Февруарските бонбони броят подаръци милиони!

• 25 416
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
kremucka ,работодателят ти издава служебна бележка.Като за месеците ще пишат 0,00 лв.Също ще пишат,че в отпуск за гледане на дете до 2 г.В самата молба за детските попълваш доходите си като гледаш сайта на НОИ,но ти трябва ПИК.Ако нямаш,се примоли в социалните да ти направят разпечатка на доходите ти.Но зависи дали са на кеф Tired

# 601
И а успях да преспя диването. от както е станал в 7.30 чак сега го преборих. Май се отказваме от сутришното спинкане  newsm78

Искам да ви попитам какви обувки или пантофи са подходящи за ясла/градина. Трябва да купувам, защото времето наближава, а нищо не мога да намеря и да ми хареса.

Пете и аз ти завиждам ама много. Но се надявам и аз да се поглезя малко следващата седмица.

Мерси за стиснатите палци. Днес ми е малко по-спокойно. Вчера много се бях сдухала. Но утре сутрин ще видим каква ще я бъде.

# 602
  • София
Hi ot gsm-a sum Simple Smile
V rabotata-nishto interesno oshte, ne sme se zasichali s drugarkata

SRESHTA??? Sad

# 603
Привет и от мен.
Командировах малката при баба за няколко часа, изчистих, изкъпах се и сега се чуствам като бял човек.
Споровете хич няма да ги коментирам, само дето детето
се хвана за главата  Laughing
Хайде малко по ведро на фона на мрачното време.
Много ми е мъчно са малките сладури дето боледуват толкова често, направо незнам как издържате мили мами, като знам каква съм, при всяко кихане на беба съм в ужас, сигурно щях да вляза в лудница(и без това мъжо за там ме гласи)Скорошно оздравяване  Hug
Фокси, ако можеш да осигуриш по-добър живот на вас и малките сладури беж да те няма, сестра ми живее в Щатите и ако ми се отдаде възможност изчезваме веднага.
Масажи, педикюри, маникюри, кина и аз искаммммм, но няма  Laughing
Хайде хубав ден и да ви изпратя малко от хубавото ми настроение днес.

# 604
 Shocked ау, какво става в любимата ми сектичка?  newsm78

Минавам само да кажа, че довечера няма да идвам! Георги замина за Петрич, а майка му е на работа до 23 ч.

Отивам да чета назад, мернах на Вержипоста за Швейцария и ми стана любопитно!  Hug

Ники, Алекс, Жани и всички други малки сладурчета са просто прекрасни! Страхотни снимки!  Heart Eyes

Айде една закачлива почерпка от мен и малко смях  Wink :
http://www.bghelp.net/forums/showthread.php?t=6427  и

Бързо оздравяване на всички!  Praynig

# 605
Искате ли срещата да я направим утре или в четвъртък, за да може и другите, които нямат възможност да се включат? И за да не се чудя как да се извинявам пред гостите  Embarassed

# 606
Пате, много се извинявам, ако съм те обидила с нещо. Пожелавам ти успех и късмет! Hug Heart Eyes

Ние пак сме болни, този път стомашно-чревен вирус. Тръшнали сме се всичките вкъщи, малките са и с разстройство, ние с мъжо повръщаме и имаме къркорещи кореми Tired Райън вчера беше целия обринат, та пак го водихна лекар. Оказа се, че било от вируса, аз вече разни шарки си представях... Луда работа. Къде ги намират тия вируси да им се чуди човек!

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 15:13 от Reni.

# 607
Еййй ужасни сте с тия масажи,педикюри,маникюри и т.н. Ще пропускам тия постове дето само дразните Laughing
Прочетох аз за спора,въпреки че незнам подробностите,но целенасочено няма да пиша нищо,защото ще стане малко като непоканен коментар.Все пак не бях тук,когато се е "разразила бурята".Само се надявам да се постигне някакъв консенсус и да няма вече такива спорове.

Еми,досега не се бяхме решили,защото до преди няколко месеца в Швейцария не се допускаха никакви чужденци за работа и живеене.Но вече свободно могат да ходят там румънци и българи.В момента малко било пак затегнато положението,защото румъците правели много цигании,но докато се наканим да ходим всичко ще е наред.
Аз не мога да ви опиша колко е хубаво там.Сигурна съм,че в почти всяка европейска държава природата и чистотата са на същото ниво както в Швейцария.
Знаете ли колко е приятно да видиш как напълно непознати хора ти се усмихват и те поздравяват на улицата.Баби,дядовци..усмихнати,ведри,слизат от Поршета и Ферарита,нагласени,фризирани.В момента,в който стъпиш на тротоара колите спират на секундата.Там изобщо не се притесняваш,че някой може да те отнесе като едното нищо.Даже на моменти забравях и все се спирах да изчаквам колите,при което отвътре шофьорите ми правеха жест да мина и се усмихваха.Даже ако не спрат навреме ти се извиняват...В магазина 80 годишни дядовци ти правят път да минеш пред тях на касата ако си с малко покупки и въобще не ти правят физиономии...На центъра виждаш как младите хора се прегръщат вместо поздрав и говорят високо с приповдигнат дух.Не мога да ви го опиша.. На центъра през уикенда можеш буквално да се побъркаш от гледане наляво-надясно.Отвсякъде се чува смях и глъчка.Заведенията,типично италиански,са пълни с хора.Никой не те оглежда и не те одумва.Ако случайно се загледаш в някой той просто ти се усмихва и те поздравява.....
Аз буквално бях погълната от чистотата,от реда,от НЕпотрошените сгради,от цветята навсякъде,от поддържаните градинки и паркове,от..от..от... Там,в момента,в който се види пукнатина на пътя или счупена плочка,до сутринта я няма.Всичко е оправено.Ако не е оправено има глоби...Колите пракират на строго определени места,а не където им скимне.Ако не се спазят линиите за пракиране-пак глоба.
В Италия майка ми е  казвала,че е съвсем различно.Там цари по-голям хаос и не се спазват много-много законите. А Италия и по-точно Милано е на разстояние Пловдив-София.
Много ми се иска да ви покажа снимки...Толкова е красиво,уютно и спокойно там.Не го приемайте като хвалба или нещо такова...просто споделям с вас и като че ли повече търся одобрението ви,защото вашето мнение за мен е важно...
Ето тук също може да направите виртуална обиколка на по-забележителните места в града: http://lugano.arounder.com/

# 608
Елфи, голямо благодаря!  Hug

# 609
Фокси, много се радвам на плановете ви! Мисля, че ще е много добре за вас и за малките, ще имате по-висок стандарт на живот, а те ще имат повече възможности за развитие. Е няма да е лесно в началото, но щом майка ти е там, малко или много ще ти помогне, сигурна съм. А като знаете и езика ще се уредите много по-лесно. Ще ви стискам палци да успеете да заминете Hug

# 610
  • София
Деси, то май срещата за днес така или иначе се отложи.Аз мога и в четвъртък, но в петък няма да мога.
Хайде давайте предложения за срещичка.Така ми се иска да си побъбрим пак невиртуално.
Фокси, страхотно местенце,
Отивам да се приспиваме, пък да видим кога.

# 611
  • София
Az shte dojda kogato i kadeto kajete :-*
Mnogo mi e domuchnqlo
A spora neshto sum go propusnala... Jalko Grinning

# 612
Днес положението е по - добре. Баба и внучка решиха да наваксат уроците по математика и след малко се чува следният диалог:
- Е, добре де, Мими, защо не внимаваш? Нали, ако сметнеш грешно и сложиш вместо 10, 5 тона цимент на един мост, и аз мина отгоре, ще се пребия?
- На теб, пък кой ти е казал, че ще строя мостове?!  Laughing

Еми, ако температурата не е висока, вероятно се бори детенцето с вируса. И скоро всичко се надявам да е наред! Hug

Фокси, домът е там, където са любимите ти хора. Ще се адаптирате бързо и лесно, щом ще сте заедно всички.  Peace

И аз имам подарък - масаж. От приятелка за рождения ми ден..., преди 3 години... Така и си стои талона... Embarassed

Споровете идват от стремежа ни да бъдем най - добрите майки, да взимаме най - правилните решения, да не лишаваме децата си от нищо. Не се хабете. Каузата е предварително загубена. Laughing Hug

# 613
Споровете идват от стремежа ни да бъдем най - добрите майки, да взимаме най - правилните решения, да не лишаваме децата си от нищо. Не се хабете. Каузата е предварително загубена. Laughing Hug
Ееее, уби коня с лопатата!  Twisted Evil Нали смисъла е точно в стремежа. Най-добрите няма да станем, но по-добри със сигурност.  Peace
Браво на щерка ти, гладна няма да остане!  Laughing

# 614
Привет най-после и от мен, много ми липсвахте, няма да се оправдавам, само ще кажа, че ме "завъртя шайбата на бързи обороти". Освен, че отглеждам "гюллето" Михеле, въртя къща, гледах олимпиада, отвори ми се доста служебна работа /от къщи/, но и ходим на ски събота или неделя. Като капак мисля да се запиша от утре на шофьорски курс и да финиширам в началото на април с многото дини под една мишница - да видим. Така се лиших /доброзорно/ от вашата мила компания.
Нищо не съм чела, освен последната страница, няма да мога и да наваксам, но поне разбрах, че има много болни дечица - уви  Cry Пожелавам на всички бързо оздравяване!!!
Фокси, била съм в Швейцария за 10 дни и споделям напълно това, което пишеш за там. Единственото, което аз забелязах и не ми хареса /във френската и немската част/ - че хората са малко скучни и според мен са с друг темперамент, няма да мога да живея там, но дано ти да успееш да се "внедриш" със семейството си!!!
За среща съм ЗА, но имам да бачкам, ще следя какво ще се разберете и ще се опитам поне да дойда /кат не чета и пиша  Banghead/.
Михеле е добре, още не е проходил, подпира се по шкафове и радиатори, лази "кат стрела" и не дава ръчичка, редовно се опитва да се очисти, но за щастие не е успял, дебнем се  Joy. Отби се сам преди 2 седмици, аз още цедя по мъничко кърма /аман/ - такава "крава монтафонка" не съм очаквала да бъда  hahaha.
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!! БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ, РУМЕНИ, ЗАСМЕНИ!!!
И аз съм пропуснала спора, но май не съжалявам.
Не на последно място:
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИТЕ НИ ДЕЧИЦА, КОИТО ВЕЧЕ СА НА ЕДНА ГОДИНКА!!! ДА НИ РАДВАТ, ДА СА ЩАСТЛИВИ, ВЕСЕЛИ И ЗАСМЕНИ!!! ДА СТАНАТ ДОБРИ ХОРА С ГОЛЕМИ И ТОПЛИ СЪРЦА!!! БОГ ДА ГИ ПАЗИ!!!

Общи условия

Активация на акаунт