Отговори
# 660
Ако не е тайна за колко го взе и от кой сайт? И аз се насочвам към този вариант.

25 паунда на търг от ибей Peace

# 661

Ох рових се в немския Амазон и си харесах една супер ака количка http://www.amazon.de/ADBOR-Kombi-Kinderwagen-3x3-inkl-Babyschale … 723323&sr=1-2 да не говорим, че цената пък как ми хареса  smile3508 обаче

този вариант ми е много по вкуса,а и цената е суперска smile3501 smile3501 smile3501

# 662
Мими Вичева, наистина са супер (поне по мое разбиране) количките! Наистина много ти благодаря за линковете!  Hug Аз досега не бях чувала тази марка, но определено ми допада.
Аз досега не съм пазарила в и-бей, но мъжът ми си е купувал разни неща, така че ако решим това ще е вариант. Simple Smile

Q-T явно имаме сходен вкус и предпочитания  Party то окакто съм в Лондон, доста нови марки научих, а и аз като типичен балканец, искам око да види ръка да пипне, но тук се научих да пазаря онлайн, и да ти кажа се родих  Crazy , няма мъкнене няма висене по опашки, няма я утрепията.. Стига внимателно да се чете описанието и при съмнения за нещо да се допиташ до продавача, няма проблем  Peace
А за количките, аз лично искам да мога да гледам бебето, било то със сменящи се кошове, или въртящи дръжки, но не само когато е в позиция за новородено , а и след това в седнало положение.. искам да ляга до долу количката по принцип, не само с разни допълнителни кошчета, защото когато детето поотрасне и заспи вътре искам да може да легне не да виси вътре в разни криви пози..  baby_neutral , искам да има голям кош за багаж, да е с четири колела, понеже триколките са по широки заради задните гуми, а аз често ще се сурна по рейсове тук и трябва да мога да минавам по тесни участъци  Blush  мдаа, разни хора-разни идеали.. Погледни и тази красота http://cgi.ebay.co.uk/PRAM-CHILD-STROLLER-PUSHCHAIR-lux4kids-TRA … sh=item335ac0b048  на долу по страницата има богат избор от снимки в различни позиции и доста цветове.. цената и е 179 £ + 49 евро за доставка до бг излиза 500 лв някъде грубо сметнато, което си е супер изгодно.. само за гумите се чудя, че май не са въртящи, което значи че ще трябва да се повдига леко за да завива  newsm78  но пък е прекрасна във всяко друго отношение  Heart Eyes и бих и простила гумите..

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 21:53 от Мими Вичева

# 663
четно ви казвам като видях какви цени в началото изписахте- 2000 лв, 1700 лв.. 1000 лв... това за количка за мене е мноооого !! и незнам смисъла какъв е?? лудница  newsm78... аз ще си купя количка до към 400лв или ще ми дадат.. аз работя в един Детски кът много як във Варна .. и мамите вече толкова ми се радват че съм бременна и искат със хиляди неща да ме оборудват Simple Smile) и на варненските бъдещи майки няма как - есента с бебетата живот и здраве сте в Младост да ми идвате на гости на работа Simple Smile ще разхождаме бебетата на слънце в детския кът Simple Smile

# 664
  • Варна
Е, Мими Вичева, последният ти пост все едно аз съм го писала  Laughing И аз точно това искам в една количка - последният ти линк пак много ми харесва. Ами то май да поръчам в и-бей ще излезе по-евтино отколкото да купувам оттук.  newsm78 Иначе аз си пазаря онлайн, даже всички бременски дрехи си ги поръчах от английски сайтове, само в и-бей не съм пазарила. Иначе както казваш е хубаво да се види на живо и после да се поръча онлайн. Но днес определено много ми помогна с избора на количка и с ориентирането.  Simple Smile Мерси и поздрави!  Hug

# 665
MaPuHa88,
в кой детски кът работиш,със сигурност сме идвали със сина ми Mr. Green

# 666
Момичета, заразихте ме с тези колички  Crazy
тази ми допада най-много http://cgi.ebay.co.uk/Hauck-Apollo-4-All-In-One-TS-Lime-BNIB-RRP … sh=item3efd41c247 и цената й е приемлива  bowuu а теглото й е само 11.5kg

# 667
  • Miami
Погледни и тази красота http://cgi.ebay.co.uk/PRAM-CHILD-STROLLER-PUSHCHAIR-lux4kids-TRA … sh=item335ac0b048  на долу по страницата има богат избор от снимки в различни позиции и доста цветове.. цената и е 179 £ + 49 евро за доставка до бг излиза 500 лв някъде грубо сметнато, което си е супер изгодно.. само за гумите се чудя, че май не са въртящи, което значи че ще трябва да се повдига леко за да завива  newsm78  но пък е прекрасна във всяко друго отношение  Heart Eyes и бих и простила гумите..
Тези колички много ми приличат на Маг ингланд http://www.shtarkel.com/products/1397-detska-kolichka-princess.html   http://www.shtarkel.com/products/kolichki81.html    Rolling Eyes
А това да не се въртят колелетата е направо ужасно, убийствено трудно върви количката, изобщо не е маневрена. Помислете хубаво преди да си вземете с невъртящи колела  Peace

