1001 нощи -Започнахме втора година , а Приказката ни живо продължение има - 122

• 39 694
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Аз забравих да ви кажа Добър вечер .
Нещо не съм добре ли ,то ще да е от обхождане на де що има сайтове за  да намеря кои са тези филми за които пишат че вече са номинирани.
Никъде не намерих отговора на това което търся .
Партито на което ще се изберат тази вечер  23 Февруари 2010 година се провежда в пресечната точка на света на  културата и изкуството'' Ghetto''.
 Навсякъде пише ,че тази вечер се определят номинираните ,по 5 на брой в 11 категории.
Участват само филми излъчени от 1 Януари 2009  до 31 Декември  2009 год.
Тази вечер номинираните ще се обявят от  Джансу Дере и Синан Тузджу.
В първия етап влизат всички филми които са влезли за излъчване по кината през 2009г.

Останалото от предния ми пост.

Понякога вече си мисля ,че аз не разбирам тр.език.Къде ги видяха номинираните ?

http://www.turkcellyesilcamodulleri.com/haber3.aspx

# 91
Това означава ,че утре в турските вестници ще се публикуват номинираните и утре ще знаем със сигурност за нашите Халит и Берг, а  и за филмите им сигурно ще има номинации newsm78
Ролята на Орхан не е положителна ,но ми се струва доста сложна, надявам се силно Халит да е сред номинираните, а и за Берг ми се иска
Представяте ли си да вземат статуетка, да излязат и кажат
Посвещавам наградата си на Али -моят син Hug

# 92
Ех,Лили,представям си ги,даже много ясно си ги представям  love001 txtloves  love001 txtloves  love001

# 93
  • В центъра на България
Севи, тук ми се струва, че са обявили номинациите.
Не виждам сред тях Халит и Бергюзар.Дано греша.

http://www.aa.com.tr/tr/vavien-yesilcam-odulleri-ne-8-dalda-aday.html

# 94
bab4i  Благодаря !
Сега ще ги видя.

Да ги напиша ли кои са номинираните ?
Или няма смисъл след като нашите любимци не са  .

За най -добра мъжка роля  : и Мерт Фърат от филма му ''Любов на друг език''  /много малко съм ви превела за него филм /
В категория за първи филм и наградата на '' Тюрксел '' е филма и на Мерт Фърат -  ''Любов на друг език'' . Сценария на този филм е на Мерт Фърат и Илксен Башарър /но само неговото име са написали/.

Сред номинираните за най-млад талант  : и Умут Курт /за ролята си в ''Есенна болка''/ ,скоро ще го видим него в сериала заедно с Туба .

Сред номинираните за поддържаща женска роля  : и Лале Мансур от филма на Мерт Фърат.

Филма с участието на Нургюл Йешилчай  ''Хюрмюз със седемте съпруга'' е сред номинираните в категория за най-добър оператор ,и сред номинираните за най-добра музика. А този филм има толкова цинизми още в началото ,че не го изтраях и 10 минути и го зарязах.

Филма с номинации в осем категории е ''Вавиен''  -В него участва и Биннур Кая /тези които са гледали ''Брак с чужденец'' я знаят /май играеше лелята /

Още нещо се сетих . Във филма ''Видях слънцето'' участва и Иит Йозшенер /Джемил от ''Мелодия на сърцето '' / ,но не знам ролята му точно колко е и каква е.Този филм е с номинации в   6 категории.

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 01:56 от sevi_nil

# 95
bab4i, sevi_nil   bouquet Hug благодаря за инфото и превода

жалко, че Халит и Берг не са сред номинираните, но пак имаме представител  Party Heart Eyes

това е филма

# 96
  • до най слънчевия бряг
Севи ,правилно ли видях ,че и нашето Периде-Мерил Четинкая е номерирана?

# 97
Siren62

Да . /аз не и знаех името/  за най-добра женска роля  във филма '' Тези в тъмнината '' /ако правилно превеждам/

# 98
  • до най слънчевия бряг
  Севи ,благодаря   love001Стискаме им палци newsm17

# 99
Бабчи,Севи благодаря още веднъж за инфото и превода.А филмът на Мерт Фират сигурно ще бъде хубав  bouquet  bouquet

# 100
# 101
ДОБРО УТРО  bouquet  bouquet  bouquet
НА ВСИЧКИ ПОЖЕЛАВАМ ХУБАВ И УСПЕШЕН ДЕН Hug Hug Hug

# 102

Saadet Işıl , която играе с Мерт Фират, участва и в българския филм "Източни пиеси" на режисьора Камен Калев, филм който печели доста награди на международни филмови фестивали. Имах удоволствието да го гледам миналата седмица!
Тук можете да намерите информация за филма:

http://framespotting.net/iztochni-piesi/

# 103
  • Plovdiv
ДОБРО УТРО ! Hug Hug Hug

За сего по едно виртуално кафенце!

# 104
  ЗДРАВЕЙТЕ !!!    bouquet  bouquet  bouquet

СЕВИ БАБЧЕ   bouquet  bouquet  bouquet
НАШИТЕ ЛЮБИМЦИ ПОЛУЧИХА НАЙ ПРЕКРАСНАТА СИ НАГРАДА ОТ СЪДБАТА И ЛЮБОВТА АЛИ  bouquet
ДА ИМ ПОЖЕЛАЕМ УСПЕШНИ ПРОЕКТИ ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА, С КОИТО ДА БЪДАТ ОЦЕНЕНИ ПО ДОСТОЙНСТВО НА СЛЕДВАЩИТЕ ЦЕРЕМОНИИ Hug Hug Hug
МАРЕ БЛАГОДАРЯ ЗА КАФЕТО Hug  bouquet

ПОЖЕЛАВАМ ВИ СПОРЕН ДЕН С МНОГО УСМИВКИ  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт