Майкъл Джексън----DIRTY--SEXY--BABY----всички фенове сме отново тук!

• 32 010
  • 662
  •   1
Отговори
# 495
  • Linz
memorgana newsm10

# 496
И аз подписах! Simple Smile
memorgana,браво!Текста е страхотен.Дано се съберат повече подписи и да успеем с това начинание! Praynig

# 497
Подписах и аз. Peace
Но аз не мисля,че е необхдимо всичко това,кой ще им купи тази книжка,че не мога да се сетя,нека се набутват и да им събира парах по рафтовете.Как не им омръзна на такива изроди бе,да се занимават само с мръсотия? smile3515

# 498
И аз подписах,дано да успеем  Peace,но ако не, поне се надявам никой да не чете  тази помия  smile3516

# 499
Децата на Майкъл Джексън растат в анархия

Близък приятел на семейството на покойния Майкъл Джексън издал, че трите му деца Принс I, Парис и Бланкет растат в пълна анархия.

Трите хлапета живеят в дома на Джексънови в имението Хейвънхърст, заедно с повечето си роднини. 80-годишната майка на Майкъл Джексън – Катрин, получи попечителство над децата малко след смъртта на сина си.

„Основният проблем е, че децата са напълно неконтролируеми, а виновници за липсата на дисциплина са братята на Майкъл -  Джърмейн и Ранди. Двамата са пълни егоцентрици и изобщо не се интересуват от възпитанието и моралните ценности на Принс I, Парис и Бланкет“, заявил приятел на Краля на попа.

„Опитите на Кaтрин да овладее ситуацията са напълно безуспешни. Децата не спират да се гонят из къщата и да крещят, агресивни са и без всякакви задръжки“, издал още близкият на Майкъл Джексън
Sad

http://www.bliasak.bg/news/p3_5513_0.html

Не случайно Майкъл не беше включил никой от роднините си в завещанието за гледане на децата.Явно добре си ги е познавал и е предвиждал какво ще се случи ...Преди време във форума писах ,че хич не се радвам от факта ,че децата му растат заедно с братовчедите си...щяха да ме разкъсат за тези думи...но вижте сега какво става.

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 16:00 от kati-p

# 500
  • Linz
Тъпите чичовци ще развалят децата... ама какво друго можеше да се очаква от тях Close Тоя Джърмейн да е такъв мухльо! Sick

# 501
Децата на Майкъл Джексън растат в анархия

Близък приятел на семейството на покойния Майкъл Джексън издал, че трите му деца Принс I, Парис и Бланкет растат в пълна анархия.

Трите хлапета живеят в дома на Джексънови в имението Хейвънхърст, заедно с повечето си роднини. 80-годишната майка на Майкъл Джексън – Катрин, получи попечителство над децата малко след смъртта на сина си.

„Основният проблем е, че децата са напълно неконтролируеми, а виновници за липсата на дисциплина са братята на Майкъл -  Джърмейн и Ранди. Двамата са пълни егоцентрици и изобщо не се интересуват от възпитанието и моралните ценности на Принс I, Парис и Бланкет“, заявил приятел на Краля на попа.

„Опитите на Кaтрин да овладее ситуацията са напълно безуспешни. Децата не спират да се гонят из къщата и да крещят, агресивни са и без всякакви задръжки“, издал още близкият на Майкъл Джексън
Sad

http://www.bliasak.bg/news/p3_5513_0.html

Не случайно Майкъл не беше включил никой от роднините си в завещанието за гледане на децата.Явно добре си ги е познавал и е предвиждал какво ще се случи ...Преди време във форума писах ,че хич не се радвам от факта ,че децата му растат заедно с братовчедите си...щяха да ме разкъсат за тези думи...но вижте сега какво става.

Права си Кате, пълни некадърници са всички. Жалко за децата,само това мога да кажа....Вече ми призлява от гаври с паметта и личността на Майкъл, а това с децата е поредната гавра. На никой явно не му е пукало за тях!Сега да не ме разкъсате и мене, ама на Катрин ли намери да остави децата си Майк!Тя е възрастна и доста слабохарактерна жена. Съвсем нормално да и се качат на главата.Не стига че едвам се справя с тях ами и братовчедите и тръснаха на главата!Да не останат по-назад!Тия сополанковци нямат ли си майки и бащи бе!
Иска ми се да ги вземе Джанет!

