Майкъл Джексън----DIRTY--SEXY--BABY----всички фенове сме отново тук!

• 32 064
  • 662
  •   1
Отговори
# 285
  • Linz
Страхотна снимка, не я бях виждала Heart Eyes

Този път ще направя всичко възможно да дойда на партито.

# 286
# 287
# 288
Добре, момичета - радвам се че се събрахме повече! Хайде до довечера последно да се изчакаме и като се върна към 7 от лекции ще се обадя или най късно утре сутрин Grinning До скороо!

# 289
Момичета запазих място за всички ни Само да сте посмяли да не дойдете . Имате ни личните и ако искате в скайпа. Чакам да се свържете с някой от нас с мен или arween44. До скоро!

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 14:06 от stelass

# 290
Испанската версия на We Are The World
http://www.youtube.com/watch?v=g-_3sXec_Vc
Ех, ако можеше да знаем, че Майкъл вижда това  Sad

# 291
Момичета,от сърце ви пожелавам весел купон! GrinningПокажете после някоя снимка да се порадваме и ние  Wink

# 292
Пловдив,хайде моля ви,само ние ли??????????
Някоя от вас не иска ли да ни дойде на гости??????????? Joy Joy Joy
Ленита къде се загуби? newsm78
Аби,дай адрес на лични,ще дойда да те грабна от вас и ще те прибера в нормалните часове,обещавам Peace

# 293
Ех как ми се иска да скоча с бънджи... Rolling Eyes,че и да си мисля за Майкъл докато го правя Heart Eyes.
Завиждам съвсем благородно за петъчното парти,на всички ви пожелавам добро настроение и незабравими мигове с музиката на Ем Джей  Party
И малко целувки от Майкъл  Laughing

# 294
Аби,дай адрес на лични,ще дойда да те грабна от вас и ще те прибера в нормалните часове,обещавам Peace

Това ме накара да се усмихна от сърце  Hug Благодаря! Много мило и истински ме зарадва.   bouquet За съжаление имам други поети ангажименти.

Ето още едно преводче от мен. А ще има и още. Намерила съм работа и на Калина, че знам колко обича да превежда  Blush
Калина, благодаря ти за всички прекрасни преводи, с които си ни радвала и продължаваш да го правиш.   bouquet  Hug
Ленита и на теб също! И на всяко едно момиче, което допринася темата да живее все още!   bouquet  Hug

Интервю на Майкъл Джаксън за списание "Popcorn" (№8 1995г)

Popcorn: Верни ли са съобщенията в пресата, че Лиса Мари е бременна?
Michael: Не,не, тя не е бременна, още не! Но ние искаме да имаме деца и работим над това. Искаме също да се адаптираме малко, да свикнем с нашия нов семеен статус.
Popcorn: Много хора смятат, че вашия брак е само рекламен трик, който да замаже репутацията Ви.
Michael: Абсолютна глупост, която ни обижда. Как е възможно странични хора да оценяват личния ни живот ? Ние се обичаме, живеем под един покрив, хозим заедно на разходка и по магазините, спим в едно легло.
Popcorn: Обвиненията в извращения с малолетни отпаднаха ли окончателно?
Michael: Да, Последвах съвета на моите адвокати, които ме предупредиха, че един съдебен процес може да се проточи 7 години и реших делото извън съда. Аз не се страхувах от процес, защото няма никакви, нито най-малките доказателства срещу мен, аз за нищо не съм виновен. Страхувах се, че един процес ще ме изчерпи от психологическа гледна точка и ще ме доведе до нервен срив. Вижте само какво се твори около процеса на О.Дж.Симпсън и ще разберете моите опасения. На мен ми е жал за Джорди – момчето,което повдигна обвиненията – мисля, че са го наговорили. Родителите му няма да се спрат пред нищо, за да извадят пари от джоба ми. Чух, че момчето не желае да бъде повече под тяхна грижа.
Popcorn: Скандалът промени ли вашето отношение към Америка?
Michael: Възможно е. Америка не значи за мен нищо, но и никога не е значила прекалено много. Единственото, което по настояще е ценно за мен в тази страна, това е моето ранчо Невърленд, което смятам да съхраня за себе си до края на живота си. В същото време с Лиса смятаме да заминем. Възможно е дори в Европа, в Швейцария. Когато ходих  преди две години на гости на Елизабет Тейлър, там много ми хареса. Няма я американската суета, пълен покой, дори въздуха е по-чист и по-здрав отколкото в Калифорния.
Popcorn: Истина ли е това, което пишат в американската преса, че се каните да построите в Невърленд площадка за кацане на НЛО?
Michael: Извинете, но на такъв глупав въпрос дори не ми се иска да отговарям. На някого много му се е приискало да напише нещо за мен и го е написал.
Popcorn: Известен ли е вече маршрута на световното ви турне?
Michael:За сега не знам нито точен маршрут, нито датите на концертите. В най-добрия случай, турнето ще започне през 1996г и голяма част от него ще премине в Европа.
Popcorn: Майкъл, благодаря Ви за интервюто.

