Тема за линкове - FarmVille

• 26 249
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
# 451
# 452
# 453
  • Пловдив
Току що помогнах на stasy да си разшири склада, а не ми е съседка. И аз моля за разширение за склада

Благодаря Ти!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 454
http://apps.facebook.com/onthefarm/st_pattys_sendgold.php?receiv … amp;ts=1267781746   

Момичета кажете какво ви излиза от този линк ?

# 455
  • Sofia

Страница, от която се изпращат тези златни неща за новата колекция, а в замяна на това аз си избирам какво да получа. Изпратих ти едно.

# 456

Страница, от която се изпращат тези златни неща за новата колекция, а в замяна на това аз си избирам какво да получа. Изпратих ти едно.

Благодаря ти. А в твоята кутия получаваш ли бонуса си ? Защото пробвах от различни профили и май нищо не се получава.

# 457
  • Sofia

Благодаря ти. А в твоята кутия получаваш ли бонуса си ? Защото пробвах от различни профили и май нищо не се получава.

Сега ме подсети да проверя, но нямах нищо. Явно нещо не се получава, въпреки че не ми изписа грешка.

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 12:52 от mezzatr

# 458
А в твоята кутия получаваш ли бонуса си ? Защото пробвах от различни профили и май нищо не се получава.

не, нито един от предложените (бензин, подарък, ХР, пари...) не дава нищичко Sad
дано поне този, на когото се изпраща да получава нещо.

# 459
# 460
  • София
mak4e`, VILA_, цъкнах на линковете ви и съм ви изпратила злато  Wink !

# 461
Мак4е,Вила и аз цъкнах и се получи!

Сега и аз..... Laughing

http://apps.facebook.com/onthefarm/wishlist_give.php?recipient=1 … potofgold_item_01

# 462
  • Sofia
Цъкнах на всичките.
Моля кажете ми как си взимате линковете, нещо не намирам от къде.  Praynig

# 463
дава ама на мен не ми дава да си ги взема по точно няма нищо в кутията ми.

# 464
и при мен е така изпратили сте ми злато,приемам го,но ме праща във фермата ми,вместо да ме пита имам ли чакащи подаръци,явно ще трябва само съседи да ми пращат злато....... Sad

Общи условия

Активация на акаунт