Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 58

• 22 175
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Ми така де.Кенан бей,Джава бейби. Joy Mr. Green hahaha

Не втора, направо за 3-та смяна идваш. Ама откакто работим, по-малко фън има тук...
Машала за ентусиазма и усилията,които хвърляте.Щото явно сами ако не си го преведете,няма да се сетят тв_тата да пуснат някой свестен сериал напоследък.

Pescho,моят рекорд е 8 4аса нон стоп едно време Октопода.Преди да го пуснат по Тв,леля ми го домъкна отнякъде пиратски запис и беше безумно дълго гледане. Rolling Eyes

# 541
Любов и наказание е страхотен сериал, след Езел ми е сега любимия.

# 542
утре трябва да излезне филма със сигурност не му е лесно на ахмет такива са законите а и аз поне си мисля че по скоро е заради дрогата за какво му е да жени дъщеря си са кръвните му врагове

# 543
  • Пловдив
  bouquet И ние с преводаческа дейност се занимаваме. Ама сега е време за релакс  bowuu

# 544
Любов и наказание е страхотен сериал, след Езел ми е сега любимия.
И моята класация е същата Peace

# 545
там филма си е любовен докато тука си е отмъщение поне за сега не е ясно с какво ще ни изненадат сценаристите

# 546
  • Пловдив
Аз съм малко по-критична към Любов и наказание нищо че се занимавам с него  hahaha, но последната серия е глътка въъздух, много хубав диалог между Ясемин и Саваш, добро попадение.

# 547
не съм я гледал все още 8 серия ама сигурно е затишие пред буря бих казал докато в езел вуичото контролира нещата а и 5 серия я разказаха още в началото само трябваше да се види на кои какво ще каже  Simple Smile

# 548
там филма си е любовен докато тука си е отмъщение поне за сега не е ясно с какво ще ни изненадат сценаристите
Да,там е любовен.Беше ясно още от 1-ви епизод кой кого ще залюби...А в Езел никой нищо не може да предвиди или предположи.
В последния епизод на гости на Селма/възлюбената на Рамиз/ дойде някой,на който много се зарадва и се изненада.Кой ли може да бъде? newsm78

# 549
кои епизод аз съм гледал само 5 сериии

# 550
  • Пловдив
Езел е много динамичен сериал, поне аз така мисля, и различен от типичните сериали - т.е. всичко започва с отмъщение, нищо че има много любов в него. Много е в внушително. Всичко е силно там, всяка една сцена, особено първите епизоди те хващат и спират дъха. Докато в Любов  и наказание например имаше 1-2 серии, в които проточиха нещата - срещата между Ясемин и Саваш се забави много и като цяло има много клиширани моменти, но е интересен за гледане, поднася и интересни неща - например тоя обичай Бердел . Но това си е мое мнение.   bouquet

# 551
и тука ще го проточат със сигурност докато разкажат дванаисете години бая време ще мине може да каже този които е гледал 19те серии

# 552
Ийит участва само в особени филми.

# 553
кои епизод аз съм гледал само 5 сериии
до 5-те сеия съм на Езел.Със субтитри.Иначе последната излъчена е 19-ти епизод.
За другия е до 7-ми или 8-ми епизод.Вчера излъчваха последната серия.Там преводите вървят бързо,защото има много преводачи и преводите съвпаднаха с излъчването.
Аз и Виви/и Елмира ги гледаше по едно време/сме гледали всички епизоди.

# 554
не знам кои превежда любов и наказание ама превода хич не ми харесва не искам никои да обиждам сигурно си видяла какъв е превода на езел съм ги свалил всичките серии до 19

Общи условия

Активация на акаунт