Юлски бебета - Тема 26

• 21 635
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
  • Велико Търново
Tani, не съм с големи децата но ще ти отговоря, как е у дома: имам минимално количество предмети, като от време на време и тях хвърлям. Красотата е в простите неща Simple Smile

# 481
Имам въпрос към мамите с големи деца, пък и към тези, който вече са го измислили...
В нас по всички рафтове и витрини има разни неща - вази, свещи, свещници, снимки.... Ясно е, че трябва да ги събера, но заменяли ли сте с нещо друго, което не се чупи и не е опасно за децата? Много голо ще стане, ако омахам всичко.

У дома от 4-5 години отново си бях върнала старите неща по местата им, но сега пак започнах да ги махам. Михаил пипа всичко, до което може да се докопа като препуска с проходилката.  Heart Eyes  На мястото на "опасните неща" слагам играчки или неща, които може да се използват за играчки. Онзи ден сложихме предпазители на шкафа за ТВ, че ъглите му много остри - ей, голямо чудене им се чуди, накрая взе да ги дърпа /явно не ги одобрява човекът  Simple Smile /.

Мамбина, музикални момчета си имаш. На моменти само таткото оставаше да пее в дуета, обаче.  Laughing

Честити месечинки!   bouquet

# 482
Ударих на камък с АМ.. е няма такова мръщене и гадене, вечерта едвам изпи 60 мл. Явно ще го яде само на каша. Освен това се събужда в 1:40, в 3:40 и в 7:30. Като в 3 вече исках да съм сигурна, че мрънка от глад след като сука, станах мих шишета (баси гадорията да му се не види разсъних се тотално) и направих 100 мл, изяде ги. Като ядеше кашичка не се будеше толкова пъти.

Има ли бебчовци които ядат нещо по-калорично на вечеря моля дайте идеи какво да бъде то. Явно че кашичка но коя е подходяща. Само да не са бисквити в млякото защото окончателно се отказвам да давам от шише. Явно нито нея нито мене ме кефи.

# 483
 Joy

Тази нощ пак никой не спа. Току се унесе и с писък се събуди. Пустите му зъби ни разказаха фамилно играта  ooooh! Tired

Сафо, накрая и двамата заспаха. Взаимно се приспиваха  Joy

Тани, като го пуснахме с проходилката, видяхме кой неща му харесват и са рисковани да ги пипа и ги махнахме. Предварително не си пренаредихме къщата  Crazy

Емили, пробвай с млечните каши на Хип за лека нощ http://papa-bebe.com/piuretahippka6i.html

Искам да похваля овесените ядки на Хумана !!! Много са вкусни, за първи път дадох днес и се приеха много радушно, препоръчвам !

# 484
Ем - аз слагам бисквити  Grinning Сега съм взела кашата на Хумана Лека нощ и мисля да слагам по някоя лъжица в шишето вечер. Ти искаш да даваш само каша с лъжичка, така разбрах, мисля че няма кой знае какво значение каква, стига да и харесва.

# 485
  • Кърджали
Овесените ядки на Хумана и Кати много ги хареса. Май само от тази каша зда пръв път изяде цяла доза. Иначе си хапва о доста по - малко.Предпочита да си суче маймунчето, от сега се шегувам, чее пристрастена към кърмата, кога да и предложи човек, няма да откаже. Но и поне засега, да чукам на дърво, храна не е отказала, независимо от какво. Ей за това нещо твърдо искам да прилиа на баща си, той е всеядно животно, а аз съм уникално злояда.
Тази нощ Кати реши да спи без да се събужда, но за сметка на това пък аз се събуждах сигурно 1000 пъти. Какво ми стана не знам.Иначе сутринта намерихме дребосъчка така извъртяла се в леглото, че беше върх завивката и краката и на мястото на главата.Кога се е завъртяла така идея си нямам.
Тани аз още не съм прибрала всичко, разчитайки на това, е още не се изправя. То нашата секция е малка, и по най - долните рафтове има само плюшени играчки, остава от бюрото да махна всичко... За по - нататък ще му мисля...

# 486
  • София
Eмили,аз вечер около 8-9 ч давам каша,въвела съм глутен и от 6-7 каши избирам някаква.Яде около 200гр и после като я изкъпем или измием(ние продължаваме през вечер да я къпем цялата,мием тялото на мивката иначе) я слагам в леглото и с биберон и тя си бърбори или сурикатства.Така си заспива,става понякога към 3,понякога към 7ч.Някой от кашите ни са на Топфер,Лека нощ на Хумана,на Милупа.Зърнени,млечно,всякакви.В повечето вечери дори не я и кърмя,последното към 18ч идва.Нямам проблем нито с бучки,нито с количеството,при мен никога не свършва,и след ядене да стисна,пръска.Тази нощ,например,стана в 2ч и направо ме вика "Мамааа" едно такова жално,веднага скочих и пак заспах като засука.
Сега прочетох Тани,никоя каша не давам в шише.Кашите не са ли само за лъжичка?Сутрешното шише с чай дори искам да приключа,а остава и кашата да давам така.Само от чаша пие,предпочита без накрайник,по-интересно и е.
Карелия,радвам се за Нико,даже и Кари щом се занимава  Laughing,те не случайно са ги измислили тези гнезда хората,но защо тук никой не ги внася  newsm78 Но за всеки случай го скривай за по няколко дена ,да не губи интерес,аз така правя.Една седмица седи в хола и не я слагам вътре,а после му се радва и си седи с часове вътре.То с всички играчки е така,бързо омръзват,и ги крия.
За Катето все забравям,ние сме и фенове в къщи  Flutter,и на Петя,де,как се катери.Хем я виждам на клипчето,хем не мога да повярвам как ходи вече  Shocked .Сладурки.

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 11:05 от Mime-to

# 487
Fortune,адашката на Йоан не бих могла да я забравя  Hug Hug Hug
Емили,аз на Даниела вечер й давам млечна каша "Лека нощ",но на Ганчев http://papa-bebe.com/piuretagan4ev2.html .Хип също имат такива каши http://papa-bebe.com/piuretahippka6i.html

# 488
Ето ни и нас.

Да ви покажа малко снимки от вчера. http://julskimami.snimka.bg/baby/bebetata-ni-na-7-meseca.463899.17577114

Току що съборих фотоапарата на пода, спънах се в кабела закачен за компа, за да спася диването от падане от дивана. Мозъкът ми е изтръпнал от ужас. Shocked Ще пиша после.

# 489
Ооо ми къде се бях засилила аз тогава с това мляко като всички давате каши  Joy
Ами така е като чета на баща ми книгите от 76-та...
Миме специално на тебе много мерси за отговора за часовете на ядене, щото отговорите на кърмещите са ми най-най-най--- както вече споменах

# 490
Добро утро , момичета , ние посполанките ставаме преди малко . Първо да ви почерпя, че Ива става на 7 месеца.
Честито и на Йоана на Fortune

Emily -
- тъкмо щях да се похваля как за първи път бебка спа 10 часа , без да се събуди гладна и да иска да цока, но гледам, че при вас тази работа не върви. Аз снощи й дадох 2 часа преди лягане оризова каша с банан. И аз мисля, че кашата с бисквитки май ще е по - засищаща. Аз още не съм въвела никаква каша освен оризова, но царевичната е много по-калорична. Явно си настроена на експерименти, за да осигуриш малко сън  Mr. Green Разбирам те напълно  Hug

Mаmbina - много лошо с тези зъби, дано скоро да излиза. Пожелавам ти довечера и ти да се наспинкаш, защото днес сутрин за първи път от доста време се чувствам бодра. А пък и не пия нито кафета, нито чайове.

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 11:45 от Mishe333

# 491
Мамбина, много сладко ми става като видя, е в твоя случай чух Laughing, как татковци се занимават с децата си. Много са ти добри певците Joy.
Милааааа, къде си, губите ми се нещо?
Джил, вече сте добре нали? Да знаеш, че само да оздравеете и ще я намачкам Инето, много е сладка, а толкова се е променила. Така бързо се променят и Ния на Медула, така ързо расте и се променя, толкова различна ми се видя. Ей, как ни растат като гъбки децата.
Аз да се оплача от Нели, не съм спала почти тази нощ, легнах си към 4 и нещо. Нели, как можа да кажеш, че Изгубени свършва ее, реших да изгледам 5- ти сезон, че ме мързеше да изгледам 4- ти и 3- ти, че да видя какво става, за да мога да изгледам последният. Стана ми толкова интересно, че снощи висях като кукувица до посред нощите. Бях се отказала от този сериал, че ми се виждаше безконечно разтегляне на локуми, но щом му се види краят може да го гледам Laughing.
Карелия, тичам да гледам снимки.

# 492
  • София
Чочи, ядеме каши, но понякога. Нещо не й харесвам даже омесени с пюре.
Карелия, на първо време за 6 месеца и ако дотогава не са ни готови документите за законно пребиваване ще се върнем хак за малко след 6 месеца и после пак
Здес, щом има компюръ ще пускам, разбира се. Ама сигурно до септември тая краста ще ми мине  Joy
Тани80, ми така реших малко да сменя обстановката, та да свикне малка първоначално. Майка ми е американски гражданин и имам право да отида и аз, въпросът е колко време ще отнеме да съм там законно. Предпочитам да стане докато детето е малко и така.

Честити месечинки   bouquet
Хаха Драга и аз така съм висяла заради Лост по нощите. Вече го изгледах, но почнах Герои, че не бях гледала 3-ти и 4-ти сезон и снощи към 3 часа през нощта го свърших най-накрая. Сега трябва да си намеря друга краста  hahaha

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 11:37 от NellyR

# 493
  • София
Емили,обаче всички каши купувам в кутия,разтварям ги във вода.Такава в бурканче не съм купувала,с какво са по-различни,освен с цената  Thinking Като тази шестата
http://papa-bebe.com/ka6i/humana.html
И на Хип има Лека нощ разтворима.
Тази с череши също я хубава.Толкова я чаках,за това захранване,че сега не го мисля толкова.Само с яйцето ще забавя няколко месеца,не знам защо,майчинско 6 чувство  Crazy.

# 494
Хахахаха, Нели, ще се срещаме по нощите значи, защото и аз съм заредила Герои да изгледам след Изгубени Joy, аз 3- ти съм го гледала, сега 4- ти, но дано да му се види краят, че и там една боза започва да става.

Общи условия

Активация на акаунт