Февруарските бонбони броят подаръци милиони!

• 25 416
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ихааа, щрудел! Не случайно си се сетила за нас...  chef Много сме добре. Simple Smile С Румен си говорихме днес, аз все още не искам да се събираме и съм много огорчена, но ще оправим нещата все пак...

chef

Диетата е жестока, но не е трудна за изпълнение и купуване на различните неща. Ивето с нея отслабна.

# 631
Не си пестете хвалбите знам ,че е прекрасна Mr. Green Mr. Green Mr. Green

еее, Миме, чак пък прекрасна, не знам, ама откровенно изби рибата, бравос, мацко  bouquet Heart Eyes Hug
 ако може едноо парченце, ако остане де Wink
Хах, този път съм невиноват! Hug Изпуснах спора...
Shocked Shocked Shocked милата тя

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 23:42 от emym

# 632
Миме, не бъди скромна! Направо невероятна! На бонбонки Рафаело ли ми мирише? Ммммммм!   chef Нареждам се и аз на опашката, режи по-малки парченца за свеки, та да има и за нас.  Twisted Evil
Гледам "България търси талант" и се разревах за цигането, което пееше хубаво и като го попитаха, защо не се е облякло по-впечтляващо, то отговори,че е търсило носия, но не е намерило, и едва си е купило тези дрехи. Много ме разчувства...неочаквано...
И на мен ми стана мъчно как се просълзи и и беше неудобно да каже. Чак изпитах моментна неприрязън към Маги Халваджиян- това е шоу за таланти все пак, а не за манекени. Хареса ми и детският балет с вълка и прасенцата и театралният работник от Търново, дето се правеше на Хитлер.  Mr. Green
Честит 3 март!

# 633
Здравейте мили мои   bouquet

Искам първо да честитя на патерица рожденните дни на пчеличката Мая и Вики и на Валето   bouquet Да са ни живи и здрави и много обичани от мама и тати  Heart Eyes

Мартеничка Честит имен ден и на теб (също на патерица  Blush) Ама то пък при теб май не е , защото то цял месец си е март , така че ти имаш имен месец  Mr. Green

Аз вчера се върнах от Дряново (сама  Cry) и затова не ми се пишеше много  Confused Изпратих Павката от търновската автогара и после трябваше да карам 30тина км сама с чужда кола по непознат път до хижата и не можах и да си поплача както си подобава  Crossing Arms А там се вихреше купон за рожден ден и нямаше как да не си попеем Лили и Васко  Mr. Green

Фокси какво да ти кажа  newsm78 и аз като теб винаги съм мислила , че не искам да живея другаде освен тук и все още е така , но ако ми скочат с такова реално предложение незнам как ще реагирам  Thinking Пък лошо нЕма така по роднински да ви идваме на гости , нали дЯцата са обещани вече , та и аз ще намажа покрай щерката  Mr. Green
А иначе сериозно да си кажа болката , НО искам да бъда разбрана правилно и не искам да си мисли някой , че го укорявам за нещо  Naughty Винаги , когато чуя за някой мой познат , че се кани да емигрира ми става тоооолкова тъжно , чак ми се плаче ( Дори сега като пиша и ми се насълзяват очите) и не защото не желая на приятелите си добър живот , а защото ми е много тъжно , че на толкова много хора им се налага да избягат от родината си заради скапаните политици , които не ги е.е за това , че хората тук не живеят нормално , а се борят да оцелеят  #Cussing out Оф , не мога да се изразя , в главата ми е толкова подредено , а като трябва да го напиша и не се получава  Confused Съвсем наскоро едни от най близките ни приятели заминаха за Англия и ми е много мъчно за тях  Confused Затова на лято се каним да отидем да ги видим.

А да си кажа мнението , че лично за мен (след като съм обиколила половин Европа и навсякъде много ми хареса ) няма по красиво място от България , не го казвам просто така  Naughty наистина съм влюбена в нашата страна  Heart Eyes Обиколили сме страшно много от забележителностите ни  и не само и има още толкова за обикаляне и наистина за мен няма по-красиво място ( по - подредено може би , но по - красиво не) За съжаление шепа хора се опитват да опропастят всичко и да изгонят българите от тук  Confused

А от известно време ми се иска така леееееекинко да зачекна темата за ВТОРА НАЦИОНАЛНА ФЕВРУАРСКА СРЕЩА !!! Миналата година си говорихме за нещо по дългичко , примерно 5 -6 дни на моренце като баби германки  Mr. Green Мисля , че е време да започнем с предложенията и преброяването  Grinning Гея ще се нагърбиш ли да потърсиш предложения за почивчица за група луди и очарователни майки на бебета на година и половина и любящите им мъже от агенциите в немско , че се говори , че от там май по-евтинко излизало  Party

