Преди да родя всичко беше много красиво. С голямата радост от бебето дойдох и караниците. Имаше период в който нещата се оправиха, сега всичко отново отива по дяволите...
Осъзнавам че сме в омагьосан кръг и не знам до къде ще стигнем така- той се държи лошо с мен, аз се изнервям и започвам и аз така с него да се държа, той се изнервя от моето държание и той започва още по лошо- и така само се обвиняваме един с друг. Не казвам че от него е тръгнало всичко, може и от мен да е
Опитвала съм се да се държа възможно най-мило дори и да ми коства много усилия на фона на неговото държание- резултата е, че той нищо не забелязва, аз се изнервам още повече и става още по-зле
Той не знам дали прави някакви опити въобще да се справим, но аз нищо не съм забелязала. Всъщност се държи добре, така както беше преди, само когато иска нещо - а най-вече да излиза някъде с приятели, което доста зачести напоследък. И то не се прибира по цели нощи, сле д като уж е обещал да се прибере в 1-2 сутринта... И като види че не му се сърдя почве и пак си става същия студен и безразличен И лошото е че дори и да не сме скарани, отношенията ни пак ги няма никакви-почти не си говорим, няма нежност, няма усмивки, нищо....
Така отстрани погледнато,можете ли да ми кажете аз къде бъркам и какво бих могла да направя
И при нас има спорове и изнервяне,разликата е обаче не никой от нас двамата не си е взел шапката и не е хукнал по кръчми по цели нощи. Гледаме си детето и никой не бяга от отговорност. Мъжа ми не е излизал вечер с приятели откакто се е родило детето( вече 1г и 8м),с мен е,помага ми,защото само на него мога да разчитам. Баби помагачки нямаме.
Излизам и аз, и не само за кафе 
Въпроса не е и ти да излизаш, само за да си правите на пук,а да съумеете да си поделяте поравно отговорностите и никой да не се чувства ощетен или нещастен от постъпките на другия.
.Ние дори не можем да излеземе заедно, защото няма на кой да оставиме детето.Я се стегнете

То по тази логика няма да може да излезете докато не стане на 10 и не започне да се гледа само
Да си излиза през деня с приятели,ама нощни разходкии