Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 4 тема

• 187 318
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
IKAFETO няма нищо общо с това което аз търся,но го хапнахме де.Ще пробвам тези дни Ефектния сладкиш.Благодаря за рецептите

# 346
ABENI 83,съжалявам ,че не е точно това ,което търсиш.Това е сладкиш с вишни и това му е чара, ако  откриеш подобна рецепта, сподели ,на мен също ми харесваха тези кексчета.

# 347
  • В най - голямото село
Момичета, така се запалих от вас с тези мъфини, че в петък тичах да си търся форми.
Ето го и резултата от събота и неделя.

Първите са с топено сирене. Не искаха да се отляпят лесно от хартийките  Thinking

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 08:40 от cikoni

# 348
Записвам се да ви следя, че страхотни вкусотий показвате   bouquet

# 349
abeni_83,само да докладвам,че този маслен кекс все още се продава,на нашия квартален магазин го гледам често,в  алуминиеви форми е,няма много вид,пише Маслен кекс.

# 350

Вечерните ми мъфини със стафиди по рецепта на Петя  bouquet, вкусни и с тая хрупкава коричка с аромат на канела, ммм Heart Eyes.

# 351
  • В най - голямото село
И аз снощи пак правих, но сега labrex с тези  пак ме съблазни.....

# 352
  • София
Момичета влизам с едно бързо въпросче.Намислила съм да правя пудинговите мъфини,но дали ще се получат в онези алуминиеви чашки за крем карамел от едно време(защото нямам специални формички) или да не рискувам, а да си ги направя директно на голям кекс?

# 353
  • София
Ще се получат, не се притеснявай! Ако имаш хартиени капсулки, сложи ги в чашките, ако ли не - просто си ги подмажи и набрашни  Peace.

# 354
  • София
Благодаря  bouquet А предполагам,че се редят директно на скарата или в тавичка Embarassed Просто не съм правила друго освен крем карамел в тях,а ми се иска да се получи нещо като едновремешните кексчета,които продаваха в училищните лавки.

# 355
  • София
Благодаря  bouquet А предполагам,че се редят директно на скарата или в тавичка Embarassed Просто не съм правила друго освен крем карамел в тях,а ми се иска да се получи нещо като едновремешните кексчета,които продаваха в училищните лавки.
Дано не ти е късно, че чак сега отговарям, но аз ги редя в голямата тава на фурната, защото използвам едни дуралексови чашки с много тясно дъно и на скарата не са стабилни.

# 356
  • София
Тамън на време, благодаря  bouquet

# 357

Не си купувайте от тези форми.Оказаха се голям боклук.На първото миене пуснаха ръжда,а на второто "тефлоновото" покритие падна.
http://media.snimka.bg/6091/018436379.jpg

Аз имам вторите формички и ги ползвам често.Нямам оплаквания.

# 358
Донът мъфини

солени мъфини

# 359
  • Пазарджик/Лондон
Pety , може ли рецептата за тези донът мъфини ?

Общи условия

Активация на акаунт