Пъ.съ. Момичетата, които избягаха по други форуми, нека се върнат и тук. Темата без вас не е същата!

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 17:52 от Аbi

# 295
Аби,благодаря! HugКалина,и на теб! Hug
Ленита  Hug. Всички  Hug
 Grinning

# 296
Тук съм момичета...Ама тия дни имам малко проблеми, а днес вече чашата преля и така.Имам мужда малко да стоя отстрани, но няма да е за дълго.С вас съм. Завиждам ви за партито!Arween,, така искам да дойда на гости, но какво да го правя детето  Grinning Просто умирам от яд, ама това е!Тоя DJ на когото се обадих преди 2 седмици и ми обеща съдействие за парти на Майкъл в Пловдив се покри нещо...Не дава сигнали, че прави нещо.Чудя се дали да не го притесня пак???
Тия дни наистина не се сещах много за Майкъл, но днес си пуснах The Jacksons-American Dream и се отрязах отвсякъде!Пак ме трясна по главата!!!Много хубав филм, а момчето което го имитира в последните епизоди е много добър, за жалост е починал обаче година след излизането на филма....Ако искате гледайте го:
http://www.youtube.com/watch?v=naB_p22vAfI

Целувам ви всички!!!! Hug

# 297
Момичета запазих място за всички ни Само да сте посмяли да не дойдете . Имате ни личните и ако искате в скайпа. Чакам да се свържете с някой от нас с мен или arween44. До скоро!

Хей супер новина! Аз ще дойда с 2 приятелки - нали не е проблем Hug Къде са ни местата? как да ви позная?

# 298
  • BG
Испанската версия на We Are The World
http://www.youtube.com/watch?v=g-_3sXec_Vc
Ех, ако можеше да знаем, че Майкъл вижда това  Sad

Не ми допада. Май се преекспонираха нещата. Сега може би трябва да чакаме на френски, китайски, японски......

Знаете ли, отдавна се каня да ви питам нещо, може да ви се стори глупавичко, ама.........
Имате ли си песни, изпълнени от други артисти, които по някакъв странен начин, когато ги чуете, ви отнасят към мисли и усещания за Майкъл?
 Аз си имам две такива, не знам защо така се получава, нямат нищо общо с него, пък като ги чуя, ми става адски тъжно и замечтано.......
Усещам липсата му по-силно....

Ето ги, дано ви харесат:  

http://www.youtube.com/watch?v=HbG69SAZUKw

http://www.youtube.com/watch?v=LDtWfQMhPUQ

Peace

# 299
Benisima, невероятна песен на A-HA!!!Наистина ми настръхва косата и ми напомня за Майк!Вече ми е любима!!! Heart EyesВтората не ми се отваря. Коя е?
След като видях този трибют за Майкъл, тази песен само за него ми напомня!Много е свързана и в текста. Казва се  I cried for you
http://www.youtube.com/watch?v=_z8DgojByuU

Ужас,толкова е тъжна, че ме съсипва направо!Направо потъвам в бездна!
Ето текста:

Ти си толкова безмълвно красив
 Носиш толкова тъга
 Порази ме жестоко
 Когато те погледнах

Другите те подминаваха и никога не спираха
  Да почувстват магията ти
 За мен си като дива роза
 А хората не разбраха защо...

Плаках за теб
 И небето плака за теб
 А когато си отиде  се превърнах в отчаян скитник