® E-bay - тема 47

• 32 445
  • 756
  •   1
Отговори
# 750
Мишелин, погледнете в обявата каква гаранция е посочил предавача. Може въобще да не покрива той гаранцията. Може да е на самия производител.
Ако търговеца не е посочил, че покрива гаранция нчма никакв смисъл да му се пращат каквито и да е писма, той си е изпълнил задължението по сделката. Тогава се търси производителя и каква гаранция дава той(производителя).

# 751
Благодаря за отговорите! добре, че ви има  Hug

Ще видим утре как стои въпросът с гаранцията. Но, има ли начин парите да бъдат възстановени? Може ли продавачът да бъде задължен от някой, по някакъв начин (все пак не е нормално батерия на лаптоп да се скапе за 3 месеца) или ... ядено, пито, платено?  Rolling Eyes

# 752
Мишелин, например в САЩ, гаранция след 1 месец се поема от производителя ( това от личен опит). Така че няма как да я търсиш от продавача. Още повече голяма част от продавачите в ибей са частни лица и няма как да покрият гаранцията.

# 753
  • София
Голям смях падна с една чанта, която спечелих  Laughing даже се бях оплакала във форума, че не идва чантата, а по принцип за 3-4 дни пристигат нещата от Англия. Писах на продавача и той каза, че ще раследва нещата и ще прати друга. Хубаво, съгласих се аз и той прати нова чанта в сряда и в събота си я получих, но изненада днес взе, че пристигна и другата ("изгубената"). Чантата не се хареса много на майка ми и няма какво да я правя, та ще си я върнем на продавача (даже ако трябва пощенските са си от мен). Пиша му на продавача, ама явно не ме разбра  newsm78 и ми отговори, че много съжалява, че не съм харесала стокати и щял да ми възстанови парите, решил е, че правя рекламация и връщам чантата, а не че връщам излишната. Явно тотално е забравил за моя случай Thinking както и да е, аз ще си му върна чантата.
Leo2002bg , я дай линк към чантата преди да си я върнала! Flutter

# 754
Здравейте имах проблем със едни обувки  и с продавача се разбрахме да ми върне парите. Обувките и доставката бяха платени отделно. Сега виждам ,че ми е върнал само парите за доставката а за самите обувки не и диспута е затоврен.така ли трябва да  е след като се разбрахме  ,че грешните обувки остават подарък за мен / защото връщането с бг пощи е прекалено скъпо  и той се отказа от първоначалното си искане да му върна обувките  /а  той ще ми върне парите за другите  newsm78

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 09:13 от Lady Camellia

# 755
# 756
  • София
Получих ъговете, но за съжаление са ми много големи... И на дължина, и на ширина... Ще ги продавам, ако някой ги иска да ми пише.
Номер 39 са, но реално са 40. Цветът е като на линка:
http://cgi.ebay.co.uk/Faux-Suede-Snugg-Boots-in-Light-Chestnut_W … sh=item76be71dbd4

Яд ме е, че не прецених че винаги идват големи...

Общи условия

Активация на акаунт