Майкъл Джексън----DIRTY--SEXY--BABY----всички фенове сме отново тук!

• 32 070
  • 662
  •   1
Отговори
# 270
     Честита Баба марта на всички!
Много Здраве, радост и късмет,
Любов и вдъхновение! 

# 271
Баба Марта носи пролетта, здравето, щастието и радостта! Аз ги пожелавам на Вас!

# 272
  • BG

Честита Баба Марта, милички!
Бели и червени, румени, засмени!

Една ръчичка.....

# 273
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Maйкъл в червено  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 18:25 от ani_220778

# 274
Почитатели на Майкъл Джексън посветиха своят скок в бездната на една година от смъртта му.
Група от почитатели от цялата страна скачаха  на 25,06,2010 с вик ....Майкъл ,обичаме те .....от най-високата част на Аспаруховият мост.../може и от Витиня/ ...с бънджи разбира се.Какво ще кажете тази група да сме ние????????????Някой от вас скачал ли е с бънджи?Аз лично не съм но ми се иска да го направя...не ,че не ме е страх.Така ще разберем как се е чувствал Майкъл с висока доза адреналин след концертите...ще видим дали ще можем да заспим вечерта?!

# 275
Публикувана от: kati-p             ...с бънджи разбира се.Какво ще кажете тази група да сме ние????????????     newsm10 smile3521 smile3503

# 276

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 23:45 от ani_220778

# 277
Честита Баба Марта, милички! Много любов ви желая!

Идеята за бънджито е супер! Обаче мисля, че ще ми се пръсне сърцето от страх Embarassed

Нямам търпение за партито в петък! Ще дойда с 2 приятелки!! Как ще ви позная? Запазваме ли сепаре или нещо от тоя сорт newsm78

Та, кои ще ходим? Да се преброим Hug

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 23:51 от memorgana

# 278
memorgana  не знам кой ще ходи , не съм говорила с никой още , много ми се идва- май  ще се съберете повече този път , но на другия ден съм на работа не знам как ще се става след партито  Crazy

# 279
И на мен много ми се идва - все пак е една година от пресконференцията! Много ми се иска да се съберем! Хайде милички всеки има задължения, не е казано, че трябва да се стои до 100 часа, но трябва да се разпишем! Да звънна да запазя сепаре? Хайде до утре да се преброим, за да не стоим прави цяла вечер! Обичам вииии!

# 280
Бройте мен и Стела и е хубаво да се запазят места.Мисля,че и Вержи ще дойде. Peace

# 281
Да Да Да!!!! Идвам стискайте палци всичко да е наред. Има и още един човек който ще дойде с нас и моля хайде пишете на лични,кои ще идвате. Да запазим места а? Супер!

# 282
# 283
# 284

Общи условия

Активация на акаунт