1001 нощи -Започнахме втора година , а Приказката ни живо продължение има - 122

• 39 694
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
# 241
  • София
Д О Б Р О  У Т Р О   И   Х У Б А В   Д Е Н   Н А   В С И Ч К И!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
В  А  Р  Н  А   newsm51
С Е В И           newsm51
Много съм щастлива за тези две приятелски семейства  bouquet  bouquet  bouquet
Има толкова много неща да ги свързват Hug,едно от които е със сигурност пътуването до П А Р И Ж 1dating  :love001
Колкото до ЕНГИН,съпругът на ДЖЕЙДА, може да бъде спокоен,че ще бъде"обучаван" и напътстван от най-грижовния
и обичащ татко и съпруг Х   А   Л   И   Т  bowuu  love001 bowuu  love001
Още веднъщ пожелавам на бъдещите родители здраве,много любов и когато дойде часът да прегърнат своята рожба,
заедно с тях да изпитаме радостта от появата на още едно бебенце  ylinfant  love001

П.П. Смятам, че вече е дошъл реда и на  "КЕРЕМ" и  ДЖАНАН /не мога,не искам да напиша "другото и име #2gunfire Sick #Crazy/
Те нещо се ослушват,но знае ли се #Crazy newsm78 Joy Joy Joy
За хубави новини винаги сме готови  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 12:00 от krasminikif

# 242
  • Югозападна Българя
           СЕВИ newsm51,ВАРНА newsm51СТРАХОТНИ СТЕ.ДОБРЕ,ЧЕ ВИ ИМА.

# 243
Лили,само че изражението на лицето на Берг е различно!
В поста с Халит излъчва спокойствие и щастие,а в другия съмнение.
Не ти ли се струва така ?newsm78 newsm78 newsm78

С ХАЛИТ ТЯ СИЯЕ ОТ ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ   bouquet  bouquet  bouquet

# 244
# 245
Севи,
Благодаря ти миличка много, много
/не можах да го направя веднага/!Съжалявам, че се пее за раздяла, но музиката изключително много ме плени. 

# 246
Голяма радост за мен е новината за Джейда  preggo HugHug. Дай Боже на всички млади  preggo preggoHug Praynig Hug!Нека такива новини да се носят из ефира.
Винаги съм я харесвала с  прекрасното излъчване, което струи от лицето й. Мога да си представя и как ще изглежда след 8 месеца. Само здраве и пак здраве й желая и хубаво да си отварят очите и ушите с мъжа й, когато са на уроци при  Халит.

# 247

Ne znam kakvo mi stana s kompa ama mama sedna i vsi4ko mi iz4ezna - kartinki, muzika, klipove...

Миличка, много съжалявам  Sad някои майки (в т.ч. и аз  Embarassed) притежаваме голяма разрушителна сила по отношение на комповете  hit , не и се сърди много, дано си намериш всичко, и мама само да го е 'прибрала', а не 'изтръскала с покривката'  Praynig стискам палци

Мишел   bouquet благодаря за "Баща ми и сина ми", филмът е страхотен, макар и много тъжен  Cry

Варна, Севи  newsm51  love001 благодаря, вие сте съкровища  Hug

# 248
# 249
# 250
# 251
# 252
# 253
# 254

Общи условия

Активация на акаунт