True Blood(Истинска Кръв)-Цирк "Bon Temps" на турне-14 тема

• 15 129
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
Малко  spam2 ама не мога да се сдържа.Вижте на какъв подпис попаднах в един форум,докато си ровя:
"Връх на упоритостта е да
пишеш грешна парола,
докато компютърът не се
съгласи с теб!!!"
  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 316

Командирш,спасението е бялата стая с хубавите бели,здраво стегнати ризки. hahaha

Дали ще е достатъчно, Зис? Май трябва да се комбинира с пълна шепа разнообразни хапченца, щото ризката сама няма да ми спре сънищата. Ужас, ти казвам. Че по едно време като му падна главата на улицата... Rolling Eyes

Танчик, хахаха, добро!

# 317
Ейй тия фенове съвсем скъсаха синджира, акция да спасяват Биля ще организират, да не са се включили нелегално към енергото да точат ток, а ........Mr. Green
Трай много смешно това hahaha

# 318
Много готска статийка за създанията, които ще се появяват  Hug Да устискаме още около 3 месеца  Rolling Eyes

Зис, ади моме, време е да го пущаш Билиту. Ако трябва и аз ще се снабдя с капачка или тениска, само да го видим на свобода. Да не се обаждам на властите. Кат си го стиснала, та не го пускаш от половин година почти  Whistling

Ир, аз тоже не сравнявам книга с филм, но често препрочитам любими книги. Сега чета То отново и постоянно си представям героите както са предстванеи във филма  Laughing

# 319
  • гр.София-Красна поляна
Тц,дума да не става. Naughty
Билиту си е мой биии,другите фенове да се гръмнат.
Ни гу пущам и туй то. Crossing Arms

# 320
Много готска статийка за създанията, които ще се появяват  Hug Да устискаме още около 3 месеца  Rolling Eyes

Зис, ади моме, време е да го пущаш Билиту. Ако трябва и аз ще се снабдя с капачка или тениска, само да го видим на свобода. Да не се обаждам на властите. Кат си го стиснала, та не го пускаш от половин година почти  Whistling

Ир, аз тоже не сравнявам книга с филм, но често препрочитам любими книги. Сега чета То отново и постоянно си представям героите както са предстванеи във филма  Laughing

Да бе, че и демони даже. Нищо свято не оставя леля Шарлейн  Mr. Green

Аз пак малко оф, да си споделя възмутата: ше ходя да бомбя Сън и списание ОК, аз ви казвам!  #2gunfire Ножари с ножари!

# 321
Аз пак малко оф, да си споделя възмутата: ше ходя да бомбя Сън и списание ОК, аз ви казвам!  #2gunfire Ножари с ножари!

Що бе?С какво предизвикаха гнева ти? Thinking

# 322
Ми виж при съседите, да не спамя повече, че ми стана неудобно вече. Twisted Evil С две думи: "цитират" ми джентълмена, че бил казал, че били двойка с рабитката. Силно нескопосно!

Аз се чудя, ОК досега не са ли оженили и развели Алекс и Парцалчица? Как са се минали!

# 323
  • гр.София-Красна поляна
Ми виж при съседите, да не спамя повече, че ми стана неудобно вече. Twisted Evil С две думи: "цитират" ми джентълмена, че бил казал, че били двойка с рабитката. Силно нескопосно!

Аз се чудя, ОК досега не са ли оженили и развели Алекс и Парцалчица? Как са се минали!
hahaha Споко би.

# 324
Бе споко, споко, ама ако те информират, че на Стивън му расте трети крак или втори нос дали няма да се идосаш, а?  Twisted Evil

# 325
Пуци, не се кахъри бе, едва ли ще се изложи толкоз джентито, та да се чифтосва с рабит Mr. Green
Трети крак или втори нос, ми звучи като приемане на генномодифицирани храни или магия от Сукито Mr. Green

# 326
  • гр.София-Красна поляна
Пуци, не се кахъри бе, едва ли ще се изложи толкоз джентито, та да се чифтосва с рабит Mr. Green
Трети крак или втори нос, ми звучи като приемане на генномодифицирани храни или магия от Сукито Mr. Green
hahaha Те тогава жална и майка на фейчето.
Ше и завра фейската пръчка и ноздрата. Mr. Green

# 327
Тя няма пръчка баа, тя с ръцете действа, трябва ръчичките да и счупиш Mr. Green

# 328
Бебс, аз тва го знам, бе, затова толкоз ме ядосват кат пишат глупости и даже не си правят труда да ги пишат правдоподобно. Баси, тоя "цитат" звучи сякаш е на някоя тийн-звезда в дневен сериал.

Тя няма пръчка баа, тя с ръцете действа, трябва ръчичките да и счупиш Mr. Green

Хич не се съмнявам, че е способна  hahaha

ПП Като гледам как масово опрякоряваме всички, май ще трябва и речник да си издадем по някое време: та парцалчица, та рабит, та джентълмен, та вълчан... Joy

# 329
Отивам да наобиколя другия форум, да видим как ще продължа историята, че много ми се пише Laughing
Да Пуци, речника можем да го турим на първа страница, че то като кодови названия тука сме ги подкарали Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт