ПЛЕВЕН - 130

• 25 924
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
Честит Рожден Ден на Силви и Деси Танова. smile3525
Честит празник на всички Българи.

Ние по случай празника решихме да отидем до Шипка, имаше толкова много хора, но все пак се качихме до паметника де. Андреа на слизане, като реши, че ще реве ама рев ли няма успокояване, чак долу млъкна, какво и беше така и не разбрахме  newsm78.
Номадка, за билките, единият е за отслабване а другият за обмяната на веществата, но още не съм ги почнала(иначе, трябваше да се спира през няколко км.Simple Smile
А относно новините, много обичам да гледам, ама най-вече по ТВ Европа.

# 736
  • Плевен
Див, Кати, много благодаря и на всички отзовали се!  bouquet
Тази сричка ни изтормози.

# 737
Ние с малката за пореден път будуваме.Чакам я да се наиграе и да заспи наново че и аз да легна smile3524 Царица е на среднощните игри а аз съм гроги направо вече с тез нейните буденици.Рекорд по безсъние ще направим с нея както е тръгнало.И я храних с мляко и пак си играе ли играе.Снощи в 21 е заспала към 2 се събуди от глад нахраних я.Сега преди малко пак беше огладняла.Явно сега пък си наваксва за сметка на предните дни.Оставям я да се налудува ама тя спирка няма като започне.Не знае кога да спре.Като е болна не и се играе.Та май е по-добре да играе но и да спи.То се развидели вече първи петли отдавна пропяха а тя продължава с игрите.Не напразно и казвам игрушанка но не и поспаланка.Ще си навакса със съня през деня като я гледам.Дано днес да е топличко и да има слънце че програмата да е пълна и навън да се налудува на воля.

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 06:52 от ice_

# 738

Общи условия

Активация на акаунт