МАРТенките тръпнат вече кое ще бъде следващото бебче (37)

• 20 867
  • 759
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Femme честит имен ден да ти е живо издраво името много здраве, късмет любов и леко раждане най-вече Simple Smile)

# 211
Добро утро и от мен.Аз чак сега се надигам Blush
Честит имен ден на всички именници-Femme, Poohinka, Дари и половинката, половинката на мама Ив и всички останали.Дано не пропускам някой.
Честит рожден ден и на половинка на звездичка.
Карменче, те наш'те мъже имам чувството, че изобщо не разбират през какви етапи преминиваме с тези промени и хормони, но какво да правиш.
Васи, и аз си мисля, че няма да ме размине депресията, но няма да й се даваме.Ще ходим с бебнцата повечко навън и ще си споделяме опит.Трябва да има ефект-едно, че сред хора, а и като видиш, че има и някой друг като теб или пък ти предложи решение или успоконие за нещо ще мине Hug
Относно дрешките аз вчера си купих една рокличка и една много хубава блузка, че и аз нямам абсолютно никакви дрешки за това топло временце.Сега смятам да се пооправя и да излизам пак да се възползвам.
 Hug Hug Hugза всички

# 212
Ох как ви завиждам за хубавото временце! Crazy  Тука е два градуса и мрачно.....  Tired

# 213
  • Враца
Добро утро маминки.Аз спах като къпана нощес.Първо почвам с поздравите:
Дари,Фемме,половинката на Мама Ив,Божидар на Цецинка да сте живи и здрави

Кали7 и половинката на Звездичка[/b да сте живи,здрави  най-красивите и здрави подаръци скоро да са при вас

# 214
Честит празник на всички празнуващи днес!

# 215
Добро утро маминки!
Първо бързам да поздравя Цецинка и Роси 17 за техните рожби.Да са им живи и здрави много да радват мама и тати!!!  Hug Hug Hug
Честит имен ден на всички празнуващи днес...няма да изброявам,за да не изпусна някого   bouquet  bouquet  bouquet
Кали7 Честит Рожден ден!Бъди здрава,много щастлива и обичана и едно здраво бебче на финала  bouquet Hug Hug
Хубав ден и приятна разходка на тези,които се възползват от хубавото време.Благородно ви завиждам и аз като Тинк.Тук е два градуса и прехвурча сняг  Tired

# 216
Здравейте, момичета!

Благодаря за хубавите пожелания!

Вчера ни изписаха, останахме един ден повече заради жълтеничката на Ева.

Видях, че тази седмица имаме много бебенца, да са живи и здрави и много да ни радват!  Hug

Когато имам възможност ще кача снимки на Ева.

Прегръщам всички и стискам палци на мамите, на които предстои голямото събитие!

# 217
Svetlichka добре сте ни се завърнали с Ева! Hug Хайде давай снимки и ние да се радваме на млката принцеска! Иначе ти как си, добре ли се възстановяваш?

# 218
  • Враца
Svetlichka добре дошла мила.И аз като Тинк ще чакам с нетърпение да видя малката кукла

Аууууу какво става-днес е затишие пред бебевалеж ли Mr. Green

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 14:19 от veni_sasi

# 219
  • ГО
Аз съм тук  Laughing

Излизахме с мъжлето на кафенце. Ех, чудесно време  Heart Eyes
Малко се посварих, ама пък как зарежда това хубаво време. Чувствам се пълна с енергия.

Детето леля му го заведе на Арбанаси да гледат конска кушия, а ние бяхме малко младоженци Embarassed

Вени, предполагам че всички са по разходки, а може и да имаме бебета скоро. Heart Eyes

# 220
  • Враца
Kama4e чул те Господ Hug Hug Hug

# 221
Ето ме отново , още не съм във форма.Сутринта ха да направя закуска , ха на бързо последните три перални на бебка да врътна и за капак къпахме Стинг за великото посрещане на малкия ни човек./малко снимки от сушенето по-късно/ Направо се скапах и се метнах в леглото още в 11. Мъжо горкия чистил, готвил , мил , трил - все едно той гнезди. Събуди ме да хапна и горкия сега спи на дивана изморен.
Femme , да си жива и здрава и с гордост да си носиш името. Да бъдеш обичана и много щастлива и скоро здраво , сладко пухкаво бебче ти желая !
звездичко , да ти е живо и здраво мъжлето , да те слушка и носи на ръце , а за подаръка ще си почака малко още  Laughing Laughing
Гушкам ви всички и ви пожелавам хубав следобед . Hug Laughing

# 222
Честит имен ден на всички празнуващи! Господ, по молитвите на св. Теодор, да ви помага! Да сте живи и здрави, много щастливи  и в най-скоро време - здрави и хубави бебчета! Честито и на рожденичката със същите пожелания!

# 223
Здравейте момичета, днес моята мама има рожден ден и аз немога да се завъртя около компа.

Гледам че имаме нови бебета , Ха честито на всички мами и да са им живи и здрави бебетата, да ги радват и да осмислят живота им.

Честит имен ден на всички които празнуват днес

Честит рожден ден на всички рожденнички и рожденници. Да се живи и здрави и само хубави мигове.

Отивам да ви чета.

# 224
  • София
Femme, честит имен ден и на теб.  newsm51
didipeicheva, защо плачеш, бе мило. Вече по-добре ли си?  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт