1001 нощи -Започнахме втора година , а Приказката ни живо продължение има - 122

• 39 694
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Добар ден и поздрав од мене во овј дождлив ден кај нас... Sad

# 556
Красче,не си се изказала силно,наистина беше много тежка последната серия.И аз като теб съм много доволна,че приказката ни имаше щастлив край Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 557
# 558
# 559
# 560
# 561
Аз преди писах,за това колко мн. ми харесва погледът на Онур към Шехи...ето за това говоря hahaha или поне за нещо подобно.Тук е като сладко,малко,жално пале!Как да не ти се прииска да го нагушкаш?!А по-назад прочетох,че  сте обсъждали последната серия .Моят любим момент от нея,е когато Онур влиза хванал децата за ръце и Каан извиква:"Мамо!",а Онур е мълчелив,но всъщност няма нужда от думи ,очите му говорят достатъчно красноречиво и изразяват огромната любов,която се таи в сърцето му!И когато най- накрая се прегърнаха,двамата излъчваха такова щастие и любов,че си заслужаваше всичкото притеснение,което изтърпях последната серия за това дали ще се съберат или не.

# 562

.
        с л а д у р и !!!!!

# 563
.
Ето за тази красавица Халит е готов да даде,,едничкия си живот,,

# 564
# 565
# 566
Една од моите топ 10 слики на Халит од серијата е оваа и се разбира комплетната сцена
( сигурно се сеќавате од која сцена е) .И да Ве прашам нешто : дали вие мене ме разбирате што пишувам или????

# 567
.
МНОГО ГО ГЛЕДАТ ТАКА,НО САМО НА СНИМКА.

# 568

Ааааа,страшни погледи,как ги прави чудя се и се мая ,но не мога да си обясня...../така де по-важното е че ги прави/
ФЕНОМЕНАЛЕН Е нямам думи просто...

# 569
Както се пее в една много хубава гръцка песен:http://www.youtube.com/watch?v=BKXe8n-KsyU

Феноменален съм аз, че все още издържам,
че все още те обичам и те имам такава, каквато те имам.
Феноменален съм аз, заради нещата, които съм сторил
и с теб съм страдал.

Феноменален съм аз...
така е...

Общи условия

Активация на акаунт