Майкъл Джексън----DIRTY--SEXY--BABY----всички фенове сме отново тук!

• 32 038
  • 662
  •   1
Отговори
# 405
# 406
  • София
 Benisima, много добре  го каза. Този Еминем е тотален отврат. Въпреки, че това е от преди няколко години, предлагам да му го върнем тъпкано. Тези,  които владеят англ. , моля ви започвайте. Направете го в Майкълски стил.

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 13:02 от valq61

# 407
  • BG
Момичета, извинете ме, че ще оспамя малко, но съм бясна и искам да ви споделя...!!!
Отивам сега до магазина, излизам и какво да видя - един мургавел току-що отрязал сливовото дръвче
пред входа.То милото беше напъпило и току щеше да цъфне, накичено с миналогодишните ни мартенички. Така му се радвах от няколко дни, защото носеше пролетта! Обясни, че на някой си комшия му пречело на колата.Представяте ли си? Без думи съм!
Живеем в страната на идиотите! Без думииииии!

# 408
  • София
Benisimа, за съжаление, да се унищожава природата само защото едно дръвче пречи на колата или на нещо  друго на някого, в бг е все още неизкоренена практика. Липсва ни зелената култура. Яд ме е, че скоро нещата няма да се променят. Вбесявам се от такива неща и точно тук е абсурдното, че сме стигнали дотам, че си оставаме с онемяването от подобни актове
и ако се опиташ да направиш само една културна забележкка / не да четеш тиради на тази тема/ така си овикан, че се чувстваш ти идиот, а всъщност идиотската постъпка е тяхната.

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 13:27 от valq61

# 409
Ехооу! Току що се излюпвам Wink Снощи беше страхотно - дори dj-я не успя да ми развали настроението! И всички тези мънички дечица, които танцуваха като Майкъл  Heart Eyes Heart Eyes Приказка! Фотоапарата е на една от моите приятелки - чакам да ми прати снимките и да ги постна Hug Все още не съм изчела какво сте напускали от вчера насам (нещо за еминем - спомням си, че имаше някаква изцепка преди време), но след малко се залавям!

Много се радвам, че се запознах с всички вас, мили момичета! Хайде наистина пролет-лятото да се разходим до Пловдив - ей го къде е Simple Smile Или пък пловдивчанки да дойдат при нас! Предполагам, че на 25 ще има голямо събитие, или пък на рожденния му ден!

Въобще "Маминките" rotfImbo rotfImbo rotfImbo сме сууупер! До скороо!

# 410
Айде де,елате ни на гости!!!Да видите ние какви сме купонджийки, само купон ни дайте!!!!
Айде маминки, целувам вииии  smile3532
Ама само аз май останах от Пловдив, къде сте бе другите????

# 411
Ехооу! Току що се излюпвам Wink Снощи беше страхотно - дори dj-я не успя да ми развали настроението! И всички тези мънички дечица, които танцуваха като Майкъл  Heart Eyes Heart Eyes Приказка! Фотоапарата е на една от моите приятелки - чакам да ми прати снимките и да ги постна Hug Все още не съм изчела какво сте напускали от вчера насам (нещо за еминем - спомням си, че имаше някаква изцепка преди време), но след малко се залавям!

Много се радвам, че се запознах с всички вас, мили момичета! Хайде наистина пролет-лятото да се разходим до Пловдив - ей го къде е Simple Smile Или пък пловдивчанки да дойдат при нас! Предполагам, че на 25 ще има голямо събитие, или пък на рожденния му ден!

Въобще "Маминките" rotfImbo rotfImbo rotfImbo сме сууупер! До скороо!
Здравейте,радвам се ,че сте прекарали страхотно на партито снощи.Дано на 25 юни или на рожденият ден на Майкъл да има парти тогава ще се постарая на всяка цена да дойда до София ,страшно много ми се иска да се запозная с всички вас на живо Hug Hug,защо не живеех по-близо до София Sad

# 412
  • Linz
Liberian girl, вероятно на 25.06. ще има събирана на мемориала, а на 29.08.- парти. Имаш достатъчно време да го плануваш Wink

# 413
Благодаря ти за информацията РЕНИ.

# 414
  • София
Вижте колко талантливи фенове има Майкъл. В първия момент си помислих, че е известната ни снимка. Няма нещо, което да не е предадено точно-изражението на Майкъл, силната му ръка и
толкова секси прегръдката, изражението на Наоми, която още малко и ще разкъса фланелката му .......

в руския сайт, отъдето я взех,  има още една - с Татяна - но според мен не е така  точна

p.s. Като писах „силната му ръка” се върнах на думите на танцьора Kriyss Grant:
За първата му среща с него: “Когато слязохме от сцената, за да се срещнем с него, той изглеждаше като статуята от албума си ‘History’.  Облечен целият в черно, с очила. А ръцете му бяха големи и силни; цялата ми длан се побра в неговата ... Каза ми, че съм невероятен. ... Аз просто стоях и го гледах като вцепенен. Мисля, че му казах колко е страхотен. Не помня.”

И си мисля – представяте ли си усещането на една нежна женска длан в неговата …….

/просто се върнах на "темата на темата"/

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 18:09 от valq61

# 415
Вижте колко талантливи фенове има Майкъл. В първия момент си помислих, че е известната ни снимка. Няма нещо, което да не е предадено точно-изражението на Майкъл, силната му ръка и
толкова секси прегръдката, изражението на Наоми, която още малко и ще разкъса фланелката му .......

в руския сайт, отъдето я взех,  има още една - с Татяна - но според мен не е така  точна

p.s. Като писах „силната му ръка” се върнах на думите на танцьора Kriyss Grant:
За първата му среща с него: “Когато слязохме от сцената, за да се срещнем с него, той изглеждаше като статуята от албума си ‘History’.  Облечен целият в черно, с очила. А ръцете му бяха големи и силни; цялата ми длан се побра в неговата ... Каза ми, че съм невероятен. ... Аз просто стоях и го гледах като вцепенен. Мисля, че му казах колко е страхотен. Не помня.”

И си мисля – представяте ли си усещането на една нежна женска длан в неговата …….

/просто се върнах на "темата на темата"/

Би ми се искало не само да си го представям ,но и да го почувствам ,но ,за съжаление това е невъзможно.Завиждам на тези ,които са успели да се насладят на това усещане  и са били близо до Майкъл  дори и да е било само за няколко минути.

# 416
  • София
Да, Liberian girl, и аз им завиждам благородно, щастливци - съдбата е била благосклонна към тях.  Hug

завиждам дори и за такъв кратък миг:

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 22:22 от valq61

# 417
  • София
Gita, lenitta, благодаря ви за линковете за страхотната идея на М&M legends.com - и на мен ми
харесаха. Ето още талантливи фенове на Майкъл и то български. Пожелавам им да успеят да накарат много българи да пуснат sms-и.  Hug

# 418
Момичета, извинете ме, че ще оспамя малко, но съм бясна и искам да ви споделя...!!!
Отивам сега до магазина, излизам и какво да видя - един мургавел току-що отрязал сливовото дръвче
пред входа.То милото беше напъпило и току щеше да цъфне, накичено с миналогодишните ни мартенички. Така му се радвах от няколко дни, защото носеше пролетта! Обясни, че на някой си комшия му пречело на колата.Представяте ли си? Без думи съм!
Живеем в страната на идиотите! Без думииииии!

.

Подай сигнал в общината, знайш ква глоба ще отнесе. Баси и мърлячите

# 419
Еминем- кой е тоя дрисльо беееее?

Общи условия

Активация на акаунт