# 502
Здравейте обични фенове на Майкъл Джексън, чрез тази тема поддържате легендата жива и наистина могат да се намерят много интересни неща тук. Благодаря ви!
Аз искам да кажа, че съм фен на Майкъл от дете (сега съм на 23 г.) и благодарение на баща си, който също е музикант, се запознах още от малка с неговата персона и музика от видеокасети с негови изпълнения, които имаме - музика, филми и биография и наистина много харесвах да го гледам, имах си любима видеокасета с песни и филм, която гледах постоянно и още гледам, разбира се Laughing Обожавам копринения му мек глас (такъв друг няма) и добротата и искреността, която излъчва.
Той завеща на света много красива музика и послания за единство и любов, изключителен човек и талант!
Но като, че ли на великите личности живота винаги е съпътсван от тежки удари, както е и този на Майкъл, хубаво е, че феновете се намесват, когато се излъчват и говорят такива гнусни неща какъвто е клипът на Еминем например - пълен абсурд и позор, а сега и тази книга Shocked. Поздравявам ви за подписката и всичко в темата! Hug  bouquet

# 503
Здрасти Shine_Day!!!Радвам се, че още има нови хора за попълнение. Надявам се, че ще се включваш и ти в нашите дискусии!

# 504
shine_day,добре дошла при нас Hug!Радвам се ,че тук ти харесва.Ще чакаме и от теб да споделиш всичко което знаеш за Майкъл. Моля ,ако желаеш попълни и въпросника на lenitta,за да те опознаем .Мисля,че в началото на темата са въпросите ..

# 505
За книгата момичета,съжелявам,че трябва да го кажа,но никой няма да обърне внимание на българска фен петиция.Начинанието е прекрасно,но просто съм много скептична.Според мен е по-добре да се съзират адвокатите на Майкъл,и каквото могат да направят те ,ако има някакви законови начини разбира се.Може да пишете на Браян Оксман във Фейсбук,вярвам,че няма да остане безразличен,както и на някой известни личности,които обичат Майкъл,например Ъшър,Орианити,Селин Дион.Предполагам те ще знаят по-добре какво може да се направи.
За децата-обръщам се към Кати.Не съм искала да те разкъсвам,мила,но преди вие се изказвахте доста крайно за ДЕЦА,а и още не мисля,че има по-добра компания за деца от деца.Това,че някъде пише,че децата са неконтрулируми далеч не означава,че е точно така.И какво значи не спират да се гонят и крещят?Кои деца не го правят?И за себе си мога да кажа,че никога няма да повярвам на нещо,за което се казва,че го е казал "близък приятел".Няма ли име за мен е свободно съчинение.Децата си имат бавачка,която се грижи за тях толкова години,в този аспект нищо не се е променило в контрола им,едва ли се налага Катрин сама да овладява "ситуацията".
Дано не ми се сърдите пак за тези думи,просто изказвам мнение.
shine_day,добре дошла!настанявай се удобно! Laughing

# 506
Дайте да съчиним тогава нещо до Браян Оксман, а аз ще го преведа. Само не ме карайте да съчинявам, че не ме бива. Ще му пусна съобщение във фейсбука.
Гита, няма да се сърдим бе,нали всички сме си дружки  Mr. Green Всеки да си говори каквото иска. Уважавам и теб и мнението ти  Grinning
И въпреки всичко не ги харесвам тия братчеди....Абе да се оправят,само децата да не се омаскарят, че жалко за труда хвърлен за тях.

# 507
Gita,не се сърдя на никого.Няма за какво. Simple SmileНека подкрепим петицията...нищо ,че сме българи...веднъж и от нас да започне нещо.Предполагам ,че ако я качим и в чужди форуми ще срещне подкрепа.Да пишем и на известни хора които са негови почитатели също е добре.Според мен би трябвало семейството му да сезира неговите адвокати ....но дали ще стане ...кой знае?

# 508
Благодаря много за гостоприемството на всички Heart Eyes
Разбира се, ако намирам интересни неща ще ги споделям тук, но  като чета и гледам за Майкъл, буца ми засяда на гърлото и много се натъжавам Sad
kati-p бих попълнила въпросника ама нещо не го откривам,
lenitta много интересно интервю с китаристката си пуснала, аз си мисля, че хора като нея са добре запознати с характера и живота на Майкъл. Гледайки концерти и биографии с него съм си мислила много пъти, че такава истерия по друг човек няма. Тази слава определено му е тежала. Хубаво е, че тя е споделила що за човек е Майкъл, но ми е интересно дали хората, които четат статиите за педофилства и тем подобни, обръщат внимание и на тези, за да разберат поне малко за някого преди да  го съдят. Защото сега колкото и странно да звучи срещам хора, които като кажа нещо за него и те го познават с обвиненията за педофилство, че дори го  и наричат така #Cussing out А иначе, да ги питаш, нищо не знаят, нито  за песни, нито други изкази, нито как се е стигнало до там, нищо и не ги интересува, а говорят.Но много е лесно да се приказват клюки наготово и да си проправят път за истина от уста на уста. Жалко  е, че се стигна чак и до такава книга вече Sick

# 509
shine_day ще опитам да потърся въпросите ...
lenitta,в коя тема бяха? newsm78Ако ги имаш някъде запазени може ли да ги копираш тук?
Много бих искала в следващата тема да ги има още на първата страница....ако може Embarassed
За съжаление и аз срещам хора които не знаят нищо друго за Майкъл освен ....обвиненията в педофилия.Много,много жалко! Sad

Общи условия

Активация на акаунт