Аси и Демир... Мурат и Туба...мистерията продължава - тема 28

• 62 900
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Дали булдога Бурчин има връзки и в Нова . Какво е това мълчание за Аси. Хубаво е да го повторят,но вечер за дз го гледат повече зрители и те като нас да се насладят нз магията Аси. Може ли да напишеме отворено писмо до програмния директор на Нова . Дали ще стане това незнам, но желанието ми за повторение и покана на Туба и Мурат е много голямо.

# 646
Дали булдога Бурчин има връзки и в Нова . Какво е това мълчание за Аси. Хубаво е да го повторят,но вечер за дз го гледат повече зрители и те като нас да се насладят нз магията Аси. Може ли да напишеме отворено писмо до програмния директор на Нова . Дали ще стане това незнам, но желанието ми за повторение и покана на Туба и Мурат е много голямо.

И да ги поканят, те няма да дойдат ЗАЕДНО, знаете по какви причини!!! Peace

# 647

И да ги поканят, те няма да дойдат ЗАЕДНО, знаете по какви причини!!! Peace

Собственицете на НОВА не са ли гърци? Може да имат връзки с филмовите среди в Турция?!?!?!
Но чак пък толкова?

# 648
# 649
  • София
Интервю на Мурат за  MBC.Turksih.wmv
 от 22.02.2010 г.

http://www.youtube.com/watch?v=04vOcn6f2hk

# 650
4-ти въпрос се отнася peronajul или (Демир) и изглежда по-малко оптимистичен, когато отговорът на въпроса
в живота ми, със сигурност приликите и разликите с характер Демир dogan.pt той идва от сърцето ми ... но, разбира се, че не живее като dogan.sunt Демир отворена от него, но понякога просто живот като него.

това е превод от румънски с Гугълчо на отговор на Мурат в интервюто за арабската телевизия

# 651

-Добър ден,искам да поръчам 101 рози!

Много си мил скъпи Мурат.101 любими рози от любимия ми мъж.И аз те обичам много.

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 23:21 от renea

# 652
# 653
# 654
# 655
# 656
Дали ще има превод на новият сериал с Туба-Пленителка на сърца?

# 657
  • София
Дали ще има превод на новият сериал с Туба-Пленителка на сърца?
Сега са се заели няколко момичета. И във Vbox7, и в nitro-bg, и в dox ще качваме. Hug Hug

# 658
  bouquet  bouquet  bouquet Благодаря!

# 659
Ехеееееее,това се казва добра новина!Много благодаря!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт