Любима двойка от роман

• 13 250
  • 122
  •   1
Отговори
Много ми е интересно ,коя ви е любимата двойка-без значение какъв е стилът на книгата.
Моята любима книга, която съм препрочитала няколко пъти е Гордост и предразсъдъци -от тук е и моето предложение -Елизабет и Дарси и 2та образа са много добре развити,няма я сладникавостта която понякога се получва при описването на любовта.

# 1
Станахме две Simple Smile почитателки на Гордост и предразсъдъци, на Елизабет и Дарси.

А мога ли да предложа женска двойка - Баба Вихронрав и  Леля Ог  Mr. Green

# 2
  • БУРГАС
Скарлет и Рет Simple Smile

# 3

А мога ли да предложа женска двойка - Баба Вихронрав и  Леля Ог  Mr. Green

Разбира се  bowuu ,а кои са Бабата и Лелята  newsm78 Embarassed

# 4
  • София
Калан и Ричард от Мечът на истината Mr. Green

# 5
Арагорн и Арвен от "Властелинът на пръстените".Накрая на книгата има Легенда за тях двамата и в нея има едно много силно изречение:Тя сторила своя избор и съдбата й била решена. /отказва се от безсмъртието си/
Ето я легендата част от легендата за Арагорн и Арвен

# 6
  • София
"Джейн Еър"-Джейн и Едуард Рочестър.

# 7
  • София
Арагорн и Арвен от "Властелинът на пръстените".Накрая на книгата има Легенда за тях двамата и в нея има едно много силно изречение:Тя сторила своя избор и съдбата й била решена. /отказва се от безсмъртието си/
Ето я легендата част от легендата за Арагорн и Арвен
дам, много ме кефат. Особено като ги визуализирах с Лив Тайлър и Виго Мортенсън във филма

# 8
  • София
Още един глас за Елизабет и мистър Дарси Embarassed

# 9
  • Варна
Хауърд Роурк и Доминик от "Изворът".
Катрин и Хийтклиф от "Брулени хълмове"
Джон Торнтън и Маргарет Хейл от "Север и Юг"

# 10
Скарлет и Рет - и не само в Отнесени от вихъра, но и в продължението Скарлет, много ми харесаха финалните сцени като той отиде да си я прибере Heart Eyes

Марико-сан и Блакторн от Шогун

# 11
Катрин и Хийтклиф от "Брулени хълмове" Simple Smile

# 12
Страхотна тема. И аз съм за Скарлет и Рет.

# 13
  • UK
Мара Джейд и Люк Скайуокър от книгите Междузвездни Войни са ми любима двойка, но като цяло не мога да се сетя за някоя по особено любима двойка от книга... Естествено, и аз харесвам Елизабет и Дарси.

# 14
Том Сойер и Хъкълбери Фин  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт