МАРТенките тръпнат вече кое ще бъде следващото бебче (37)

• 20 867
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
eniq, ahoney много ме развеселихте! Joy Че то за тия бебета да не сме се наредили на опашка, та да чакаме ред... Ако има такива дето много бързат с удоволствие ги пускам пред мене!  hahaha

ninchu_m  май е нормално вече да сме така неспокойни...

# 646
  • София
Лека нощ, милички. Аз отивам да се въртя в леглото, че на компютъра няма никави шансове да заспя.

# 647
Ох и аз ви пускам пред мен...днес като бях при майка ми на тонове и едната акушерка ме хвана да ми обяснява как да дишам...и образно ми показа на магарето как се опъват едни каиши... ooooh!
Абе направо си ме е шубе вече

# 648
Ахони, сладки сънища, дано ти се получи със съня  Hug

# 649
 Hug момичета благодаря на всички за искрените пожелания-ние сме все-по-добре, и се моля до края на седмицата да си прибера детето у дома- не пиша само защото просто съм тъжна-знам че всичко щеэе наред, но докато не си го взема у дома ще е така , но господ да помага и по- бързо да минава лошото
на всички вас успех  Hug

# 650
Честито бебче на Крисчето.Да е жив и здрав.
Марисса, и двамата ти сина са големи бонбони.Да са ви живи и здрави и много да ви радват.
Добре дошли на изписаните мами.
При мен нищо интересно.Умувам какви комплекти за кошарата да купувам.Гледам, че всички, които са с обиколници са с олекотена завивка и нямат горен плик, а аз мисля да ползвам в началото одеалце, опаковано в плик, но не мога да си намеря комплект, който да е само спално бельо и обиколници.И другто е, че масово са от хасе, а тези, които не са изобщо не ми харесат на външен вид.Вие какви взехте?Ще се радвам да споделите

# 651
ОООООООООООх не мога вече да ги понасям тези КИСЕЛИНИ  #2gunfire #2gunfire #2gunfireнаправо ми се повръща от тях!Дори предишните неща като кисело мляко и ябълки,които ми помагах сега въобще не вършат работа,направо ми се реве от тези гадни киселини! Cry

О честито бебче на Крисчето!  bouquet

# 652
  • California
Правихме малка фото сесия с милото и качих няколко снимки да видите  Heart Eyes

http://martenki2010.snimka.bg/baby/martenki2010.402517.17535784
http://martenki2010.snimka.bg/baby/martenki2010.402517.17535564
http://martenki2010.snimka.bg/baby/martenki2010.402517.17535563

И мен ме мъчат киселини, кръста ме боли, упражненията все по-малко помагат, едвам спя... Sad
За това реших доколкото мога да не обръщам внимание и да се средоточа последните седмици върху по-приятни неща.
Пък и се надявам времето да мине по-бързичко докато чакаме  Blush
Палчета за Карамел и другите, които имат нужда от късмет!  fingerscrossed

# 653
  • До хладилника, който обичам
БУ ИМАМ питане-изцеждам се и кърмата я давам от шише.
до колко време след като се цедя мога да дажам кърмата?
ж смисал бебето спи но е неспокоино и му  е време за ядене.почвам да се цедя,но то заспива и чак след половин час решава да яде.
веднага ли се дава кърмата или има малко време(без да се сахранява в хладилник).

Здравей, Красита Simple Smile
Кърмата може да се съхранява на стайна температура до няколко часа - до 3-4 спокойно престоява без проблем. (Реално и до 8 дават, че стои без проблем, но предвид различните температури, които хората поддържат, а и като предпазна мярка, мисля, че един среден срок е окей).
Така че можеш без проблем да държиш няколко часа навън кърмата. Когато храниш бебето, може да искаш да отсипваш от изцедената кърма, т.е. да не го храниш от съда, в който се съхранява, в случай, че не изпие всичко - така няма да се налага да хвърляш останалата кърма (храна, от която бебето е яло, не се съхранява и не се предлага повторно, в случай, че в нея е попаднала слюнка, т.к. това е потенциален развъдник за бактерии).
Друг евентуален препъникамък може да е самото шише, ако планираш да върнеш бебето на гърда - бебетата лесно се объркват на тази възраст, а формата, миризмата, твърдостта и усещането на гумения/силиконовия биберон на шишето е съвсем различен от тези на гърдата. Ако бебето свикне с тях, може да е трудно после и за двама ви да се приучите обратно към кърмене на гърда. Ако би искала повече информация за това, пиши и Else или аз ще ти пишем, за да обсъдим заедно варианти.  Simple Smile

# 654
  • Варна
Добро утро и от мен така хубаво се наспах тази нощ без киселини и без ставане до тази сутрин Simple Smile)) Слънцето тъкмо реши да ми грейне в очите Simple Smile) Отивам да си направя кафенце и да си направя нещо за закуска Simple Smile) снощи си позволих да ям ядки да изпия 2 глътки бира и шоколад да ям слава богу няма странички ефекти Simple Smile
sstambii до болка ми е познато аз почти винаги стигам до повръщане пробвай малко сода бикарбонат с вода, знам че не е много полезно но има поразителен ефект за сега това е нещото което ми действа талцида дето ми го изписаха е за 10мин облекчение и после пак пробвай чиста газирана вода по няколко глътки така също помага и Бира ако можеш да пиеш е не в големи количества дано има ефект Simple Smile Praynig Praynig
Vasilia  много сте сладки на снимките за киселините пробвай нещо от горните Simple Smile) мен кръста почти не ме боли но ребрата само отляво снощи преди да заспя се бях изнервила че не мога да си намеря място Simple Smile док ме успокои вчера че след 2 седмици щяло бебето да слезе надолу и нямало да ме боли въобще не знам дали  ще стане Simple Smile) ще видим пак се олях с писането Simple Smile

# 655
Добро утро и от мен така хубаво се наспах тази нощ без киселини и без ставане до тази сутрин Simple Smile)) Слънцето тъкмо реши да ми грейне в очите Simple Smile) Отивам да си направя кафенце и да си направя нещо за закуска Simple Smile) снощи си позволих да ям ядки да изпия 2 глътки бира и шоколад да ям слава богу няма странички ефекти Simple Smile
sstambii до болка ми е познато аз почти винаги стигам до повръщане пробвай малко сода бикарбонат с вода, знам че не е много полезно но има поразителен ефект за сега това е нещото което ми действа талцида дето ми го изписаха е за 10мин облекчение и после пак пробвай чиста газирана вода по няколко глътки така също помага и Бира ако можеш да пиеш е не в големи количества дано има ефект Simple Smile Praynig Praynig
Vasilia  много сте сладки на снимките за киселините пробвай нещо от горните Simple Smile) мен кръста почти не ме боли но ребрата само отляво снощи преди да заспя се бях изнервила че не мога да си намеря място Simple Smile док ме успокои вчера че след 2 седмици щяло бебето да слезе надолу и нямало да ме боли въобще не знам дали  ще стане Simple Smile) ще видим пак се олях с писането Simple Smile

Благодаря ти!И сода бикарбонат и бира съм пребвала,но без особен ефект за съжаление! Tired

# 656
  • София
Добро утро и от мен!
С чаша кафе и с половин око чета, нещо хич не мога да се наспивам.
А относно киселините, за себе си разбрах, че като легна на ляво отшумяват, но обърна ли се на дясно е ужас. Така, че ако искате пробвайте като смените посоките на лежане, може и да помогне. Peace

# 657
Добро утро мами !Нареждам се с   kaffeetrmker_2 до вас  Hug
Първо на Крисчето честито синче Бриян   bouquetБебе се роди засмяно, да му честитим сега:
да е живо, да е здраво, и да слуша мама и тати.
Любов в сърцето да прелива и много радости да има!:hug:

Марисса Валери е голям сладур, а баткото ми  изпълни душата ,като гледам как се гушка в бебчо  Hug Heart Eyes Hug Да са ти живи и здрави и да ти растат в разбирателство и любов  Heart Eyes Hug
Rosi17 добре си се завърнала ,това за шоколада и на мен ми го каза една приятелка + кроасан и вода , за възстановяване на силите.Но единично се хапват, да не се отрази на кърмата.
Gugalinka няма начин без диета , но важното е , че е по добре детето  Hug Имаш моите палчета  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Като ви слушам в повечето болници пускат на посещение почти веднага, а тук не е толкова лесно това.И двата пъти сме прибягвали до познати , за да вкарат таткото при мен и бебето.Доколкото знам нещата не са се променили. ooooh! Hug Пак ще трябва да ангажирам хората , но този път си имам повече връзки там  Wink
дари едва ли само моята доки е номер 1 , но признавам , че много си противоричи .Както и да е  Hug Важно е да сме позитивни и усмихнати  Mr. Green Снощи 2-ва часа бяхме цялото семейство на разходка  Peace , а за  luvbed  вече се отдадохме (много съм убедителна) Wink , но маи ефекта го няма.  Hug
Карамел`  Hug Пиши днес как си  Praynig
eniq Hug Дано днес си в по добро настроение  Hug
veni_sasi каде си ,липсваш ни тук  Hug
zvezdi4ka ще ни правиш ти изненада  Mr. Green имам някакво такова усещане. Wink Пожелавам ти всичко да мине добре , а за мен няма вече да говоря , че то всеки път се разминават нещета. Hug Каквото е драснато това ще е  Mr. Green Имаш моите палчета и позитивни мисли  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
ahoney това с храната  rotfImao , а при  мен ми се загуби нещо апетита  ooooh!
Vasilia снимките са уникални личи си , че разбираш от фотография  Hug Много сте сладки с половинката ти има толкова интимност и любов.Супер  Hug
Спирам , че се улях пак  smile3538
Прахосмукачката вчера не даде ефект та днес съм си хвърлила око на хладилника и още някои работи да свърша, че милото като си доиде пак на разходка.Това от мен за сега  Hug
Лек и усмихнат ден ви желая !Палчета за всички,които имат нужда днес  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 658
  • ГО
Добро утро и от мен.

Мамо Ив и ние се отдадохме на бабини рецепти  Embarassed Embarassed Embarassed за излизане на бебка, ама ще видим.

Днес съм на консултация при моя си лекар и ми е по-спокойно. Стискайте палци, че две седмици не сме се гледали пък и с тези инжекции ooooh! ooooh! ooooh!
Моля се всичко с води и плаценти да е наред, пък беба да си излиза когато реши.

Така, дадох отчет.
Пия набързо едно кафе и се залавям с домакинската работа, че вчера нищо не свърших, пък и не се знае, бабини деветини, ама пък може и да подействат, та да съм спокойна.

# 659
Крисче честито бебе Бриян! Да ви е здрав и късметлия!

Общи условия

Активация на акаунт