Отговори
# 615
http://www.bgpetition.com/za-decata-na-RB/index.html
Това е подписка която се събира в подкрепа на нашите деца.Моля нека всеки койтое съпричастен към това даде своя глас.вече има над 700 гласа

# 616
Ехоо,здравейте и от Разград.И днес няма.До колкото разбрах обаче в област Търговище са ги теглили още миналата седмица.

# 617
  • България
  нестига че се подиграват с тия мизерни суми,а не ги и превеждат на време!
и в котел няма!
ще сложа петицията в феизбука  да я подпишат приятелите ми!
лека вечер!  bouquet

# 618
Не ние чакаме на държавата те чакат на нас било то от семейните,помощите,данъците,майчинствата и т.н.,за тяхната облага.Те не мислят за нищо друго освен за увеличението на техните заплати,а за народа те кучета ги яли ,а на лице нищо за изборите е там обещанията много  оправданието криза.Това е да ни правят на балами...,а техните заплати по3000 на месец.Как става нали има криза?За съм за справедливостта.Както моя син ме попита;-Мамо, справедливо ли е ние да нямаме неизвинени и пак да нямаме детски? Много интересен въпрос на 11гд. дете.Крайно време е на тия управници горе да им се даде урок.

# 619
  • София
Подписах и аз. Наистина е подигравка с тези суми, и със сроковете за плащане. Дано има отзвук петицията, както и реален резултат. Подобни каузи не са за пренебрегване, защото ако липсва общественият натиск вероятно няма да има и промяна.

# 620
В Добрич днес нямаше децки дано утре да има

# 621
В Добрич имах преведени само член 43днес.Пак на части щеги дават,аман вече.

# 622
аз също се подписах дано да еот полза

# 623
  • Близо до гората...
Oт Кюстендил съм. И тук няма още.

# 624
Някой разполага ли с актуална информация за Благоевград.

# 625
  • Бургас
Някой изобщо направи ли си труда да прочете текста на въпросната петиция? Tired

# 626
Добро утро момичета.Хайде днес с нови сили и нерви да се надяваме за парички.За протокола-от Димитровград съм и детски нямаше вчера.Стискаме палци за днес.

# 627
  • Абсурдистан
Някой изобщо направи ли си труда да прочете текста на въпросната петиция? Tired

Явно не, щом така ентусиазирано я подписват!

# 628
Ами то няма значение дали се подписва петицията или не-нищо няма да стане,не вярвам петицията да сигне до някой извън форума.

# 629
В Добрич имах преведени само член 43днес.Пак на части щеги дават,аман вече.
това ми дава надежда че днес може да ги пуснат навсякаде.Във Варна до вчера нямаше нито по чл.43,нито детските.Пожелавам на всички ни успех днес Peace

Общи условия

Активация на акаунт