FarmVille 17-та тема

• 38 229
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Ами успяваме Laughing, мъжа ми сутринта преди работа си включи компа да си обере реколтата Joy.През деня понеже аз съм вкъщи му хвърлям по един поглед на фермата. Малката стои с мен на компютъра,много се радва на животните особено на котките. Joy

Ако някой иска да ми стане съсед,ще пиша данните си на лични!

# 646
Пак да попитам: има ли начин играта да се рестартира и да се започва отначало?

# 647
  • UK
Не. Защо ти е?

# 648
Ако фермата се изтрие и след това отново се инсталира приложението?! Няма ли да е от 1 ниво?! newsm78

# 649
# 650
Здравейте днес на даскало видях че във фермата има нови работи и много се зарадвах.За жалост почти всички са със хартиени доларчета с иключение на оная златната статуя с рибата и табелата farmville.Да се похваля утре можеби ще си купя seedera почти съм на 14 ниво.И да ви кажа когато направите +5 нива над вашето изчакайте 30 мин докато ви се отключят хот род машините. Wink

# 651
  • UK
Много ме дразни това че в магазините няма нови неща, а всичко ново е с хартиени парички.

# 652
Здравейте. Блокирала съм Мафията преди време - както и много други игри - но искам трактора и сега не мога да вляза. Как мога да я отблокирам, търсих, рових, не открих такава опция?

# 653
Хах, мда, наистина е зарибявка, но добре, че моят мъж не може да я трае играта, та има кой да вземе детето от градината Laughing Laughing Laughing
Съпружеското тяло снощи казва на дъщеря ми - "Я виж краварката дали приключи със селския труд, че ми трябва" Laughing Laughing Laughing

# 654
Аз медала за мистериозните кутии го виждам по следния начин - правиш си друг акаунт, стигаш до 11 ниво, ако не се лъжа имаше 5 долара първоначално, стават 16, пращаш си кутия на истински акаунт, правиш втори, същата работа и така с 30 нови акаунта, но си е голяма играчка

На мен тази Мафия ми е толкова безинтересна, направо незнам как ще стигна до 15 ниво, то и точките се увеличават за минаване на нивата, ще отиде 2 седмици

Искам да кажа какво направих по въпроса - вчера си направих нов акаунд с гореописаната цел. Веднага станах почитател на http://www.facebook.com/group.php?gid=164618767908&ref=searc … 780.478629056..1#!/FarmVille, след което от там и от моите собствени съседи добавих около десетина човека. Пратих им подаръци и повечето веднага ги върнаха. Съответно веднага взех медала за подаръците и това ми донесе малко парички. М/увременно хванах някое и друго теленце и костенурка от стената, както и няколко награди от медали. Вече имах към 12000 монетки и си засадих от бялото грозде, което освен че е много евтино, дава и цели 3 точки експириънс. Цялата процедура ми отне около 40 мин. и на финала бях 8 левъл. Днес влизам и виждам, че имам покани за приятелство от 60човека Simple Smile Приех ги и влязох във фермата да кося, наторих си съседите, взех още няколко медала и сега вече съм 11 левъл, съответно имам 15 FV. Утре си пращам кутията и ще докладвам Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 14:40 от viara_ara

# 655
  • София
дайте пак линк за неограничени клещи и стоножка, само те ми липсват, другите неща в тези колекции съм ги натрупала и заради тез двете не мога да ги публикувам

# 656
  • София
И аз се нуждая ОТЧАЯНО от клещи и синьо перо, моля за линкче, ще почерпя!

# 657
На мен ми трябва синьо перо,чан и онази зелената топка незнам как и се казва
Я някой да обясни за новия медал,че нещо не ми е ясно какво се прави.

# 658
# 659
  • София
аз този чан и зеленото кълбо си ги натрупах благодарение на пуснатите аванти тук  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт