Февруарските бонбони броят подаръци милиони!

• 25 437
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
И аз не съм лоша и злобна - ти поне си ме виждала Joy Wink
не си,не си Grinning

Май така като гледам няма да има среща днес. Confused

# 571
Мими,

Аз писах на лични на Хетера, но това което съм й писала не смятам, нито за грозно, нито за обидно. Напротив, съвсем културно. И беше на лични, за да занимавам всички и да не се стига дой, кой крив, кой прав. Ако желаеш ( и останалите), ще ти копирам всичките си постове на лични към Хетера, и нейните отговори, ако намериш и една грозна и обидна дума която аз съм написала, ок. Не смятам, че съм я обидила с нещо, за да се извинявам.
Това, което й писах, беше  същото което и ти казваш: Дайте веднъж за винаги да се разберем,споделяме мнения(на това всеки има право),но да си раздаваме не исканите съвети постоянно,на мен лично понякога ми идва малко до гуша.(ВЕсе не те визирам теб).
Всички сме добри майки,и не е нужно някои да се изкарват по-големи героини...

За пащърнака, тук намерих интересни рецепти: http://club.biberonbg.com/read.php?6,950364

kuco_pate , няма защо да съжаляваш, не си направила нищо лошо. Не е лошо да се защитиш Hug. Всеки си решава сам, как да си гледа децата, съобразно моментно ти положение. Hug

# 572
Аз няма дасе ровя в личните ви съобщения,нито ще се правя на съдия.Весето написа,че някой я е обидил и аз казвам,че това не е начина...А и когато познаваш някой само виртуално е трудно да се дават оценки(поне за мен).Не съм съдник,не съм защитник,пак подчертавам,че изказвам мнение.Това е!!!

# 573
Честита Баба Марта на всички! Много весели, засмени и здрави!

Не съм чела назад, и пак съм изпуснала. Май няма да има среща довечера, или?

Елфи, нали беше писала,че днес превеждат обезщетенията, а не майчинството- аз имам някакъв превод различен от 240 лв. , като термина ми беше 6-ти февруари. Това трябва да е обезщетението за февруари нали? А не майчинството? И чак април ли ще се преведе майчинството от 240 лв.?

# 574
  • София
Пате и на личен ти се извиних и обясних,че не съм имала нищо лошо да кажа за цел и дори ме е яд,че си изтрих поста,защото той наистина беше незлоблив.
Йоли,да ти кажа право не помня и не държа да си припомням какво точно ми беше писала,защото вчера освен постовете си изтрих и всички съобщения,не искам ис теб да се карам,но е факт,че беше написала,че съм обиждала много често хората или нещо от сорта,факт е,че ревах един час след това и,че сега пак съм на ръба да ревна,защото ме боли от това,че смяташ,че съм злобен човек,който има за цел пишейки тук да обижда,може просто да ме тресе хормона или да съм прекалено чувствителна кой както иска да го приема,но ме боли,защото половината от тоя форум,да не лицемернича като кажа целия,защото има хора,които не познавам много много,то половината поне от вас ви чувствам много близки и ви обичам и то искренно,когато някоя се е оплаквала от мъж или от безсънна нощ съм го изживявала с вас,а ако са ставали недоразумения или съм била недоразбрана заради по странния начин на контактуване тук,то съжалявам,Йоли,ти ми каза,че непрестанно съм имала поводи да се зивинявам на някого,ами да това прави ли ме лоша,че винаги и при най-малкия проблем,който евентуално възниква бързам да се извиня,за да не ме мрлазят хората и въпреки това ти айде да не казвам голяма дума,но не ме харесваш и ме мислиш за лоша,което все си мисля,че не е така.Питай момичетата,които ме познават лично,че не съм такава каквато ме искара.Давала съм съвети дето никой не ги иска,ама това не са съвети,а по-скоро мнение,лично мнение,но щом е толкова лошо няма да го давам и толкова,просто не искам само да пиша за себе си и за моя син и семейство,а да коментирам и вашите разкази,дерзания и така нататък.

Поста стана дълъг,но за стотен път и на личен и къде ли не вече го написах ще повторя,че Патето е всичко друго,но не и лоша майка и че се възхищавам и на нея и на останалите за смелостта да имат второ дете толкова скоро.А кой кога как и къде ще си даде детето за отглеждане си решава сам,просто съм размишлявала по темата,това е,пак казвам аз съм против яслите,но най-вероятно и Ники ще ходи на ясла,поради други причини,т.е. и аз съм от лошите майки ако това ще ви успокои.

