Много се зарадвах и за Джейда и тъкмо да Ви пиша,по същото време вчера и се случи тази трагедия!
Много Съжалявам за загубата на Джейда и съпруга й! Много, много жалко за Всички!, и най- вече за Тях, близките и приятелите им ... та дори и за Всичките й почитатели! Според мен в този тежък момент трябва да усети силната обич и подкрепа на Всички (близки, почитатели ...)! Дано бързо да излезе от тази неприятна ситуация! Дано усмивката й грее скоро и отново бъде майка, макар и в този момент да и е /им/ много трудно! Дано бъдат много силни и преодолеят бързо мъката! ....

Страшно съжалявам и ми е много болно от загубата и.Когато преди време тук прочетох,че тя чака дете ужасно мн. се зарадвах и дори си помислих,че ако е момиче могат да се оженят с Али като пораснат...Аз също и пожелавам да се оправи по-скоро(и тя и мъжът и) и господ да ги дари с друга рожба.Тогава ако е казано горното ми пожелание (за Али)може да се сбъдне!Знам,че тя няма как да прочете моите думи,но ако има нещо вярно в това,че човек може да изпрати любовта и положителните си емоции с мисъл,то тогава аз много се надявам да почувства подкрепата на мен,а и на мн. други хора,които я харесват.Не знам турски,нито някакъв сайт(неин),на който да и пиша,а ако някой има някаква идея относно това аз с удоволствие ще го подкрепя.Не знам дали ще и стане по-леко от няколко мили думи(едва ли),но все пак...

Препоръчани теми