Аси и Демир... Мурат и Туба...мистерията продължава - тема 28

• 62 900
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
# 361
nezemna , когато те попитах какво да гледам,имах впредвид, че си открила нещо, а не че пускаш клипчета,които
съм гледала. Просто дори и някои да съм ги гледала, пак ми е интересно, а и след като сме гледали стотици ,то може и
да забравя.Снимките, ако не са от последните 24часа ,също съм ги гледала ,но са хубави и пак ги гледам.
Видя ли целувката? Peace

# 362
  • BG
nezemna , когато те попитах какво да гледам,имах впредвид, че си открила нещо, а не че пускаш клипчета,които
съм гледала. Просто дори и някой да съм го гледала, пак ми е интересен, а и след като сме гледали стотици ,то може и
да забравя.Снимките, ако не са от последните 24часа ,също съм ги гледала ,но са хубави и пак ги гледам.
Видя ли целувката? Peace

Ами честно не видях целувка, обаче в началото на клипа видях, че Туба е обърнала гръб на Мурат и  че той постоянно се оглежда наоколо, което ме води на мисълта, че Б е била мноого наблизо. Аз това имах предвид да видим, защото началото на този клип не го бях виждала досега.

# 363
Гледай от 2.10, става много бързо. Аси е с лице към нас и изведнъж за секунда се обръща на наше дясно.

# 364
  • BG
Гледай от 2.10, става много бързо. Аси е с лице към нас и изведнъж за секунда се обръща на наше дясно.
Да, видях, но не смятам, че е целувка. Ляво-дясно, не забравяйте, че Б и родата е била точно вляво или вдясно, дет се вика мишън импосибъл Sunglasses

# 365
Въпреки че много ми се иска тази целувка да е истинска и да не е част от сериала,съм убедена,че тези кадри дори да не са излъчени официално са правени за сериала,но просто не са включили всичко в епизода.....,но пак остава едно НО.....възможно е целувката да не е по сценарии,а да е по инициатива на ......искрено се надявам да е второто!

# 366
Когато го обсъждахме,бяхме разбрали ,че родата не е била там и Б. също.

# 367
Има целувка.1000000000000000000000000000000000 %ВИДЯХ Я.

# 368
  • BG
Когато го обсъждахме,бяхме разбрали ,че родата не е била там и Б. също.
ЧЕ КАК ТЪЙ СА ИЗТЪРВАЛИ, КЪДЕ СА Б ИЛИ Thinking

# 369
Доколкото си спомням,някой беше казал,че имало камера, която не била от продукцията и трябвало да бъдат изтрити
някои кадри ,но аз съм доста завеяна и такива неща бързо отминавам. Дано някоя от по-старите момичета/  в темата/
да се сетят и да те информират.

# 370
# 371
# 372
  • Пловдив
Поне 50 пъти гледах кадрите, на които трябва да има целувка, но така и не я видях   Peace Peace
nezemna, клипчетата бяха супер   bouquet аз не съм ги гледала и много ми харесаха   bouquet Hug

# 373
ехо ще може ли някой да ми пусне линка на atv

# 374
  • BG
Момичета, ето ви едно мнение за "приземяване" Wink Joy

Dear ladies and Gentelman,

I have read all your discussions regarding Murat Yildirim, well, to tell you the truth, Murat was understood in a wrong way.  Acting is a talent, it is not true it is acting an emotion in which a person would be in, a character probably different than the persons real personality.  Murat has been in two dizis a lover boy, always in love with a girl, which in fact did it in a very professional way that most of us really believed he was in fact in love with Tuba, and this is his professionalism in letting us believe that this is not acting.   I think we ladies took this to our hearts so deeply and most were angry because he was not as we wished.   We couldnt accept his choice in marrying his Firtina partner Burcin, I must say I am fond of Murat Yildirim as an actor and not the Demir Dogan character, although, it is a very nice character.   Even if Murat Yildirim is going to play another dizi lets say with another actress, would you all hate him, this is unfair.!!!!  I think all of you are in love with Demir Dogan and not Murat Yildirim.

Every actor has wishes to show what he is capable of doing. So the interview question was about Demir character sticking on him, he doesnt want always to play role of being a lover boy and in love,  he wants to show more of his capabilities of playing other characters, thats why he said what he said, I justify his words.

In my opinion, part two of Asi, is not as strong as part one, part two is done because the dizi was very successful in every aspect and made big money for the producers so they made part two, and this is what Murat Yildirim is saying about not acting for financial things.  Many events were just put in episodes so that the dizi gets longer, for him it is standing in the same place and not moving forward.  For me I will watch every dizi Murat yildirim will play a role in, because he really is a talented person and has so many capabilities he can show us besides being a man in love.  Hope all of you understood my point of view and dont get angry with what I had to say.....  Wishing Murat Yildirim the best of luck  and best roles in which he can really express his talent.

Good day to all of you lovely ladies and gentleman
sawsan

Общи условия

Активация на акаунт