True Blood(Истинска Кръв)-Цирк "Bon Temps" на турне-14 тема

• 14 548
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Анитката като Бъфиту, бре. Не ми допадат убийците на вампири. Я кви добрички имало.
Как четете от нета, бре дружки. Хич не ми се отдава. То като не да легнеш, да се завиеш до брадичката и само ръцете с книжката да са ти пред очите...Ох, че ми се полягва... Tired

# 631
  • София
Зис имаш ноутпад споко. Пробвай някой от линковете дето дадох там също има Анита. Тея книжки са хорър направо доколкото съм чувала. В читанката направо дори в уорд формат можете да си я изтеглите

# 632
...Ох, че ми се полягва... Tired

hahaha Ами то май ти дойде времето  smile3507

# 633
То дойде, ама няма да стане днес. Като ходих на работа умирах за обеден сън, а сега като съм в къщи въобще не се сещам

# 634
  • гр.София-Красна поляна
Готовоооо и даже ми се отваря кат цъкна на книжката. Mr. Green
После кат заведа детето ще я позачета.

# 635
  • Срещу планината:)
И аз обичам да си прилегна да се завия и да си чета,единствената книга която прочетох от лаптопа беше Зазоряване и то защото нямах време да я чакам  да излезе Rolling Eyes
Другото удобно да държиш книгата е,че като задреше може и върху теб да остане,докато с лаптопа малко е неудобно ,трябва да станеш и да го оставиш и хайде разсънил си се  Confused

# 636
Анитката като Бъфиту, бре. Не ми допадат убийците на вампири. Я кви добрички имало.
Как четете от нета, бре дружки. Хич не ми се отдава. То като не да легнеш, да се завиеш до брадичката и само ръцете с книжката да са ти пред очите...Ох, че ми се полягва... Tired

И аз им се чудя, хич не мога. Не само, че не мога да си гушна с една ръка цигарката, с друга ръка книжката, ами и очите не издържат  Tired

# 637
Зис, чети на глас, моме, моля!

Дю, пък аз както не съм с лаптотп представяш ли си да джасна компа на гърдите си. Дорде мина един шийт ще издъхна.

# 638
  • Срещу планината:)

И аз им се чудя, хич не мога. Не само, че не мога да си гушна с една ръка цигарката, с друга ръка книжката, ами и очите не издържат  Tired

hahaha Се подпалиш

Обаче ти завиждам,че ще можеш да си пафкаш с Жужу без проблеми  Thinking
Дамян дали е пушач,ох дано да не е  Praynig

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 13:03 от R_Dew

# 639
  • гр.София-Красна поляна
Зис, чети на глас, моме, моля!

Дю, пък аз както не съм с лаптотп представяш ли си да джасна компа на гърдите си. Дорде мина един шийт ще издъхна.
hahaha hahaha
Като,мър,бая силно трябва да чета.
Такова викане трябва да му ударя,че да стигне до Силистра.
Утре не ше съм прегракнала ами няма да проговоря вече би.

# 640
Чети до водопровода, мър, Зиси. По тръбите ще те чуя  Mr. Green Хептен изкукахме  hahaha

# 641
  • гр.София-Красна поляна
Чети до водопровода, мър, Зиси. По тръбите ще те чуя  Mr. Green Хептен изкукахме  hahaha
hahaha hahaha Ох,паднах от стола би. Joy
Представяш ли си седна с компа до някоя канавка и чета ли чета.
Как ли ще ме зяпат минаващите а?
Охооо,МАРИНКА,как ни намираш културата днес.
Ади бегам,после ше дода.

# 642
 hahaha Пък аз на другия край на Б-я седнала до канал и лепнала ухото за решетката. Ако направят телемост пом/у ни ще сме новина №1  Joy

# 643

hahaha Се подпалиш

Обаче ти завиждам,че ще можеш да си пафкаш с Жужу без проблеми  Thinking
Дамян дали е пушач,ох дано да не е  Praynig

Тцъ, аз само кошчето за боклук паля  Mr. Green

Не му викай Жужуууу!  smile3511 А Дамян изглежда много здравословен човек, така че сигурно не дими  Wink

Чети до водопровода, мър, Зиси. По тръбите ще те чуя  Mr. Green Хептен изкукахме  hahaha
hahaha hahaha Ох,паднах от стола би. Joy
Представяш ли си седна с компа до някоя канавка и чета ли чета.
Как ли ще ме зяпат минаващите а?
Охооо,МАРИНКА,как ни намираш културата днес.
Ади бегам,после ше дода.

hahaha hahaha

# 644
  • гр.София-Красна поляна
hahaha Пък аз на другия край на Б-я седнала до канал и лепнала ухото за решетката. Ако направят телемост пом/у ни ще сме новина №1  Joy
Ах,не. rotfImbo
Странно явление:Млади булки пристрастрени към канала.

Общи условия

Активация на акаунт