Ваксини - дискусия за вредата от тях (тема 7)

• 32 423
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Джуличка  ,нали искаш чрез тест да докажеш алергия към определена съставка?или и аз не съм разбрала  newsm78

Да, точно така, но Лолита говори за кортизон и лечение, което ме кара да си мисля, че може да ме е объркала с мацката, чието детенце е с АД.
На нас лечение не ни трябва, за това се учудих.

# 646
Джуличка, чак ей сега прочетох последните две страници на темата (отговорих преди да съм изчела докрай за какво става въпрос).  Embarassed
Сега ми стана и ясно защо искаш да направиш такъв тест. Обаче и след прочетеното в тази тема не съм убедена, че подобен тест може да предпази детето ти от "добронамерени" хора. По скоро един нотариално заверен документ в който никой няма право на дава под каквато и да е форма медикаменти на детето ти, независимо от ситуацията преди да е говорил с теб или мъжът ти. И копия от документа на всеки на който се грижи за детето ти, било дет. градина или друго място.

Mamagemelar, и аз от тогава в лекарски кабинет не ходя. Намерих си кл. хомеопат, който в случай на нужда помага.  Hug

# 647
  • в моя свят
Момичета може би всеки е длъжен да опита с комисия,но е факт,че дори при деца получили тежки нежелани реакции от ваксина ако въобще освободят детето то ще е само за определен период.Аз също не се явих на комисия,защото пак така неофициално член на комисията ми каза,че ще освободят детето ми от имунизации само за 1г. Е,вече 9г. не го ваксинирам и не ми е нужна комисия да определя това и да решава съдбата на детето ми. г-жа Претенция на мен също ми беше много тежко от отношението на лекари и специалисти и как просто вдигаха рамене и ми казваха колко лош късмет съм имала и,че такива реакции от ваксина се случват една на 1 милион,и ме подминаваха.Но аз си държах с дни наред детенцето безжизнено в ръцете и години след това спомена е толкова жив и болезнен,че просто не мога да опиша с думи.....Няма сила на света,която да ме накара да ваксинирам детето си под какъвто и да е натиск,а закона е най-малкото от всички възможни неща с които някой би могъл да ме сплаши.

# 648
Джуличка, чак ей сега прочетох последните две страници на темата (отговорих преди да съм изчела докрай за какво става въпрос).  Embarassed
Сега ми стана и ясно защо искаш да направиш такъв тест.

Усетих аз, че нещо не е както трябва и има объркване.  Wink
Май сте прави за този документ, макар че аз съм на път да загубя съвсем вярата си във всичко в тая държава, и даже да имам такъв документ, май пак няма да ми е спокойно.  Confused

За Комисията още се чудя, ама май и това няма да го бъде.
  Sad

# 649
Ако не се проявяло вднага, то след време все щяло да се прояви като умствено или физическо изоставане  Shocked!
Ето  защо за някои куцам умствено.  Joy

# 650
То само ти да куцаш там.... Tired Много сме в кюпа.
Джули, твоето детенце ли беше убодено от някакъв идиот в София?
Иначе за вярата.....оооооох....вярата...... Confused

# 651
По Хоризонт до обед ще говори Кунчев май така се казваше, за страха на родители от ваксинации и някаква неонатоложка от майчин дом София.

# 652
По Хоризонт до обед ще говори Кунчев май така се казваше, за страха на родители от ваксинации и някаква неонатоложка от майчин дом София.

Явно отказите още в РД веча са масово явление щом са се спретнали да правят ПР-акция по радиотото... Скоро ги очаквам и по БНТ Wink

# 653
  • София
Преди два дни чух по някакво радио, че рекламираха новия брой на списание "Осем ..." нещо-си newsm78. Не чух името точно. Щяло да има статия "За и против ваксините". Някой да е попадал на подобно нещо?

# 654
Има списание Осем - http://www.ossem.eu/
Честно казано, съмнявам се някой да напише обективна статия по въпроса...Откакто прочетох в бебешко списание статия със същото име - беше пълна с глупости и недомислици, естествено авторът й беше убеден в истинността на стъкмистиките Crazy

# 655
В момента по Хоризонт нещо друго има, не говорят за ваксините.

# 656
Джули, твоето детенце ли беше убодено от някакъв идиот в София?

Ми, моето, на кой друг?  ooooh!
Само че големия ми син, не мънинкото.
Който пък ми се роди недоносен, но да не мислите, че това ги спря да го нафраскат с ваксини?
И елате да видите!
От как се е родил, станахме абонати на Втора Градска с  пневмнонии.
Междувременно разви и много тежка анемия.
Успоредно с това не иска да яде изобщо и до ден днешен, и ако го оставим просто ще се изпари във въздуха, с неговите 17кг.
Факт е, че от както не го бодат не боледува, пък кой каквото ще да ми говори!
Няма да се излъжа пак да бода някой от тях, ама до сега като съм бляла....  Sad
То па бива да съм карък, ама това мойто на нищо не прилича.

# 657

Факт е, че от както не го бодат не боледува, пък кой каквото ще да ми говори!

Това доста родители го споделят.
Г-жо Претенция и аз имах такъв слу4ай да ми кажат,4е няколко детски жертви,колкото и тежко да е на родителите,били в полза на науката и на други деца. Sick Това го каза тукашният педиатър относно парализираните и изпаднали в кома моми4ета след ваксинанация срещу рак на мат.шийка.

# 658
аз имах такъв слу4ай да ми кажат,4е няколко детски жертви,колкото и тежко да е на родителите,били в полза на науката и на други деца. Sick

Що тогава не си бодат техните деца, м**ата им м**сна?!?  #Cussing out

# 659
аз имах такъв слу4ай да ми кажат,4е няколко детски жертви,колкото и тежко да е на родителите,били в полза на науката и на други деца. Sick

Що тогава не си бодат техните деца, м**ата им м**сна?!?  #Cussing out
Не се ядосвай и аз това му казах.

Общи условия

Активация на акаунт