И за другата среща да кажа , че 7ми наближава та е време Варненки и от околността да се преброим , кой ще пее , кой ще танцува и кой ще пие ? Може и трите  Mr. Green и почвайте да се броите , че няма да ви оставя намира  Naughty

Миме ама ти пък що ша се караш с мен  newsm78 аз съм толкоз хрисима , като божа кравичка  Innocent
Много ти е красотна тортата , и изглежда много вкусна ......искам  eat eat eat

Мамо Зари винаги , когато ти чета постовете ми се иска и аз да можех да се изразявам толкова добре  Blush Винаги се зареждам с положителна енергия  Heart Eyes

Ха , аз докато се изкажа и то станало 3ти март та леко патриотичните ми изказвания идват почти на място  Mr. Green
Честит празник на всички   bouquet

# 634
7 март се пада в неделя. Тъй като през почивните дни заведенията са пълни ще се осмеля да предложа нещо в делничен ден- 4 март(вдругиден) или 9 март(вторник). Аз ще пия и ще грача.  Peace

# 635
Здравейте момичета! Аз отдавна не съм се включвала, но си намерих една програмка да ми чете книги и я използвам пълноценно. По цял ден "чета" и в същото време си играя с малкия или си върша някоя друга работа или си копам нивките във ФБ  Mr. Green

Искам да честитя на патерици на всичките рожденници, които съм пропуснала да поздравя!

За два дни изчетох всичко, което съм пропуснала. Видях много хубави снимки, а клипчетата ми докараха комплекс за малоценност заради моя мързелко.

Сега да пусна някоя снимка да не ни забравите съвсем  Laughing

Това са племенниците. А това, което се вижда на заден план е опашка  Twisted Evil
Това никога повече в затворено помещение.

И понеже вече е трети...

Честит празник на всички!   bouquet

А ние имаме и друг повод за празнуване. Моля почерпете се за петата ни година от годежа

# 636
7 март се пада в неделя. Тъй като през почивните дни заведенията са пълни ще се осмеля да предложа нещо в делничен ден- 4 март(вдругиден) или 9 март(вторник). Аз ще пия и ще грача.  Peace

Абе по моя календар си е в понеделник  newsm78  Ама както кажете аз споменах 7 ми защото така говорихме предния път
И аз ще пия и ще грача когато и да е събитието  Mr. Green

# 637
Новините тази вечер ме съсипаха... Никога не съм вярвала, че ще го кажа, но явно е по - добре за българските деца да живеят далеч от България, поне докато не започнат да се защитават сами... На толкова неща се нагледах по домовете, в очите на изоставените там деца, в сухата фактология, която пълни папките в съда, а зад нея са истински човешки съдби. А, сега и това - за по - малко от месец няколко случая на пребити и малтретирани деца в собствените им семейства. И жалкото е, че както се борихме да закриваме домовете за деца, така си и знаехме, че за повечето те са по - добрата алтернатива, от това да са си "вкъщи".
Не може по цял свят да отнемат родителски права, едва ли не заради висок тон, а тук децата да го отнасят за всичко и никой да не е отговорен.
Веднъж, на едно море до нас имаше семейство с 5-6 годишно момче и две близначета на годинка. Баткото беше истински закрилник на малките. Пазеше ги, забавляваше ги, не ги оставяше и за секунда, докато майката се печеше през това време и не ги поглеждаше. Като си тръгваха, някаква играчка я грабна вълна и повлече навътре. Майката си свали джапанката и поне половин час удряше момчето с нея, защото не внимавал... Такова безсилие и отчаяние както тогава не ме е обземало никога. Защото дори сираците имат шанса и късмета да попаднат на добри семейства, които са мечтали за детенце и знаят как да го направят щастливо. А от собственото си семейство няма как да избягаш.
Извинете, че ви залях днес с излияния, обаче място не мога да си намеря...
За асансьора в Майчин дом да не говоря. ooooh! С майка ми коментирахме и тя каза - знам аз как ги проверяват по болниците и колко пъти съм засядала, докато бързам за някой болен...

Все пак честит празник!
И докато някои освобождават, с iri_is се заробваме Laughing. Ние  двамата пък правим 16 години заедно... Rolling Eyes 
iri_is, честито! Hug
Мими, вие с майка ти ме комплексирахте безвъзвратно.  Tired Но те гледам тези дни - на розово те избива, красоти разни правиш, торти майсториш - или ще е принцеса, или бъдещ Гоген. Simple Smile Hug

# 638
Добро утро, мамчета!  bouquet

Честит празник на всички българи!!!

