Отговори
# 690
И ние още за никакви покупки не сме говорили. Което обаче не означава, че не разглеждам по цял ден сайтове с колички (това ми е голямата грижа, че миналия път изборът ни беше доста неудачен), многократни пелени и т.н. Слинг си имам от баткото и със сигурност ще влезе отново в много активна употреба. Дрешки... абе то има време, ама за лятно новородено какви ли точно дрешки ще трябват, че имам опит със зимно бебе?

Колкото до новата темичка - и двете заглавия ми харесват!

# 691
  • София
Здравейте днес момичета... Hug
Относно темата на мен ми харесва: АВГУСТинчето си шава и на мама сладки ритничета раздава
Но каквото и да решите пак ще го приемем...

# 692
АВГУСТинчето си шава и на мама сладки ритничета раздава

Макар че аз назад вървя с усещанията и както бързо пишем Grinning

# 693
здравейте мами,
аз за момента съм се спряла на този модел http://www.kasidabg.com/quinny-buzz-4xl-2009-iron-quinny.html?os … 8dehfl7jrap0dnbl4  малко скъпичка ,но.....
също така вчера ходих на ехо а бебо беше  много сладък въртеше дупето,търкаше ръчички и си щипеше бузките,а таткото беше много щастлив когато потвърдиха че е момче Mr. Green Grinning Mr. Green
прегръдки на всички коремчета и мами  Hug Hug Hug

# 694
Либи, страхотни са мебелите. За Кристина взех целия комплект Марго и люлката която се прибавя към леглото допълнително, което беше много полезно. За щастие устоях на изкушението да поръчам всичко в розово и сега каквото и да е новото бебче пак ще са в употреба.
Другото което е много удобно е възможността да се свалят трите решетки на леглото, че сега като е по голяма се мушка от дупката и същевременно пак я пазят да не пада вечер
АВГУСТинчето си шава и на мама сладки ритничета раздава, това много ми харесва.

# 695
  Относно заглавието и аз съм за АВГУСТинчето си шава и на мама сладки ритничета раздава Peace

# 696
  • Miami
  Относно заглавието и аз съм за АВГУСТинчето си шава и на мама сладки ритничета раздава Peace
И аз  Peace

# 697
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Гледам, количките сте зачекнали. Ние си имаме от баткото 2 много сполучливи броя, с които мисля да гледаме и бебето. Първата ни беше 3в1 - Jane Slalom Pro - зимен кош + летен кош + стол за кола. Много сме доволни от нея. Взехме я с перспектива за 2-3 деца и въпреки стабилната си употреба, определено мисля, че ще изпълни предназначението си. Според мен зимният кош на такъв тип колички е напълно излишен, въпреки че в магазините твърдят, че е много важен. Ако летният има пълно легнало положение, човек може да си спести парите за зимния. От този тип колички - 3в1 (даже 2в1, понеже нея човек може да си я вземе без зимен кош) обаче фаворит ми е Bebe Confort High Trek - като се стигне до използването на летния й кош, детето стои на високо - супер удобно - като на "тронче" е, хубав сенник има и др. подобни дребни екстри - изобщо, това е единствената количка, с която съм се колебала дали бих сменила моята.

Ако не става въпрос за 3в1 или 2в1, за мен мерцедесът на количките е McLaren - такава ни е лятната количка - въпреки малките колела, е супер маневрена и много лека и удобна. Има и модели от новородено (нашата е за над 6м), като от EBay човек може да си вземе такава, дори втора ръка, на супер приемлива цена.

Това относно количките и изводите, които съм си извадила за последните 2.5 години.

За креватчетата съветът ми е да гледате да има различни нива. Аз много го четох този съвет преди във форума, но така и не го взех под внимание - харесах си от Дибо едни креватче-люлка, само с долно ниво, без да му се маха рамката. Така и детенце никога не е спало в него. Ако има и горно ниво, е по-лесно малко заспало бебе да го изхлузи човек вътре. На долното ниво с моя бебок беше мисия невъзможна тази операция. Направихме го отрано на юношеско легло - имаше таква опция - прилепихме го към нашето и така си спим досега. Мисля и бебето да натръшкаме на уголемената ни спалня, живот и здраве. За кърменето е много удобно бебето да спи до майката - не ставаш по 100 пъти, като свикнеш, дори в просъница извършваш операцията - голям рахатлък.

# 698
  • софия
Цитат
АВГУСТинчето си шава и на мама сладки ритничета раздава

И аз съм за това заглавие, много ми хареса Peace
на мен ми е още рано за ритничета, но вече нямам търпение,а мъжът ми всяка вечер си държи ръката на коремчето и като му кажа, че ще го уведомя моментално за първия ритник, отговора е"Абе аз за всеки случай, ти да не би да го изпуснеш" hahaha hahaha

Момичета, има ли още някой, на който гаденето му продължава?Док само ме успокоява, че било много хубав признак, ама аз вече наистина едвам издържам, а и това гадно време+бременелските ми хормони съвсем ме настройват депресиращо-искам пролет, разходки в парка и да няма гадене вече Grinning

# 699
  • Смолян
Здравейте мамчета!  Grinning
И на мен повече ми харесва "АВГУСТинчето си шава и на мама сладки ритничета раздава!". Аз също съм в очакване на първото ритниче, дори ми се стори сутринта, че май бебчо рита, но нали ми е за първи път и не знам какво да очаквам, усетих само 2-3 потупвания ниско на коремчето, но знам ли направо се побърквам вече, непрекъснато си пипам коремчето да не би случайно да изпусна момента, но пък рано или късно и това ще се случи просто е неизбежно!
И аз съм решила да си напазарувам всичко преди раждането, не искам в последния момент да се притеснявам дали всичко е готово.
Относно количките още не съм много ориентирана каква да си взема, онзи ден минах през няколко магазина и поразгледах това онова, но избора е толкова голям, че направо  Crazy
Прегръщам ви Hug

# 700
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
За слинговете пропуснах, пък нали съм Мара Подробната... Wink Миналия път имах само с халки и започнахме да го ползваме чак след 6м, като вече седеше (не искаше да стои в него преди това, но май и аз не му бях намерила много цаката). Този път съм решила за първите месеци да си взема от слинговете-шал - имам приятелки, които в тях си отгледаха малките бебоци, а след 6-ия месец може пак към халките да се върна или да ги комбинирам. Имам и едно нещо - тип раница - сравнително наскро го взех (доста късно за младежа), та след 6м и него смятам да въведа в употреба.

# 701

много е хубаво това "АВГУСТинчето си шава и на мама сладки ритничета раздава!" Simple Smile още един глас за него от мен!

моят бебешор рита страхотно много - вече го усещам всеки ден и наистина много, много радва мама с тези ритничета!! но от друга страна така и и знаех, че ще изпишем предишната темичка преди да разбера момиченце или момченце крие августинското коремче..

Hug на всички! Simple Smile

# 702
  • Miami
Момичета, има ли още някой, на който гаденето му продължава?
mozzi, на мен гаденето ми продължи до към 15-16 г.с., но и сега от време на време ми става едно такова лошо. Е, не е като преди де. Дано скоро ти мине, много е неприятно  Hug

# 703
  • софия
mozzi, на мен гаденето ми продължи до към 15-16 г.с., но и сега от време на време ми става едно такова лошо. Е, не е като преди де. Дано скоро ти мине, много е неприятно  Hug

Кори, мерси-и аз се надявам скоро да премине, вече ми се струва, че ми се гади цяла вечност Sick, а само за разходки и магазини мисля Grinning.На мъжа ми съм му казала, че като ми мине, не може да ме прибере от градинките Joy

# 704
mozzi, уж ми беше минало ,но имам дни в които повръщам нон-стоп,каквото сложа в устата и.... , когато кръвното ми падне до 90 на 50 а то става почти всеки ден ме мъчи адско главоболие придружено с повръщане в пиковия момент...

Общи условия

Активация на акаунт