Почивка на Малдивите

• 172 986
  • 808
  •   1
Отговори
# 15
Като цяло на Малдивите е скъпо и се води за една от скъпите дестинации.

Изненадващо мога да заявя, че Бразилия се оказа едно доста по-скъпа дестинация - и при това въобще не в луксозни условия..

WOW наистина ли магаренце? Все си мислех, че по-скъпо от Малдивите и Бора-Бора няма .. Да отбележа , че Френска полинезия е друго място, което искам да посетя, но за там цените са още по-космически #Cussing out #Cussing out

Мирела защо не си очарована? Ти си първият човек от който чувам, че не му е харесало?

# 16
Бора-Бора и Полинезия са по-скъпи заради отдалечеността им..
Иначе е същото като Малдивите..
Безсмислено е да минеш целият свят, при условие че Малдивите са на половината път..Wink)

На фона на лукса в 5 звезден хотел там и 150кв бунгало ( леле, прозвучах като Пепеляшка.. Shocked) сравнението между 10-те евра за коктейл и  15 долара за 1 малка водка в обикновено плажно заведение на Копакабана си е направо смешно..

Както мен Рио не ме впечатли, освен от въздуха, така и на Мирела може да й е било търсене на Малдивите..
Хора и предпочитания за прекарване на свободното време - всякакви.. Sunglasses

# 17
Здравейте , да се влюча с новина. Утре ще правим резервания и ще дадем капарото. newsm44 Казаха ни, че до 3 дни ще разберем дали резервацията ни е одобрена Thinking. Не знам защо се получава така с нашата агенция. При вас имало ли е подобно нещо? Забравих да кажа , че плана е да пътуваме на 28-ми март. Дано всичко бъде наред и заминем. Това е единствената възможност за тръгване март. Всички останали оферти са за края на април, а ние не бихме рискували.
Сега сме на стенд бай и чакаме да видим ще ходим ли няма ли . Стискайте палци, защото ми е много мерак.

# 18
Пожелавам ви едно страхотно изкарване Peace Дъщеря ми щеше да ходи там на меден месец, но й се провалиха плановете, т.к. иска в края на м.май.

# 19
vessit, благодаря ти. Дано очакванията ни се оправдаят , защото са много големи.
Иначе днес направихме резервавия, която както писах вчера подлежи на одобрение в рамките на 3 дни. Дано всичко да е наред и да няма изненади. Мястото на , което се спряхме окончателно е това http://olhuveli.com/sundiving.html. Полетът ни ще е с прекачване през Катар . Малко идиотско , но какво да се прави...

# 20
Joana, пожелавам ви прекрасно изкарване!

Как точно са полетите ви?

# 21
София-Истанбул–Доха–Мале.

# 22
Йоана и от мен невероятни изживявания.
Ще чакам с нетърпение като се върнеш да разказваш впечатления както за Малдивите, така и за дайвинга.
Малдиви ми е в списъка с предстоящи пътувания и събирам инфо.

# 23

Да, това е вариантът ако не е е през някое от големите еврипейдки летища..Правила съм го през Атина и Дубай и после Мале - дано нямате големи престои..  bouquet

# 24
По план ще имаме в Доха, около 6 часа , но имаме хотел за почивка, който е включен в цената.
Магаренце искам да те питам, когато вие правихте резервацията имало ли е период на потвърждаване от тяхна страна? Ние сме дали капаро, но до 3 дни трябва да отговарят дали я одобряват. Ако не ще ни върнат парите. Много ми е криво, че така се получава. Днес дори е неработен ден #Cussing out

# 25

Това с Emirates ли е?  Имате ли нощувка в Истанбул?
Нашият полет беше с Бритиш: София-Лондон-Мале само с 3 часа престой.
Друг удобен е София-Париж-Мале, но е по-скъп.

Joanna87, ако се гмуркате, вижте дали има предварителни резервации
в дайвинг клуба към хотела, защото има голям наплив.
И от мен - приятни емоции  Hug

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 12:00 от scorpios

# 26

Това с Emirates ли е?  Имате ли нощувка в Истанбул?
Това трябва да е с Катарските авиолинии, Емирейтс летят със стоп в Дубай Wink
С Катарците обикновенно излизат по-добри цените, хм странно сега им погледнах полета на 28/03, няма стоп от 6ч в Доха newsm78
QR 481    Istanbul (IST) 19:30      Doha (DOH) 23:30                        
QR380    Doha (DOH) 01:25 +1 day(s)    Male (MLE) 08:05 +1 day(s)
може друга комбинация да са направили, обаче ще имате 6ч в Истанбул, защото полета Ся - Истанбул пристига ~12.30 ч
Приятни емоции и от мен, предполагам че вече са Ви потвърдили почивката Simple Smile

# 27
Йоана, ние заминахме инцидентно - и до последния момент се търсеха места.
Та докато си изберем хотел няколко вече бяха отпаднали-с вършиха местата.
Мисля, че не трябва да се тревожиш за потвърждението - нормално е. По-добре да е така, отколкото на место да се окаже че някой по веригата се е издънил..
Освен това има над 200 резорта на Малдивите - все някъде ще са останали места.. Sunglasses
 Hug

# 28
С катарските авиолинии е .

magarence да ти кажа не ми е много приятно така в последния момент като заминаваме, но имам малко бебе и е сложно да организирам от далече. Сега всичко става за възможно най-ранната дата. Днес никой от агенцията не се обади, но то си е почивен ден. Хайде стискайте палци и дано утре се появя с новина , че тръгваме. ДАНО! ДАНО!

# 29
Хайде и аз да се похваля. Заминавамеееееее newsm44 newsm44 newsm44. Днес потвърдиха резервацията ни. Simple Smile Благодаря на всички, който ме ориентираха и писаха в тази тема. Ще заминем 1 месец преди годишнината от сватбата, но това не е чак толкова важно. Важното е , че отиваме.

Общи условия

Активация на акаунт