, относно това че няма да ти ги спрат. Според мен докато си в майчински нямаш право да осъществяваш каквато и да било дейност, от която получаваш приходи, т.е. нямаш право да работиш било по ТД, било по ГД. Ако почнеш да реализираш приходи, си длъжна да ги отчетеш в ГДД, мисля че се подават и разни декларации относно дейността и т.н. Но въвв всеки случай нямаш право на 90% болничен и съответно ако те изловят ще искат да им върнеш всичките пари с лихви...

Не включвам Фортунчето, защото при нея няма как..