Отговори
# 75
  • София
Добро утро мамчета!

Прекрасна тема! Браво на създателките!

tolinka Честит празник, желая ти прекрасен и незабравим ден   bouquet

paris 82 Неприятни моменти, но не си струва да се ядосваш. Защо не поговориш с шефката ти и не и обясниш как се чувстваш. Бъди директна с нея. Може да се окаже недоразумение, а може шефката ти да не разбира какво прави. Ако пък се окаже, че отношението и е целенасочено поне вече ще бъде наясно, че няма да я оставиш да те тормози. Така няма да се чувстваш неудобно следващия път като си вземеш болничен.  Hug

Слънчев ден на всички! Laughing

# 76
  • София
Толинка, честит празник  bouquet  bouquet  bouquet и само приятни емоции и щастливи усмивки!

# 77
  Честито и от мене на именичката ни! Желая ти мн здраве и късмет и хубаво и здраво бебче през Август  bouquet

# 78
Честит празник tolinka! Желая ти да бъдеш здрава, много обичана и обгрижвана и разбира се най-сладкото бебенце през август!   bouquet

# 79
  • София
Да се запиша в новата тема. Прочетох какво е написала Paris82 и ме хвана яд на такива хора. Припомням, че болничните са 180 дни, които не включват 45 дневният преди раждане. Така, че не жалете за колеги и т.н.т. ами си гледайте здравето. И аз съм ходила в лошо състояние на работа, обаче не помня някой да ми е казал благодаря.
Хубав ден на всички

# 80
  • Варна
Привет, аз съм от спалите до късно днес, мммм....
tolinka, Много приятни емоции ти желая днес.   bouquet

# 81
Добро утро и от мен на всички  Hug  tolinka честит имен ден много усмивки,положителни емоции и едно сладко пухкаво бебче през Август  bouquet  bouquet  bouquet

# 82
 Да се запиша и аз в новата темичка.  Grinning Наистина е страхотна!
 Относно болничните аз съм в болничен 7 дни след разкриване на бременността , като първите 7 дни са ми нормален болничен , а другите са от ЛКК. Предполагам , че това е проблема на докторите , които дават болничен ЛКК.
  При мен се получи нещо странно от вчера , предполагам , че е от резките температури , но знае ли човек. Подържах кръвно около 120/130 на 80/90 и пулс 75/85, което е нормално но вчера горната ми граница скочи на 140/150, а пулса на 95/105 едвам дишам целия ми гръден кош тупка. Днес кръвното е поспаднало и пулса също , но размърдам ли се направо сила не ми остава. Има ли някой със сърдечни проблеми и би ли ми препоръчал кардиолог в София , че аз никога не съм ходила и ако това продължава май ще трябва да посетя такъв специалист.
  Хубав ден момичета , навън е страхотно поне тук, много ми се излиза , но вчера са размърдах и  Shocked

# 83
Здравейте и от мен в новата темичка!
Снощи се прибрах от София, вчера ми казаха, че шийката на матката е започнала да се скъсява 2,8см. В понеделник влизам в болница и да се надявам, че след серклажа всичко ще е наред. Така съм притеснене, а навсичкои отгоре трябва и да лежа.

# 84
Някоя беше писала, че са и казали, че шийката на матката й е 2,8см. както моята? Можи ли да сподели как е положението с нея? Сега разговарях с доктора и каза, че първо ще вземе микро билогия от влагалището и тогова ще ме приема в болница.

# 85
Благодаря за хубавата темичка, Първата страничка е страхотна!
tolinka, Честит имен ден, да ти е живо и здраво името и внуци да ти го носят!
Честито и на други именници, ако има   bouquet
При мен засега нищо ново. В понеделник съм на преглед. Не знам дали се похвалих, но ми излязоха резултатите от БХС и ходих на консултация, където ми казаха, че всичко е наред и няма нужда да правя късния скрийнинг.
Гаденето засега попремина и това слънчице ме зарежда с мнооого положителна енергия. Вчера си направих с кеф една едночасова разходчица и направо имах чувството, че хвърча. Радвам се, че такива дни предстоят.

# 86
Здравейте момичета, днес малкото диване не спира да ме ядосва,  Twisted Evilпосле какво ще е с двете бебета не ми се мисли направо Shocked
Charr благодаря ти за информацията, все още продължава да ми изглежда ужасно трудно всичко, но този път ще се постарая да не допускам много грешки.
Толинка, честит празник мила. Много щастие и много усмивки да ти донесе лятото едно мъничко човече.
jilieva1001 , силно ти стискам палци всичко да е наред.

# 87
момиччета.това със скъсената шийка на матката лекарката ли го определя и има ли някакви признаци,чувствате ли нещо по особено,на мен досега не са ми казвали нищо за шийката..

# 88
Здравейте, ето по няколко думи по няколко въпроса:

paris 82, не знам в подробности каква ти е ситуацията, на колко се осигуряваш и колко е важна работата ти за теб, но просто идея - консултирай се с някого, мисля, че сега като бременна не могат да те махнат от работа, тоест можеш да опиташ да излезеш в перманентен болничен, а после докато ти мине и майчинството - я камилата, я камиларя. Ако можеш да си го позволиш, по-добре се спасявай от нервите отсега.

moli84 - доколкото знам процесът на скъсяване на шийката може да протича с признаци (контракции например), но може и да е напълно безсимптомно. Затова, ако не се лъжа, в БГ е част от рутинните проверки. Имаш-нямаш признаци, проверяват си хората. И така и трябва да бъде. При нас в Англия проверяват само ако имаш предшестващ аборт във втори триместър, или ако имаш операции на шийката. И тъй като ми се струва лудост да рискувам първата си, постигната след 5 години опити бременност, заради такава "подробност", аз лично смятам да ида на частно за проверка в 16-та седмица. 2 кожи ще ми смъкнат, ама... Тоест съветът ми към всички е, ако лекарт по ЖК не ви направи тази проверка или пък ви каже, че не ви се полага, тичайте на частно.

jilieva - стискам палци, много!

# 89
  • По широкия бял свят
tolinka Честит празник!   

Общи условия

Активация на акаунт