® E-bay - тема 47

• 32 770
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Момичета я да ви питам харесах си нещо , което обявено Free Local Pick up , разбрах се с куриерската фирма че ще отидат да го вземат от адреса, та  сега като свърши търга - аз ли трябва да искам адреса на човека или той трябва сам да ми каже къде точно да отида и кога ще му е удобно и как точно ще стане работата. Малко тъпо ми звучат въпросите , но за пръв път ще вземам нещо което е обявено така , та да съм наясно  и да се не излагам пред чужденците   Laughing
  bouquet

# 256
Здравейте,искам да попитам нещо-харесах едно одеало в ибея-питах продавача колко струва,на което той ми отговори:
Hi. Delivery to Bulgaria is £1.50 extra.По принцип знам че extra e  плюс,да довабя към стандартната доставка.Да,но доставката до Англия е free P&P.Стоката е 4,99 лири.Та не мога да разбера сега доставката-1,50 лири ли е,или 6,50лири.Попитах го отново ,ето това ми отговори:Hi there. The cost of the fleece is £4.99.
Delivery to Bulgaria is £1.50 extra.
Total cost is £6.49.
Как го разбирате това newsm78

# 257
Стоката ти струва 4.99 лири. Доставката е 1.50 отгоре. Ще платиш за стока и доставка общо 6.49 лири.

# 258
  • БГ
момичета регистрирам се в Пейпал мога ли да ползвам виртуална карта на ДСК Виза електрон или да е друга карта виза електрон ?

# 259
Момичета, аз да попитам нещо....
За тези, които са купували телефон от ибей, но не от китаец. )
Хвърлила съм око на този, гледам всичко му е ок, пише че е нов, продавача не е частно лице, а магазин....дали всичко е наред с тази обява и дали мога да очаквам някакви изненади ако го взема така?
Излиза с близо 200лв по-евтино, отколкото ако го купя от БГ.
http://cgi.ebay.co.uk/NOKIA-5800-XPRESSMUSIC-ACCESSORIES-EXTRAS- … sh=item20af8a6f22

# 260
Аз съм купувала, два пъти от германци Е61i и преди 6 месеца си купих Е71 от австриец, втора употреба от частни лица, никакви проблеми не съм имала с телефоните. Но този гледам, че е кодиран. Разпитай как вървят цените за разкодиране, и дали въобще ще могат да го разкодират...

# 261
Трендафила, могат всичко да разкодират, а и най-вероятно ще го пратя при зълва ми, която ще го разкодира там. )
Ако е в БГ, имам познат който всичко разкодира, няма телефон, който да не може. )
Хвърлих око и на Е66, но и двата са от Хонг Конг, за по 160паунда, което отново е на половината на нашите цени. Иначе продавач в Англия го продава за 200паунда. Та се чудя, от китайците, или от англия (то предполагам, че и там е китайски телефона). )))

# 262
Аз лично бих предпочела на телефона да пише made in finland, на моите, които съм купила така пише, много скептично съм настроена към китайските стоки

# 263
момичета регистрирам се в Пейпал мога ли да ползвам виртуална карта на ДСК Виза електрон или да е друга карта виза електрон ?

тази става  Peace

А относно телефоните вече на все по-малко пише че са направени във Финландия ,но според мен те са най-качествени

# 264
Mirama бих купила само ако е new, never opened. Щом е неразкодиран, цената му е висока, а за китайски пък съвсем.

# 265
Мерси момичета...) И на мен не ми се струва много читава и сигурна тази работа....а и ако се скапе нещо и повреди...ще си пия една студена вода. )))
Та харесвам ги, или не от мтел....пак от тях ще купувам...)

И се чудя за хвалба ли е, или за оплакване....ама съм заредила 3страници с търгове...направо обезумях до преди няколко часа. ))) Все парцалки за малката и 2чифта ботуши за мен...) ще видим какво ще спечеля. )
На мен напоследък тръпката ми е да играя, не толкова да печеля.
Ама защо пък някой трябва да го взима за по 1-2паунда, като мога да вдигна доста цената. ) Отвратителна съм, знам. )))))  Laughing

тренч за дъжд
лот Некст
рокля Некст
яке Гап
рокля Адамс
яке Некст
сако Чероки
рокля
рокля Монсън
лот
яке Зара и пантофи

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 23:45 от Mirama

# 266
Преди няколко месеца ми откраднаха телефона в един мол, и от тогава разглеждам през няколко дни да си харесам модел и още на нищо не съм се спряла, и седя с един смотан.... Tired
И на мен ми е минавало през ума да видя как вървят в сайта, ама ме е страх нещо за такива неща. Thinking

# 267
Леле, Мирама ,страхотни неща!!! Страхотен вкус! Със здраве!
Аз съм с китайско телефонче  Simple Smile Пу-пу, за сега работи.
Иначе чакам един телефон за един колега http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1205261 … ame=STRK:MEWNX:IT - мнооого евтин и с безплатна доставка  и май ще бера ядове с него Rolling Eyes или по-тоно без него  ooooh!

# 268
Хахахах Мирама, разсмя ме. Heart Eyes И аз съм го правила. Mr. Green Жалко че няма процент за нас. Mr. Green Като гледам какви красоти си наредила за малката, искрено завиждам.
А на мен не ми намерихте нещо за подарък на онова момченце за което писах. Crossing Arms

# 269
За тези които чакат доставки от Китай, на 20 им свърши пролетния фестивал и вече са в България първите доставки ( днес са потвърдили на брат ми от DHL, че пратката е влязла на територията на България)

Общи условия

Активация на акаунт