Благодаря за пожеленията за РД на малката! Празнува го с гости на 27 в събота тя, че 22 беше 2- ят ни ден в Сливен. Настанихме се, ловя безжичен с телефона си, но се губи Crazy, а компа е още на ремонт. Минавам да ви пусна малко снимки от партито и аз. Почерпете се от тортата, че на 22- ри не съм минавала да почерпя Whistling
Не съм чела мн назад, но всички болнички да се оправят! Честито на проходилите момиченца и момченца!
Миме, честит 1- ви РД на Майчето/ на патерица/, мн фешън торта  Laughing

# 639
  • Пловдив
Теди,7 март е неделя,душа

# 640
уфффффф , да бе верно  ooooh! той моя календар на компа му започвала седмицата от неделя  Whistling

# 641
  • София
Зари, тази сутрин се събудих с мисълта, колко гениална е сентенцията за "поносимата майка"! Благодаря ти! Hug

# 642
Честит 3 Март мили момичета,

нека запазим българското в себе си , колкото се може по-дълго  Hug

Зари, снощните новини бяха повече от отвратителни. Това си е направо черна хроника.
Къде са социалните в такива моменти не знам  ooooh!

Миме, тортата е страхотна! Поздравления за майсторлъка. Simple Smile

За утре гласувам "за"  Simple Smile

Теди,  Hug

Ками, страхотно англече си имате.

Ири, честита годнишнина ви желая.

# 643
Честит празник и от мен!  bg

Влизам набързо  да кажа, че снощи спахме в новата къща, спалнята е източна, събудихме се в 7:30  Shocked Мишо е при майка ми, мен ме боли всяко мускулче по тялото, чакам поредните майстори и поредните хамали да донесят последните мебели. И като знам после колко кашона и чувала чакат обратно да ги разопаковам и прибера някъде ....  ooooh!

Извинете, че ви занимавам с битовизми... а, майсторите дойдоха. Ще пррочета някой ден всичко назад, аз няма да мога тази седмица да се включа в среща ако има, за съжаление.

Не мога да не се възхитя на тортата на Алхимикова, която знам че мрази торти, но таака е, децата ни променят към по-добро. И в тази връзка - Мама Зари, вземи, моля те, като ти остане време да пописателстваш и да издадеш някоя полезна и увлекателна книга. За първи път ми се слуучва да чета полезни и същевременно приятни за четене неща - твоите постове. И престани да ни се криеш, ела поне на една среща да те "пипнем", да се уверим, че си истинска  Hug

Никой никого не може да съди, всеки си има мнение, но може би трябва да сме по-внимателни, различни сме, всеки е различно емоционален и засеглив (включая моя милост). Големи хора сме, взимаме решения сами, но понякога имаме нужда от подкрепа от сродни души (тук, във форума).

Да са ни живи и здрави децата, дай Боже всяка от нас да има желание и възможност да създаде и отгледа поне по 3. Не искам да влизам в клишета, но ще си позволя да изкажа едно "непоискано" мнение - всяка от нас ще се укорява в определени моменти, че не е идеална, такива хора няма. Но и не смятам, че трябва да забравяме себе си, мъжа до себе си и останалите членове от семействата ни и да се вманиачаваме по отглеждането, възпитаването и т.н. на малкото човече. Всичките ни близки са важни, ние самите също, трябва да сме в кондиция, зада бъдем приятни и полезни и на себе си и на останалите.
Аз лично се старая да балансирам, търся улеснения, не мисля, че лишавам Мишо от важни неща, готвя му от време на време, давам му готови пюрета....
Ако майка ми, да е жива и здрава, не можеше да  ми помага, щях да дам Мишо на ясла, за да не полудея тотално, когато се роди бебчо, за да не се превърна в истеричка, която си го изкарва на децата. По-добре той да е сред деца и спокоен, отколкото с майка си вкъщи, която нон-стоп се тресе от нерви, не може да му обърне достатъчно внимание и по този случай той да страда без да е виновен.

Извинете за дългия и хаотичен пост, не го чета, пиша, както ми тече мисълта, дано да ме разберете....

Хубав и слънчев ден ви желая   bouquet

# 644
Не мога да се сдържа - Гала говори с Бойко Борисов. Коментираха поредната случка с дечицата от снощи. Тя си позволи да каже, че някой не си е свършил работата. Ама мола ви се - не било така, според "великия" ни премиер!!!!!!!!!! Не било толкова лесно при двама живи родители да се настанят деца в социален дом!!!!!!!!!!! Е що трябва да е лесно?! А в другите държави как го правят?! Чакаме да умрат родителите или децата в повечето случаи, за да е по-лесно?!?!?!?!?!?!?!?

БЯСНА СЪМ, ТОВА Е ПОДИГРАВКА, ФОКСИ ВЗИМАЙ ДЕЦАТА И СЕ МАХАЙ ОТ ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА!!!!

И да уточня на връх 3-ти март - ОБИЧАМ РОДИНАТА, МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА  bg

Общи условия

Активация на акаунт