ФЕВРУАРИ месец е студен, нищо - всички ще празнуват с мен!

• 23 766
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Днес водих Дани на входящ тест в училището. Справи се отлично та леко пърхам от гордост.
И пак за напишкването на Ясен. Пиша по 4, 5 пъти на нощ, уточнявам, че не е болен и на мен ми се вижда много. Когато го вдигам през нощта, сякаш не се изпишква докрай, а пуска малко, след 2 часа пак и пак и така цяла нощ. Започвам да си внушавам, че може да има някакъв проблем.  Thinking

Радостче, честито. Дано след проблемите с яслата, вече всичко върви по вода. Надявам се, че до 4 г. няма да влезе в сила наредба, според която децата в предучилищна група се освобождават по-рано. Пък кой знае.... Grinning

Ммм това не го разбрах ? Какво за предучилищна ?

# 631
  • София
Мда, и ние минахме през това, теста за училище..... браво на Дани Hug Напълно те разбирам Теди, то си е за гордост ...При нас емоцията беше повече нейна /на Криси/ от колкото моя, но това си искаше детето и аз я подкрепих.
И аз да се похваля с бъдеща ученичка  Laughing.
За Яско..нищо му няма на детето, стига се притеснява Hug

На всички приети в детската градина...Честито и само приятни емоции за напред!
Благодаря за пожеланията Heart Eyes

# 632
Ще бъде в 107мо, филиал е на Нац.Природоматем. гимназия, а теста е база за разпределяне на децата в класовете.

Радостче, шегичка относно наредбата за яслите.  Peace

# 633
 Laughing Laughing Laughing

Ами ако стане така, пак ще обстрелвам всички институции от първа линия с молби и жалби  Laughing Laughing

# 634
Минавам да ви видя набързо...
Аним, жива, здрава и усмихната!
Рали, браво за педиатъра. Вие в Плевен ли се установявате засега? Или си избрала лекар И за там?
Радостче, честит ви прием в ДГ!
Аврора, голяма гордост си имаш  Laughing  Завидях ви за пътешествието.
При нас няма нищо ново...добре сме...
Хайде лека нощ и до скоро!

# 635
Цъвс телеграми като твоята вече и в пощата не пускат..
Мак - чудесен аватар..
Чудесни ученчески вълнения на всички батковци и каки..

# 636
Аз да попитам за какво са входните тестове и във всички училища ли ги има? А какво става ако детето не се справи добре? Ние сме далече от училище още, но от сега да се подготвям... Laughing  Аним, Криси в какво училище ще учи?

# 637
  • Варна
Цъвс телеграми като твоята вече и в пощата не пускат..
....

Joy Други и толкова не пишат...  Flutter И ние сме приети в градина  Mr. Green
Завидях на Аврора за пътешествията, аз това лято ще се размина  Confused

# 638
roverandom, не се шашкай от сега, има време.  Grinning Няма входящи тестове за прием, доколкото знам ги отмениха. Нашият, както писах е за определяне нивото на децата и разпределянето на класовете. За мен беше важно да знам как ще се справи Дани, защото е много притеснителен, иначе знанията си ги има.
Другата седмица планираме да заведем децата на Царевец,  Етъра и Трявна, ако времето е подходящо.

# 639
  • София
До колкото знам изпитите за първи клас са забранени. В някой елитни училища при кандидатстване на голям брой деца, въвеждат критерии за кандидатстване. Тестовете, ако има такива, обикновено са след приемането, за да се прецени в коя паралелка да се запише детето...както Аврора е обяснила.
Криси е в кварталното училище, но в паралелка с рисуване...имаше нещо като тест/рисуваха, за да се прецени нивото на децата. Драмата ми беше, че дори и там имаше много кандидати, и не беше ясно дали детето ще е с рисуване или в обща паралелка. Е размина ми се, не знам как щях да й обясня, че няма да е с рисуване Confused

И по този повод се сетих терзанията на една приятелка, преди повече от 10 години. Синът й беше на някакъв тест за прием в първи клас, един от въпросите беше "Как се казва мъжкото на врабчето? " Предполагам, че и сега са въпроси от този род Thinking

# 640
Ох, сигурно въпросът ми е тъп , ама как си четат въпросите от теста децата , нали все се предполага ,че това ще учат в първи клас  newsm78 ooooh!

# 641
  • София
Ами не ги четат Wink Обърква те това, че теста в повечето случаи е в писмена форма...тук става въпрос за събеседване

# 642
Доколкото видях нашия тест беше основно с логически задачки. Учителката обяснява условието.

# 643
  • Варна
... и как се казва мъжкото на врабчето - врабец/врабчо  Joy ??? Минавам ли във втори клас ?  Laughing  ooooh!

# 644
  • София
В случая врабец е правилното Laughing но си мисля, че не е толкова важно, дали детето го знае или не, а как ще отговори на въпроса
Дали ще каже "Незнам" или ще съобрази да каже "врабчо, врабче, мъжко връбче" или ще знае, че е врабец...в случая нито един от трите отговора не е грешен.
Детето на приятелката не беше отговорило на въпроса и тя затова се притесняваше, но го приеха...

Но това беше преди много години, все пак Laughing

Много се отклоних от темата...има ли спам в отчетните? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт