Отговори
# 645
adelina_bg, Честит племенник! Да е жив и здрав и август с братовчеда/ката да се мерят кой е по - голям!
Слинг мисля, че не мога да ползвам аз. Имам чувството, че ще ми е топло и някак стегнато. По тази причина и за кенгуру съм пас.
Много хубаво е така да се видят различни мнения и всеки да погледне нещата от различен ъгъл.

# 646
  • София
Извините за тъпия въпрос smile3513,  но понеже днес за пръв път чух за тези слингове, а те подходящи ли са за новородено бебе, което още не може да си държи главичката изправена, понеже на снимките които видях бебетата все бяха седнали, та се зачудих. То не че аз ще мога да нося такова, че с тази ми дископатия едвам себе си нося, но ми стана интересно  newsm78

# 647
Здравейте  мами Simple Smileимам едно питане за тези слингове...и аз съм чувала че са много удобни,но не ми е ясно на бебчето удобно  ли му е?За кенгуруто съм чувала че не е препоръчително да се използва дълго време,не е хубаво за гърба на бебчо,а при слинга как е?Много сгънато ми изглежда бебето,незнам незнам newsm78ъасно че на майката и е лесно и удобно ами малкото човече...имам чувството че ще го изсухля newsm78

За количка май е време наистина да се огледаме защото ей сега ще мине времето и ще си бласкаме главите коя да изберем,особено за мами първескини голямя чуденка ще падне.Аз също не мисля да давам много парички за количка,естествено искам да е най-хубавата,най-леката,най-удобната,но знам че нямя да ме огрее и ще трябва да се примиря с нещо по евтинко Sadама нищо да е живо и здраво човечето в нея,друго не е важно!

Погал по тумбаците   bouquet

# 648
  • Варна
Относно слинговете, и новородени бебета могат да се носят. Само че се слагат полегнали на една страна. Твърди се, че бебето се чувства добре защото е в позиция подобна на тази в майчината утроба и му действа много успокоително да усеща тялото на мама и да чува биенето на сърцето й. Някои учени твърдят, че в тези култури, в които носят децата в слингове - бебетата нямат колики, не плачат толкова често, защтото се чувстват сигурни и защитени, и са по-уверени. Преди 1 или 2 страници постнах няколко линка - там има повече инфо.

# 649
  • Miami
Върнахме се от Фм.Всичко е наред и ще си имаме момиченце  Flutter
Ще помоля да ми смените сините гащи на първата страничка с розови, че толкова се кефя  Grinning Не помня кое момиче се грижеше за началната страница, извинете  Blush

# 650
  • Варна
Кори, честити ти розови гащички!  newsm18 stork-girl

# 651
 Q-T радвам се че намираш количката за добра като вариант  Hug, това е дуг модел на марката 4 в 1 и излиза с доставката до бг по малко от 700 лв (280 £ количка +28£ за куриер до българия)  http://cgi.ebay.co.uk/Hauck-Apollo-4-All-in-One-Khaki-Pushchair- … sh=item5190d996c6

Ах как се радвам на новините за все повече розовото нашествие от страна на момиченца в нашата темичка, честито на мамите, нямам търпение да идва 13 март да разбера и аз  Crazy

# 652
Върнахме се от Фм.Всичко е наред и ще си имаме момиченце  Flutter

еййййййййййй,че хубава новина reverance reverance reverance 
Честита ти розова вест !!!!!  Как ми се иска и мен да ме ощастливят с такава новина... baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 653
Върнахме се от Фм.Всичко е наред и ще си имаме момиченце  Flutter
Ще помоля да ми смените сините гащи на първата страничка с розови, че толкова се кефя  Grinning Не помня кое момиче се грижеше за началната страница, извинете  Blush

Кори   bouquet честити розови гащи,роклички след време...панделки...диадемки и т.н.
Ох и аз искаааам розовооо,доки каза че е мома,ама аз все за момче си мисля и чак взех да си вярвам.

# 654
  • Miami
Благодаря момичета Hug
Аз чак още не мога да повярвам, че тя нали ми каза първо, че е ворятно да е момче. Но не беше сигурна. Сега вика това бебе е женско  Simple Smile И  аз като чух я питам  ама сигурно ли е. Тя ми показва там някакви цепки ли кво, не че ги видях де. Ох, сега чакам да отида на 4Д, че да го видя още по-добре  Grinning

IR, пожелавам ти го мила  Hug

bubenceto21, то и аз се бях настроила за момче и чак не смея сега да се зарадвам, да не би случайно да не е довидяла добре  Simple Smile

# 655
  • София
Днес няма спасение от мен ама какво да правя...
Ох рових се в немския Амазон и си харесах една супер ака количка http://www.amazon.de/ADBOR-Kombi-Kinderwagen-3x3-inkl-Babyschale … 723323&sr=1-2 да не говорим, че цената пък как ми хареса  smile3508 обаче по българските сайтове няма нищо за тази количка. Проблема е че незнам как става шипването на такива големи пакети и дали изобщо ще го шипнат до БГ, аз досега само книги съм поръчвала.
За близнашките мами, тази марка имат много готини близнашки колички с кош за новородените (което до момента по БГ сайтове никъде не го видях)

# 656
Ох, бременния ми мозък! Embarassed
adelina_bg , честито ви бебече! Да е живо и здраво и мнооооого да радва мама и татко, а лели, чичовци, вуйни и т.н.... да му се радвате на белите!
Относно слинга , в линковете, които Q-T е постнала има много полезно инфо. Подходящи са не само за новородени, но и за недоносени дечица. Това се нарича кенгуру грижа. Има документирани много добри резултати и при деца родени в изключително ранен срок. Не помня дали в тези сайтове имаше инфо за това, но когато имам повече време ще потърся и ще постна  Peace
А за тежестта - слинга разпределя тежестта върху краката. Едва ли някоя от нас ще се размине без да си разнася бебето нагоре-надолу. По-лесно е така - можеш да переш, гладиш, готвиш... а малките човеци заспиват в миг!

# 657
  • Miami
А относно количките за близнаци тук в Русе видях на ABC design ето такива
http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://shop.danet.bg/userf … 21%26tbs%3Disch:1

ABC design http://www.abc-design.de/  имат и други модели готски колички и казват, че са качествени.

# 658
  • Варна
Мими Вичева, наистина са супер (поне по мое разбиране) количките! Наистина много ти благодаря за линковете!  Hug Аз досега не бях чувала тази марка, но определено ми допада.
Аз досега не съм пазарила в и-бей, но мъжът ми си е купувал разни неща, така че ако решим това ще е вариант. Simple Smile

# 659
  • София

Аз също много харесвам слинговете. Тези тип шал са ми ясни, но този, който red shoe е показала ми се струва по-подходящ за по-студено и прохладно време. Дали е удачен за лятото? Ще се радвам на мнения.

Ще ти отговоря след няколко дни, като пристигне  Wink

Ако не е тайна за колко го взе и от кой сайт? И аз се насочвам към този вариант.

Кори- честити розови гащи.

Чакам с нетърпение другата седмица да ни кажат евентуално и на нас.

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 21:10 от misleto

Общи условия

Активация на акаунт