# 668
Аделина, честито племенниче, да е много весело и здраво детенце!
Здравейте момичета. Гледам обсъждате колички и аз мисля, че веднъж похвалих моята АВС, но пак да си кажа. Струваше ми към 600 с чувалче и чанта, сега ще возя и второто си детенце в нея.
http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=61&products_id=239 ето това е но в други цветове. Проблема ми беше, че се изтъркаха гумите, но си купих нови.
Аз май няма да имам много покупки този път за бебо. Сега ще правим нова стая на каката, днес дойде матрака и тези дни ще чакам дърводелеца да мислим, за леглото. Бебо ще наследи всичко от Криска. Мисля само някои дрешки да взема, но понатам.

# 669
Gretta, на мен ми казаха, че предвид двуплодната бременност и терапията ми с Фраксипарин не ми препоръчват да пътувам извън София след 30 г.с и аз смятам да ги послушам и да не рискувам с ходене на море
Аз също съм на терапия с фраксипарин и имуновенин, но до сега не знаех, че има връзка между пътуването и инжекциите newsm78

Аделина честито племенниче!!!И количката е страхотна, но аз съм фен на Quinny!!! Peace

Кори честито момиченце, вече и ти можеш да си сложиш розова лентичка Grinning

# 670
  • София
Само да уточня нещо, четох че сте писали и харесали hauck количките, е и аз се спрях на тях. Уточнението, което искам да внеса е че не се налага изобщо да ги поръчвате от Англия-в София си ги има-моделът 3 в 1 струва 539лв. имаше поне 4 модела.

# 671
Q-T  Hug много се радвам че съм била от полза  Blush
desinca добре дошла в клуба  Crazy , аз също тези дни "открих"
тази марка и много ми допадат и като цени и като функционалност  Peace
А направо ви завиждам че благодарение на инфото от shanika    bouquet , можете и на живо да видите моделите  Party , аз тук не открих магазин реален, не виртуален в който да ида да пипна количката, лично много съм за първият модел който пуснах APOLLO RS , много ще съм благодарна ако някоя мама която е видяла моделите ми каже широчки ли са? Че това ми е друг критерий, ако имаме голямо бебе с дрешките в тясна количка няма да му е удобно на милото, а и малко да е -  с дрешки, завивки, шишенца и играчки ще има ли място да диша бебето вътре  baby_neutral .. Моля за помощ  Praynig тук само на картинка ги гледам  cry ..
Кори за гумите съм за четири въртящи  по възможност Peace , също смятам за не ефикасно невъртящите се гуми, но тук колкото и да е странно нямам голям избор, имам онлайн т.е. не мога да ги вдигна да ги побутам, за да преценя сама та за това гледам всякакви варианти които горе-долу съчетават многото ми критерии  Joy

Лека вечер на всички от мен и гуш на коремчетата  Hug

# 672
  • София
Точно този модел, който си харесала го нямаше, но имаше Малибу, Манхатан и още 2 вида дето не ги запомних. Хареса ми как се движи, понеже аз я раздвижих малко за проба и после за сравнение от друга марка- по-леко вървеше от другата. Не ми се видяха тесни. Между другото не можах да разбера кое е 4 в 1, защото всичко което го има на снимката го имаше и на количката 3в1 която видях на живо.

# 673
Точно този модел, който си харесала го нямаше, но имаше Малибу, Манхатан и още 2 вида дето не ги запомних. Хареса ми как се движи, понеже аз я раздвижих малко за проба и после за сравнение от друга марка- по-леко вървеше от другата. Не ми се видяха тесни. Между другото не можах да разбера кое е 4 в 1, защото всичко което го има на снимката го имаше и на количката 3в1 която видях на живо.

Много ти благодаря за бързия отговор миличка!  newsm51
Да си призная аз също не съм наясно с тези 3 и 5 в 1 на мен както казах ми хареса първият модел, който няма чак толкова допълнителни неща, но важното е че има въртящи гуми, обръщаща се седалка и приспособление за новоредено  Peace на мен на снимката не ми изглежда тясна, но друго е все пак на живо, и дори да е нямало точно същият модел, информацията, че общото впечатление от марката са добри от очевидец, за мен значи много  newsm10 определено я слагам в графа фаворити, за когато му дойде времето!
Благодаря още веднъж за ценното инфо ! Hug

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 04:04 от Мими Вичева

# 674
Момичета, как са бебенцата? Дали от мисълта, че в мен расте нов живот, дали от хормоните, дали от късния час - ама голяма меланхолия ме гони!
Ето малко музичка за отнасяне .........................   http://www.youtube.com/watch?v=_6U_bqIMkI4   
Колички избирате................ време ли е вече...................

Общи условия

Активация на акаунт