Съжалявам,че станах причина да си разваляте деня.Съжалявам,че реагирах остро на съобщенията на Йоли,но наистина ме заболя и съжалявам,че съм и направила толкова лошо впечатление  Sad

# 575
Хетера,

Аз пак ти казвам, не съм писала никъде, че си злобна или лоша. Просто ти писах, да не бързаш със съветите, защото, понякога от страни звучат зле, както ти сама си разбрала. Аз не се опивам да те изкарам никаква. Не се опитвай и ти мен Hug

Както ти писах, не съм ти сърдите, нито ядосана. За мен лично, проблем няма.

# 576
  • София
добре препрочетох ти съобщенията,вярно не си ме наричала лоша,но това лъха от тях,защо тогава се чувствах така,защо останах с впечатление,че ме мислиш за такава,защо така прибързано ме осъди и защо пак рева
ох явно съм луда,значи ето пак аз съм лошата

не махам се,че ще полудея,просто не трябваше да става така...

# 577
Моля Ви, от все сърце - стига!

# 578
  • в сърцето на един мъж...
Аз малко късно, но по-добре така, отколкото изобщо Embarassed
Честит рожден ден на последните рожденници! Честит имен ден и на Мартеничка! Да сте здрави, много щастливи, да имате късмет и да ви върви по вода!  bouquet
Аз малко зарязах писането, но си имах причини Confused Не че съм залипсвала де Joy
Миа, Гал, мамо Зари, надявам се децата да се оправят бързо и да излезете от лошия период Hug
Фокси, аз ти казах - нещата лесно се решават, ако прецениш, че правиш крачката и тръгваш напред. Няма да лъжа - безумно трудно е, тежко, няма с кой две думи да размениш понякога, гони те носталгия, припомняш си прекрасните моменти, търсиш близки и приятели на неочаквани места... Имала съм нощи, в които съм ревала с глас и съм искала да се върна назад... В един момент приех, че това е моя живот, че ще остана тук, че децата ми са по-добре тук и преборих себе си. Няма да лъжа - носталгията ме гони още. Страхове имам големи - не понасям телефона да звъни късно нощем Sad Страхувам се, че когато се прибера, няма да намеря някой близък... че няма да успея да се сбогувам, да отдам последна почит... Това е най-лошото на емиграцията. В Канада и Щатите не бих избягала заради разстоянието. Тук поне е близо - два часа и си в БГ.
Въпреки всичко, пак бих тръгнала и пак бих дошла тук.
Извинявайте за леко мрачния пост, но любимия ми дядо днес имаше рожден ден Cry

Хетера, стегни се и спри да драматизираш! Никой не те гони, никой не иска да те обиди! Това вече е детинско Confused

# 579
  • София
Добър ден!
Днес времето е доста неприятно.
Фокси и аз съм за Швейцария-трудно ще е няма спор, но и в Бг не е лесно.Решението не е лесно да се вземе и се надявам да земете най-правилното.Но според мен там имате по-голям шанс да изградите, по-сигурно бъдеще.Понякога в живота трябва да се поемат рискове.
Ето ни нас:
тук ходим- http://www.youtube.com/watch?v=Bkg2F9CUNGI

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 13:22 от AnMary

# 580
Забелязвам, че като се поскапе времето и почват нашите емоционални драми.

Аз пък, без да искам да дразня никого, ще се похваля, че си записах час за масаж за събота и ако котка и мъжо не ми минат път....ще се изкефя максимално.

Фокси, подкрепям идеята за Швейцария.  Peace Звучи постижимо, особено при добро планиране на нещата от ваша страна.

# 581
Пети, завидях ти и то никак не благородно Mr. Green

# 582
  • Пловдив
Елфи, нали беше писала,че днес превеждат обезщетенията, а не майчинството- аз имам някакъв превод различен от 240 лв. , като термина ми беше 6-ти февруари. Това трябва да е обезщетението за февруари нали? А не майчинството? И чак април ли ще се преведе майчинството от 240 лв.?

кога ти изтекоха 410 те дни

може би е някъде около 6 февруари-значи тези пари,които си получила е обезщетението ти за 410 те дни,които са свършили февруари.майчинство ще получиш за дните от февруари-края на март

# 583
Гея, и аз самата си завиждам. Добре че приятелките ми се грижат за мен повече отколкото самата аз за себе си - ваучерът за масажи ми е подарък за РД от тях. Как да не ги обича човек?!?

# 584
 Laughing И моята приятелка ме заведе на маникюр с масаж и на кино за рожденния ден Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт