1001 нощи -Започнахме втора година , а Приказката ни живо продължение има - 122

• 39 695
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
# 391
ЛИЛИ,много хубава и елегантна е Меляхат на тези снимки newsm03 smile3525 newsm03

# 392
.
НА СЛАДКАТА ДЖЕЙДА  ПОЖЕЛАВАМ  ОТ СЪРЦЕ БЪРЗО ДА СЕ СЪВЗЕМЕ И ДОГОДИНА ПО ТОВА ВРЕМЕ ДА ВИДИМ НА ЛИЦЕТО
И ОЧАРОВАТЕЛНАТА И УСМИВКА С БЕБЧЕ НА РЪЦЕ.

# 393
Искрено съжалявам за загубата на Джейда,много тежко,а така бе щастлива! Дано бързо да излезе от шока с подкрепата и любовта на близки и приятели. Силно вярвам,4е щастието ще  се усмихне отново на това мило семейство,като ги дари скоро с рожба.
Приятна  неделя и добри вести  за нашите любимци!

# 394
МЕЛАХАТ АББАСОВА В БОЛЬШОЙ ТЕАТР

# 395
В ТРЕТЯВКОЯ ГАЛЕРИЯ

# 396

Намерих това в /този сайт:http://lilims.blog.bg/lichni-dnevnici/2009/04/13/1001-noshti-stihove.321802/,стори ми се интересно и затова го поствам в случай че някой не го е чел: 
Имало едно време двама братя -шах Шахриар и шах Шахзаман - всеки си царувал в царството . Било навсякъде мир и любов ,а те много се обичали , много се имали . Веднъж Шехриар поканил брат си на гости .Шахзаман се натъкмил , тръгнал с керваните , но на средата на пътя се сетил , че забравил нещо , върнал се посред нощ в замъка си и сварил жена си в леглото с един роб.  Притъмняло му пред очите  и им  клъцнал  главите. Отишъл на гости на брат си - Шахриар , ама ни жив -ни умрял - бледен мълчалив... Единият мълчи , другият не смее да пита ...Домакинът се пробвал някък да го развесели , организирал  в негова чест лов , но Шахзаман отказал и останал в двореца. Там ,обаче станал таен свидетел на вакханалия  от страна на жената на брат си , роби и робини ... След като установил , че има и по- за окайване от него , Шахзаман  се успокоил , усмихнал се и му се върнало доброто настроение . Това не останало незабелязано и се наложело двамата братя да си поприказват сериозно за това , което е станало. Естествено , след разкритията "отлетели" още дузина глави  , а двамата братя отчаяни и разочаровани от жените , решили ,че повече власт не им трябва и избягали тайно от двореца .
След ден -два спрели да си починат под едно дърво . Нещеш ли , извил се вятър ; те се уплашили , скрили се в клоните на дървото , а в това време се появил огромен и страшен демон. Той от извадил един съндък една хубавица и легнал да спи , като сложил глава в скута й. Мацката ,обаче ги видяла , направила им знак да слязят и ги заплашела , че или и двамата ще .... / ясно какво ../ с нея или ще събуди демона . Те , от няма и къде се съгласили , и като приключили тя им поискала царските пръстени , извадила от пазвата си една кисия с наниз от много такива пръстени , прибавила техните и обяснила , че този демон я е отвлякъл от първата й брачна нощ и я е затворил да е само негова . Обаче тя така му доказва , че една жена ако иска да постигне нещо няма нищо да я спре....
Двамата братя , като разбрали , че има и по -тежък случай от техния , се върнали обратно по царствата си .
Тогава шах Шахриар започнал всяка нощ да вика при себе си девойка и на сутринта я обезглавявал. И така три години .... Накрая Шехрезада , по-голямата дъщеря на везира , казала на баща си да заведе нея. Предварително се уговорили с по-малката си сестра какво ще правят.
Като отешла при Шахриар , Шехрезада си разплакала , искала да се сбогува със сестра си / женски хитрости !/  и така се наложило да я повикат. Като правили , там каквото правили  и понеже още било нощ , по-малката сестра /съгласно уговорката / предложила Шехрезад да разкаже приказка за да запълни времето ... И така се почнало ... 1001 нощи ... Като прекъсвала на най-интересното , умелата разказвачка поддържала интереса  и пазила живота си ....

/Простете за невежеството,но този блог не е ли на lilims или е просто съвпадение.Като и да е,нещата в него са страхотни,браво на този който го е направил! Ако не е особенно уместно да поствам това тук веднага ще изтрия поста си.

# 397
ЛИЛИ,снимките с Меляхат са наистина много хубави  bouquet  bouquet  bouquet

# 398

Мелахат на Червения площад

# 399
# 400
Здравейте! Казвам се Зорница! От дълго време следя Вашите теми, които са прекрасни и с добро настроение, особено с новината около Бебенцето на Берг и Халит!  Heart Eyes Много се зарадвах и за Джейда и тъкмо да Ви пиша,по същото време вчера и се случи тази трагедия!  Weary Много Съжалявам за загубата на Джейда и съпруга й! Много, много жалко за Всички!, и най- вече за Тях, близките и приятелите им ... та дори и за Всичките й почитатели! Според мен в този тежък момент трябва да усети силната обич и подкрепа на Всички (близки, почитатели ...)! Дано бързо да излезе от тази неприятна ситуация! Дано усмивката й грее скоро и отново бъде майка, макар и в този момент да и е /им/ много трудно! Дано бъдат много силни и преодолеят бързо мъката! ....
... Според мен не трябва да се прави паралел между една роля /Бену/ и реалния живот! ... .... Прекрасна е на снимките Мелахат! ...
Дано по-скоро дойде денят в който доброто настроение отново е в тази папка и Всички се радваме на прекрасните ни любимци! Желая Ви много здраве и усмивки! Ако може да ме приемете във Вашата папка! Лека Нощ!

# 401
  • на морето

Намерих това в /този сайт:http://lilims.blog.bg/lichni-dnevnici/2009/04/13/1001-noshti-stihove.321802/,стори ми се интересно и затова го поствам в случай че някой не го е чел:  
Имало едно време двама братя -шах Шахриар и шах Шахзаман - всеки си царувал в царството . Било навсякъде мир и любов ,а те много се обичали , много се имали . Веднъж Шехриар поканил брат си на гости .Шахзаман се натъкмил , тръгнал с керваните , но на средата на пътя се сетил , че забравил нещо , върнал се посред нощ в замъка си и сварил жена си в леглото с един роб.  Притъмняло му пред очите  и им  клъцнал  главите. Отишъл на гости на брат си - Шахриар , ама ни жив -ни умрял - бледен мълчалив...  ............

/Простете за невежеството,но този блог не е ли на lilims или е просто съвпадение.Като и да е,нещата в него са страхотни,браво на този който го е направил! Ако не е особенно уместно да поствам това тук веднага ще изтрия поста си.

Да , миличка , блога е на Лилито  и наистина е страхотен , а ето къде е оригинала на това писание ..... в комплект с всичките му правописни грешки ....( Embarassed Embarassed Embarassed)

Популярни / Кино и телевизия / Re: 1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 54  : Неделя, 12 Април 2009, 19:03 , пост № 339

А понеже в началото на тази тема споменах за БГ диагнозата на Нашата обща болест , за тези ,които не я знаят си позволявам да посоча къде да я намерят и прочетат , ако им е интересно ...
Популярни / Кино и телевизия / Re: 1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 58  : Неделя, 19 Април 2009, 09:24, пост № 419  

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 02:07 от asha

# 402
Добро утро! Hug Hug Hug
Днес и аз научих (от написаното от вас)за трагедията на Джейда! CryСтрашно съжалявам и ми е много болно от загубата и.Когато преди време тук прочетох,че тя чака дете ужасно мн. се зарадвах и дори си помислих,че ако е момиче могат да се оженят с Али като пораснат...Аз също и пожелавам да се оправи по-скоро(и тя и мъжът и) и  господ да ги дари с друга рожба.Тогава ако е казано горното ми пожелание (за Али)може да се сбъдне!Знам,че тя няма как да прочете моите думи,но ако има нещо вярно в това,че човек може да изпрати любовта и положителните си емоции с мисъл,то тогава аз  много се надявам да почувства подкрепата на мен,а и на мн. други хора,които я харесват.Не знам турски,нито някакъв сайт(неин),на който да  и пиша,а ако някой има някаква идея относно това аз с удоволствие ще го подкрепя.Не знам дали ще и стане по-леко от няколко мили думи(едва ли),но все пак...
Благодаря ви,че ви има!   bouquet

# 403
Добро утро  и  весел и спокоен ден  желая на всички, които посещават този форум!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Пожелавам на всяка от Вас още рано сутринта, въпреки намусеното време, някой любим, близък, сърдечен и позитивен човек да Ви каже добра дума, с която  да Ви повдигне настроението и то да не Ви оставя!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

А сега и кафето:
smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

И малка закуска:

smile3525 newsm51  smile3525 newsm51  

# 404
Лили, благодаря за снимките на Мелехат! Обожавам да гледам снимки на всички артисти от филма - магия 1001 нощи.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Зорница, и Eovin27 радвам се да Ви "видя" в нашите редици.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт