® E-bay - тема 47

• 32 654
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Значи малко да се пооплача и аз по повод на фийдбеците. Спечелих си аз стоката, пристигна тя благополучно, но понеже и на мен често забравят да ми слагат фийдбеци (аз по принцип само купувам) съм пропуснала да сложа положителен фийдбек на продавача и вчера бях изненадана като гледам в моите фидбeци написал въпросния продавач с главни букви, накъдрени и украсени : NO FEEDBACK RECEIVED. Един вид положителен фидбек, но с отрицателна тежест.
Пратих му ЛС и го запитах защо като вместо можеше само да ми напомни (и аз немедлено щях да сложа позитивна оценка) той директно пише това в моя акаунт. Доколкото разбирам той няма как да ми пише отрицателна оценка за това, че не съм писала фидбек. Малко се издразних, защото той продължава да мълчи. Не, че ми е толкова важно, но пък защо така директно в моите фийдбеци като можеше да се разберем на лични.  newsm78

# 451
  • Neverland
До продавачи в e-bay!!!
Моля ,който продава в e-bay да ми пише на лични ,защото имам голямо затруднение с един листинг. Praynig

Справих се с проблема Peace

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 21:04 от Ana Maria

# 452
аз днес направих едно плащане на търг през ПП, имам дебитна карта Виза Електрон на ПИБ - нали някой питаше..., но сумата беше малка, и в картата имаше предостатъчно пари като за такова плащане.  Peace

Успех с плащанията на тези, които се мъчат вече дни  Praynig

# 453
Включвам се, за да покажа един продавач с много приятни момичешки роклички.

# 454
Момичета имам въпрос: За да пиша на продавача нали трябва да натисна в дясно ask  a guestion? Ако отговора е "да" когато дам сенд на въпроса ми изписва ето това
  Attention
To help protect both buyers and sellers, eBay may sometimes place limits on accounts and request additional verification.

To continue using eBay, please choose one of the following options:

Phone verification:
Confirm your account details by receiving an automated call at the phone number registered on your account. It's fast, easy and secure. Request a call

Credit card verification:
Place a credit card on file, or confirm the credit card we already have already on file for you. Your card will not be charged. Add or confirm credit card details

това нормално ли е и означава ли,че съм изпратила въпроса?
Благодаря ви предварително  bouquet

# 455
  • София
Това не е ли от онези извънземните возила  newsm78
http://cgi.ebay.co.uk/Silver-Dareway-Ride-On_W0QQitemZ1804724915 … sh=item2a04ffae2e

# 456
Mime-to, пише, че върви с батерии. ) Ама е много яко...)))) дали става за големи хора....

Оххх, аз да се оплача....в търсене съм на официална рокля, с която ще изглеждам що годе прилично на многото ми килограми. ((( гледам, гледам....хубави неща....ама като си се представя в тях и ми се отщява. )
Я дайте акъл, дали ще е по-добре с панталон и някоя блуза?

# 457
Включвам се, за да покажа един продавач с много приятни момичешки роклички.

Тези са носени. За 3 лири може да си купиш нова с етикети.

Mirama, казват, че роклите и полите скриват кг. Как се виждаш в тъмни цветове? Например рокля в черно и някак аксесоар в светли тонове.

Mime-to, изглежда супер Simple Smile На морето имаше такива за възрастни. Не знам дали това е достатъчно мощно.

Може ли някой да ми преведе, че не съм сигурна в това което разбирам:
 if you want change post address,please must send email to us to paypal not ebay when you pay for it,then we will send item to you follow your email,have a good day!

Мисля, че иска да изпратиш адреса, когато правиш плащането. Може да го включиш като бележка когато плащаш.
Със сменянето на английски-български адрес пратките ми са отивали не където трябва.
Трябва да изчакаш да ти изпратят това, което си спечелила и отгава да сменяш.
Един продавач беше гледал адреса ми в акаунта ми. А не този в имейла с плащането.

# 458
Ей, пак не спите. Mr. Green

Мирама, ти по какъв тип рокли си падаш по принцип.  Като че ли има доста моделчета, които и аз смятам че скриват килограми.

Между другото я да ви питам нещо, в последно време ми прави впечатление, че марките които аз си проверявам всеки ден, няма толкова обяви, както доскоро, сякаш намаляха почти наполовина. Доста търгове пък свършват на ниски цени, преди като че ли повече залагаха. Имате ли същите впечатления и вие, или съм в грешка?

# 459
Аз по принцип рокли вече доста рядко нося, основно дънки и блузи. )
Иначе претенции нямам за рокля....но все трябва да е нещо, в което да изглеждам прилично. ) Размер 14съм, ако мернете нещо, което да съм пропуснала може да ми пуснете линк. )))

# 460
А за какъв повод, да знам горе-долу колко официална, ако срещна някоя да свиркам.

# 461
успяяяяях  newsm44 платих момичета,давай Ив* ти си на ход  Simple Smile ,явно са оправили бъга,благодаря на всички момичета,които ни изтраяха мрънкането   bouquet

# 462
Teзи обувчици ми харесаха, ама ще са ни малки. А и продавача има хубави неща. Като това панталонче Някой търсеше за тази възраст.
Ноооо, това панталонче НЕ ПИПАЙТЕ Naughty Naughty Naughty

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 07:21 от alabalaxx

# 463
  • Шумен
Хмм, спечелих една диадема и искам да я изпратя на УК адрес, понеже П&П за БГ е 7.5п. То хубаво, ама като тръгна да плащам, ми излиза П&П за БГ. Промених Primary postage address да е УК. Изтрих БГ адреса, обаче пак ми дава 7.5 Simple Smile Уфф. Писах на мацката да изпрати фактура с П&П до УК.  newsm78 Ще видим какво ще ми пише  Rolling Eyes.

П.С. Успяла да ми изпрати фактура с П&П до БГ  Crazy.

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 09:19 от vi_ki

# 464
Цитат
Между другото я да ви питам нещо, в последно време ми прави впечатление, че марките които аз си проверявам всеки ден, няма толкова обяви, както доскоро, сякаш намаляха почти наполовина. Доста търгове пък свършват на ниски цени, преди като че ли повече залагаха. Имате ли същите впечатления и вие, или съм в грешка?

Авче и на мен ми прави същото впечатление , и това че предлаганите неща са много стари колекции. Мисля,че гледаме почти едни и същи марки(Killah, Kookai, Levi's,All Saints,Miss Sixty,Etam, FCUK/French Conn., Firetrap, Fornarina, French Connection, Guess) - това са моите предпочитани, но напоследък са много зле нещата. Рчдко излиза нещо интересно и това дебнене започна да ме изнервя. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт