Майкъл Джексън----DIRTY--SEXY--BABY----всички фенове сме отново тук!

• 31 953
  • 662
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте милички!

Идеята да пуснем подписката в Японски сайт е мега добра Heart Eyes Успяха да пиша на създателя на българския фен клуб във фейсбук да разпрати петицията до всички, но още не ми е отговорил Confused Ако не стане започвам да го правя аз поединично на 12 000 и повече човека Mr. Green Много се радвам, че тръгва от нас нещо хубаво за Майкъл, ей дано да стане! И това че ще има 2 подписки на английски и български е супер, защото няма да има не подписали, които просто не знаят езика! Започнала съм една презентация за Майкъл, която можем да качим във ви бокс, туба, метакафе и докато се сменят снимките отгоре да е изписан линк за двете петиции. Обаче момичета трябва да помислим как да кръстим клипчето, за да излиза при възможно повече търсения!

Това семейство Джексънс май наистина на нищо не реагира, ако не броим жалките опитчета на Джърмейн! Какво им става на тези хора? За наследство ли се дъвчат пак! Crossing Arms

Калина Hug

# 541

Тримата бодигарди на Майкъл Джексън - Майк Гарсия, Бил Уайтфилд и Б.ДЖ. Биърд решиха да разкрият пред целия свят, че всъщност певецът никога не е бил гей или педофил. Якичките мъже споделиха, че са прекарали повече време с краля на попа, от който и да било друг, което им давало право веднъж за винаги да спрат обидите по адрес на техният бивш шеф.

"Майкъл беше истински мъж, не хомосексуалист или педофил. Той имаше съвсем нормални мераци към жените и доста често прекарваше времето си с различни такива. Преди всичко обаче, трябва да уточним, че Джексън бе и голям джентълмен. Винаги се отнасяше с необходимото уважение към любовниците си.", коментира Уайтфилд.

Относно насилието върху деца, за което краля на попа бе обвинен през 1993 г. и 2003 г., охранителите разказаха, че това са били "тъпи" спекулации с популярността на певеца.

"Не мисля, че е възможно човек, който първо има три деца, второ ги боготвори, както и те него, да е способен на каквото и да е насилие спрямо малчугани. Да не говорим, че децата на Майкъл постоянно се гушеха в него и му повтаряха, колко много го обичат. Вие преценете дали един любящ човек и родител е способен да извърши такива ужасни неща.", допълни Гарсия.

Охранителите изразиха надежда, чрез техните признания, да бъдат прекратени всички безумни спекулации с покойният Джако.

"Няма грам истина в тези безумни обвинения към Майкъл. Нима мислите, че някакъв си човек, който дори не го познава, може да ви каже каквато и да е истина за него? Прекарали сме толкова години заедно, и ви гарантирам, че Джаксън бе най-добрият човек на тази планета!", сподели финално Биърд.

Чукнахме 100 подписа!

# 542

Heart Eyesголяма усмивка за теб memorgana

и за теб -Калин@ Heart Eyes  bouquet  bouquet

# 543
Ето петицията на английски!

http://www.petitionspot.com/petitions/michaeljustice/

Дейставайте,пращайте на разни форуми.Аз сега се заемам с Оксман  Peace
Абе как да му изпратя лично съобщение?Или на стената да го сложа?

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 15:50 от lenitta

# 544
Сложих го тамм на едно място да видим
http://www.facebook.com/pages/Brian-Oxman/269101212261?ref=mf&v=info#!/pages/Brian-Oxman/269101212261?v=wall&ref=mf

# 545
  • София
                   Email: b.oxman@yahoo.com

# 546
Това е интервюто с Деби Роу, което е използвано в телевизионния филм опровержение "Кадрите, които вие нигога не трябваше да виждате"

Всичко, което се случи с нас е извадено извън контекста, изкривено и изопачено. Надявам се, че ще мога да изясня всичко това. Обичайно, никога не говоря за моето семейство, но сега ще разкажа.
Децата ми не ме наричат „мама”, защото аз не искам да ме наричат така. Те са децата на Майкъл, но това не значи, че те не са мои деца. Но аз ги родих, защото исках той да стане баща. Вярвам, че на света има хора, които са създадени да бъдат родители. Той е един от тези хора. Той е просто потресаващ човек, прекрасен приятел и винаги се е грижел за мен. Винаги – от деня в който го срещнах. Исках да направя нещо за него и това е нещото, което направих.
Беше ли това кратко познанство? Не, измина много време. Мисля, че го познавах от 17-18 години преди да родя Принс.
(Кадри на които Деби кара мотоциклет, а зад нея е седнал Майкъл с маска от филма «Ghosts».)
Да, той правеше това. Измъкваше се някъде без охрана, но го забелязваха. Тичаха след него, като при „Бийтълс”, хората тичаха след него. Налагаше ни се да викаме охраната. Но понякога можехме да отидем някъде, без свитата, минавахме през задните входове и от сорта и си прекарвахме много добре. С него винаги е много весело. (През цялото време докато Деби разказва се усмихва)
- Кога Майкъл заговори за това, че иска да има деца? Още, когато беше с Лиса Мари или?
- Не, те вече се бяха разделили. Стараех се да го утеша, защото той беше много разстроен. Той беше разстроен, защото искаше да бъде баща. И аз му казах – е, стани баща. Той ме погледна объркан. Аз казах ( гласът на Деби става тих и нежен) – аз ще направя това. Искам да направя това. Ти си така добър към мен, ти си забележителен приятел, за това те моля да ми позволиш да направя това. И...ще ти родя деца, ако искаш. И ако говорим за роман...е, добре може би тогава е започнал, ако ви е нужна точна отметка. Ако на цяла Америка и е нужна точна дата, нека считат, че от там тръгна всичко.
Когато Деби забременя, Майкъл я предупреди за това, което ще последва.
Той каза: „ Не знаеш на какво са способни”. Аз отговорих: (имитира своя безгрижно щастлив тон) – добре, Майкъл, остави. Ние ще имаме дете, на всички им се раждат деца, какво толкова може да се случи, та това е прекрасно, вълшебно, забележително.(Гласът и се променя огорчено) Аз много грешах. Открих, че съм бременна и започнаха да ме снимат и да продават снимките за много пари. На кому? И защо? Те какво - никога ли не са виждали бременна жена? Или бременната жена се отличава толкова много само защото носи бебето на Майкъл? Решението да родя дете на Майкъл беше къде по- лесно от това да го направя в действителност.
- Ние много се вълнувахме, но Майкъл се вълнуваше много повече от мен. Той беше с мен през цялото време, снимахме всичко, имаше музика...Аз от вълнение се изразявах с много цветист език и всеки път, когато се канех да кажа нещо такова, Майкъл ме прекъсваше, произнасяйки „Уух!” или „Буум!...”
- Той не обича псувните. Той счита, че можем да го кажем с други думи. Но през цялото време беше до мен, държеше ме за ръка, галеше ме по главата. Повръщаше ми се и ме беше толкова срам, а той ме уговаряше: „спри, с теб всичко е наред, всичко е прекрасно, забележително”, а аз стенех: „Ох, аз умирам”, а той: „не, ти няма да умреш, всичко е чудесно”. А когато започна раждането, той стоеше там и повтаряше, колко това е прекрасно и красиво. Но аз имам медицинско образование, имам опит, знам всичко и нищо забележително няма и не може да има в това. Казах му( много решително и строго): „Майкъл това не може да е толкова красиво!”. Но за него...той беше във възторг. И ето, че се роди неговия син. (Гласът на Деби става тих и задавен от емоцията, а лицето и сияе) И...аз видях лицето му (В очите и се появяват сълзи и тя не много успешно се опитва да ги скрие) Аз никога не съм виждала някой толкова щастлив. И това...това беше най-прекрасното във всичко това за мен. Да видя такова щастие на неговото лице. Хората не разбират това. Те искат да видят традиционното семейство, да е всичко както се полага. Те имат този образ „майка и баща”. Това не е било реалност и през 50-те години, не е реалност и в 21-ви век. Ние имаме нетрадиционно семейство и ако хората това не ги устройва, то е много жалко, че те не могат да мислят по открито и обширно. Ние сме семейство, защото аз винаги ще дойда на помощ на моите деца. Винаги ще съм тук за Майкъл и за моите деца. Хората казват: „Не мога да повярвам, че тя захвърли децата си”. Но аз не съм „захвърлила” моите деца! Те живеят с баща си, както се и предполагаше.
Чия беше идеята да се крият лицата на децата под маски и полупрозрачни шалове?
- Очевидно,  в това имам не малко влияние , че лицата им са скрити до този момент. Това беше мое изискване, а не негово. Майкъл много се гордее с децата си. Но аз много се боя за тях. Четях бележки със заплахи, че ще отвлекат децата му.Няма нищо по-страшно от това да видиш къс хартия и на него написано „Аз ще ги открадна”. И аз казах – знаеш ли, да носят шал на главата не е нищо особено. Ще се направим, че сега е Хелоуин . И съм уверена, че някога той ще попита своите деца дали искат да носят тези шалове и ако те кажат „Не”, то той не би ги карал насила да правят нещо, което не искат. Той не е такъв човек. Но аз всъщност не разбирам, защо се обръща такова внимание на това. Какво, модата го забранява или шаловете не са подбрани в тон? Какъв е проблема?

За инцидента на балкона.

- Пресата както винаги се вторачи в това, те винаги правят така – хващат нещо започват.(Имитира ужаса на пресата за инцидента) „О, Боже!О,Боже!” Той не се канеше да хвърли детето. Аз ви умолявам. Моля ви. Те раздуха това невероятно. Както вече казах, той много се гордее с децата си. А неговите фенове стоят там цял ден и са такива любящи и верни. Те просто искаха да видят най-малкото му дете и той им го показа. Нищо нередно няма в това. Навярно това не е най-добрата постъпка, но и не е такова голямо събитие, каквото го изкараха.
...Знаете ли, ако той днес ми позвъни и каже : „Давай да родим още пет деца” – аз ще се съглася на момента. На момента!

За обвиненията през 1993г.

- Той никога не би причинил вреда на дете. Никога. Не е способен на това. Той никога не би се държал не подобаващо с едно дете, мисъл не би могъл да има за това. И когато прозвучаха тези обвинения през 1993г., за него това беше потресаващо. Има някакво недоразумение относно ползването на едно легло. Аз повече от всичко обичам да седя в леглото и да гледам телевизия. Ако ти ми дойдеш на гости – сваляй обувките и заповядай в леглото и ще гледаме заедно телевизия.
...Ние се разделихме, защото...Защото аз не можах да се справя с всичко това, не можах да се примиря. С това, че не мога да отида до магазина. По две причини – първо, след мен започваха да вървят хора и второ, виждах всички тези заглавия по вестниците. Всичко, което пишеха не беше истина. Аз не съм свикнала с това. Обичам всичко да правя сама. Майкъл е много щедър и ми казваше -  „Не е нужно да ходиш сама до магазина” – но на мен ми се искаше. Много ми се искаше да се върна към това, което беше, към това с което бях свикнала. Да правя това, което ми е удобно или обичайно. И ми е много неудобно да давам това интервю. Това изобщо не е за мен.
Човек  може да търпи лъжите много дълго. Но търпението ми се изчерпа и за това се реших да дам това интервю.
Този филм, който правите трябва да е за Майкъл. Трябва да го покажете истински любящ, грижовен, разбиращ човек, прекрасен баща, такъв, какъвто е той в действителност.

# 547
  • София
В този сайт става ли да предложим  петицията http://www.mjportal.com/

# 548
ВЕЧЕ ИМАМЕ АНГЛИЙСКА ПЕТИЦИЯ! УАУ! ЛЕНИТТА  Hug

http://www.mjportal.com/ - Аабсолютно става! Аз пускам във сайтове из фейсбук! Опитах да я подпиша, но стана нещо и след 24 часа пак ще пробвам!

# 549
lenitta Hug Hug Hug Hug

Аbbouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 550
Момичета супер новини!

Свързах се във фейсбук с момичето, което организира партито във Фейт - Натали. Тя предложи своята помощ и голяма подкрепа за разпространението на английската петиция. С нейно позволение поствам думите й тук, за да се зарадвате и вие!

"  Natalie Chrusteva    10 March at 15:10
Петицията я подписах и разпространих още вчера, под номер 52 съм в списъка с подписалите, и я по постнах на профила ми във фейсбук, както и в няколко фенклуба, които членувам. Днес ще я разпространя още. Когато направите подписката на английски, пратете ми линк, имам връзка с няколко момчета, които са се запознали с Майкъл в центъра по изгаряния, който е направил с обещетението от Пепси, и които ми помагат с книгата, те ще разпространят из американските фенове, и ще съберем достатъчно подписи, за да не види тази книга никога бял свят. "

Natalie Chrusteva    10 March at 16:56
Добре, ще разпространя и английската. Току-що писах на момчетата, така, че започваме разпространение и в Щатите Simple Smile "

Изпратих линк към английската петиция - действаме на всички фронтове!

# 551
  • София
lenitta , Супер си! За 1 час вече подписите са към 30. А сега те моля да я пуснеш в http://www.mjportal.com/ / пуста езикова бариера ме мъчи Simple Smile/
За всички: милион Hug

# 552
memorgana ,страшно се радвам!Когато всички сме заедно сме много по-силни.Радвам се ,че идеята така добре се прие и се задействаха всички!Целувки и прегръдки от мен за вас! Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 553
Мале, страшна си Memorgana!Да действаме и да покажем че сме Майкъл нация!!!Хайде, запрятайте ръкави и да поработим за унищожаването на тази книга!!!

# 554
Много ясно, че сме Майкъл нация Flutter Пускам в ужасно много Майкълски групи във фейсбук, а и Натали ще помогне много! Ще смачкаме тази глупава книга! Да мислим къде да депозираме линковете с петициите след като навъртят подписи? Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт