® E-bay - тема 47

• 32 461
  • 756
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
 Sunglasses Отърва, тези дни се продаваше един бойфренд, не беше лош:-))))

# 736
Sunglasses Отърва, тези дни се продаваше един бойфренд, не беше лош:-))))

Не беше класен. Къпеше се с Ниева.  Mr. Green

# 737
  • София
Ох, имам едно питане. Продавачът ми е изпратил грешен инвойс, писах 5 мейла, че не е верен и да го оправи за да мога да платя. Той най-сетне се е светнал, че не е коректно и ми е писал да му пратя само дължимата сума. Предполагам ,че със send money . До сега не съм пращала така и не знам как да видя какъв му е e-mail-a . Търсих в ebay, но не можах да видя  newsm78. Друг начин освен, чрез мейла му дали има ?

# 738
Голям смях падна с една чанта, която спечелих  Laughing даже се бях оплакала във форума, че не идва чантата, а по принцип за 3-4 дни пристигат нещата от Англия. Писах на продавача и той каза, че ще раследва нещата и ще прати друга. Хубаво, съгласих се аз и той прати нова чанта в сряда и в събота си я получих, но изненада днес взе, че пристигна и другата ("изгубената"). Чантата не се хареса много на майка ми и няма какво да я правя, та ще си я върнем на продавача (даже ако трябва пощенските са си от мен). Пиша му на продавача, ама явно не ме разбра  newsm78 и ми отговори, че много съжалява, че не съм харесала стокати и щял да ми възстанови парите, решил е, че правя рекламация и връщам чантата, а не че връщам излишната. Явно тотално е забравил за моя случай Thinking както и да е, аз ще си му върна чантата.

# 739
Bobolina , send money го търси в Пей Пал, не в и-бея  Peace Най-отгоре при бутончетата.
По-принцип казват, че е по-несигурно така, но за мен си е сигурно,защото винаги мога да му отворя диспут в Пей Пал.Може да не знае как да ти пусне нов инвойс.

# 740
  • София
Bobolina , send money го търси в Пей Пал, не в и-бея  Peace Най-отгоре при бутончетата.
По-принцип казват, че е по-несигурно така, но за мен си е сигурно,защото винаги мога да му отворя диспут в Пей Пал.Може да не знае как да ти пусне нов инвойс.
Пате, аз го намерих, но ми иска е-mail на получателя, а аз го нямам. И аз си помислих, че може да не знае как да ми прати нов инвойс. Има ли къде да го видя неговия мейл или да му пиша през и-бея да ми прати имейл.  Peace

# 741
Момичета, здравейте!
Не съм от онлайн пазаруващите, но имам един въпрос. Надявам се, че ще можете да ми помогнете.  Hug

Случаят е следният: Колега си купува батерия за лаптоп от E-bay. Същата е с гаранция 5 години. Но след около 3 месеца използване, след дръпване на захранването, батерията пада и лаптопът се изключва.  Confused Междувременно, продавачът вече не продава батерии, а нещо друго. Пратени са няколко писма, последното, от които доста гневно - но отговор от търговеца - никакъв.

Какво може да се направи в случая? Кой гарантира тази гаранция от 5 години? И-бей може ли да окаже съдействие в случая? Може ли да се възстановят парите за батерията? Може ли да се промени оценката за търговеца?  Rolling Eyes

# 742
Ох, имам едно питане. Продавачът ми е изпратил грешен инвойс, писах 5 мейла, че не е верен и да го оправи за да мога да платя. Той най-сетне се е светнал, че не е коректно и ми е писал да му пратя само дължимата сума. Предполагам ,че със send money . До сега не съм пращала така и не знам как да видя какъв му е e-mail-a . Търсих в ebay, но не можах да видя  newsm78. Друг начин освен, чрез мейла му дали има ?

Прати му още един път Request total.
Отиваш в My Ebay все едно да платиш артикула и отстрани ще видиш Request total. Натискаш и той ще може да ти изпрати нов, правилен инвойс.

# 743
  • София жк Бъкстон
Днес попаднах на един нов продавач на неща на Некст от колекция 2010 - http://stores.shop.ebay.co.uk/Jedi-Juniors.
Има и невисока доставка до БГ.

# 744
  • София

Прати му още един път Request total.
Отиваш в My Ebay все едно да платиш артикула и отстрани ще видиш Request total. Натискаш и той ще може да ти изпрати нов, правилен инвойс.
Направих го, благодаря ти Kölsches Mädel   bouquet

# 745
Похвал, съвсем случайно спечелих Бърбъри Лондон за 10.80 лири, 50мл. Много съм доволна. А точно мислих да го поръчвам от един друг сайт за подарък за приятелка. Как да не обичаш и-бей. Heart Eyes

# 746
И аз леко похвал, спечелих този ФДТ съвсем  на майтап . А цената му, нямам думи - доволна съм. Laughing
Дано съм уцелила и цвета. Praynig
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1403856 … ame=STRK:MEWNX:IT

# 747
Днес попаднах на един нов продавач на неща на Некст от колекция 2010 - http://stores.shop.ebay.co.uk/Jedi-Juniors.
Има и невисока доставка до БГ.

Този продавач също има много дрешки от NEXT от новата им колекция.  Peace

# 748
И аз леко похвал, спечелих този ФДТ съвсем  на майтап . А цената му, нямам думи - доволна съм. Laughing
Дано съм уцелила и цвета. Praynig
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1403856 … ame=STRK:MEWNX:IT

Супер. Да ти е честит. Heart Eyes

# 749
10х, Авче  Heart Eyes и на теб честито парфюмче!

Мишелин, според мен тази гаранция си важи само за страната от където е продукта. Но нека се изкажат и други.

Общи условия

Активация на акаунт