FarmVille 17-та тема

• 38 229
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • София
И аз благодаря на всички  Hug  bouquet !
Взех синия медал за колекциите и не искам да ги виждам повече  Naughty  Sick !

Утре сутринта с кеф ще си засадя от новите жълти цветенца и определено ще го карам по-полека!

# 466
Кажете от къде ги намирате тия линкове, та да търсим всички, така и така ги споделяте тук Simple Smile

# 467
  • UK
Купих си две кутии, в едната имаше някаква люлка с две овци на нея, а другото - шкаф с някакви глупости.

# 468
Купих си две кутии, в едната имаше някаква люлка с две овци на нея, а другото - шкаф с някакви глупости.

Да знаеш някъкъв чийт за доларчета и яки ли са наградите.

# 469
  • UK
Нямам представа. Сещам се само за възможността да си регистрираш нов акаунт, да играеш докато стигнеш 16 парички и да купуваш с тях кутии, които да си пращаш, но е малко играчка.

# 470
  • E-CLM & CH-VD
И аз взех 2 кутии, едната ми даде люлка, другата даде мини парник  hahaha

# 471
Нямам представа. Сещам се само за възможността да си регистрираш нов акаунт, да играеш докато стигнеш 16 парички и да купуваш с тях кутии, които да си пращаш, но е малко играчка.

Да знам го тоя номер с другия акаунт.

# 472
Играчка е, да. Но пък аз доста неща така съм си изпратила, почти всички, които исках. Simple Smile Сега освен за мистъри кутиите няма за какво да правя хp-та. Rolling Eyes
Иначе това с линковете според мен се правят по някакъв начин, не се търсят. Нещо в адреса горе може би, не знам. Rolling Eyes

# 473
Като гледам farmville freak не работи сигурно го обновяват.Там винаги показват какво се пада от кутиите и други интересни работи.

# 474
  • Bapнa
Ммм, останаха ми 5 колекции до червения медал, малко късно видях линковете Simple Smile Ноооо пък гориво имам за 3 ферми  Mr. Green
Особено от линка с яйцето сигурно 10 пъти ми се падна по 20 гориво. Благодаря ви !   bouquet

# 475
  • UK
Аз линка с яйцето така и не го използвах. Но си имам всичко така или иначе. Онзи линк със 100те ХП беше полезен за допълнителните акаунти - за 5 минути си готов да си пратиш. Wink

# 476
От мистериозна кутия ми се падна cabana,на шатра прилича.

# 477
Ще ми кажете ли как да си сложа картинка тук във форума.

# 478
  • Bapнa
Съседите ми чужденци се скъсват да ми благодарят за публикуваните колекции. Явно не са разбрали Simple Smile Whistling

# 479
Какво направихте с кутиите за валентинки?Да я продавам ли.

Общи условия

Активация на акаунт