Почивка на Малдивите

• 173 146
  • 808
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Здравейте, момичета! Може ли да ми дадете координати за връзка с Вили Огнянова?

# 481
Здравейте! Ние сме били на Олхувели, от 20 -ти до 30 -ти май. Беше страшна жега, един единствен ден валя .
Беше много забавно даже. Както си седяхме на бара и изведнъж надойдоха безброй много делфини, невероятна гледка. Скачаха и лудуваха около 20 минути пред нас.

# 482
Кои полети са най-изгодни?

# 483
В момента върви промоция на Qatar Airways, която е до 30 май. Някой може ли да каже дали промоционалните цени са изгодни, да кажем за период от септември до края на годината? Започват от 645 евро.
Септември добро време ли е за там, babe_geri ти си била през септември? Ако трябва да се избират дати в този период от гледна точка на времето, кой месец е за предпочитане? Може да сте писали тук в темата, но още не съм я прочела цялата...

# 484
В момента върви промоция на Qatar Airways, която е до 30 май. Някой може ли да каже дали промоционалните цени са изгодни, да кажем за период от септември до края на годината? Започват от 645 евро.
Септември добро време ли е за там, babe_geri ти си била през септември? Ако трябва да се избират дати в този период от гледна точка на времето, кой месец е за предпочитане? Може да сте писали тук в темата, но още не съм я прочела цялата...
Ние бяхме там около 20.09 миналата година и времето беше повече от прекрасно - много слънчево и топло /на моменти около обяд дори доста горещо/. Така, че смело отивай през септември, казват, че тогава е началото на сезона и уж можело и да е дъждовно още, но ние за една седмица и една капчица не сме видяли.

# 485
  • София
Привет!

На нас ни предстои пътуване до Sun Island след по-малко от две седмици. Искрено се надявам, че няма да ни спука от дъжд  Praynig Praynig и ще има слънцееееее   Nature Sunny

Какви занимания бихте препоръчали освен шнорхелинг, вечер - гледане как хранят скатовете (май такива бяха). Няма да се гмуркаме, че не сме карали курс, а там режат главата от кръста с цени..

Dusty_wind, ще споделиш ли колко излезна твоята екскурзия? Чисто за справката. И ние взехме билети за катарските при промоцията ноември месец. Излезнаха по 560 евро на човек.

# 486
Ако може и на мен някой да пусне координати на Вили Огнянова.  newsm51 newsm51 newsm51

# 487
Скрит текст:
http://lcc-citycenter.com/lang/bg/
това е мейла на който отговаря обикновено тя и може да й пратиш запитване
vili@lufthansacitycenter.bg
Там има и друга готина мацка, която може би ще ти свърши също добра работа, но аз съм фен на Вили

ето в тази агенция работи
Може по телефона да се обаждаш или да пишеш мейли

# 488
Malini нямам навика да говоря в цифри колко точно ми е излезнало. Може би на ЛС.  Peace  На острова си беше скъпо - храна, водни спортове и алкохол (най-вече). По спомен на Олхувели беше по-евтино.
Ще кажа само, че този път направихме почивката на минимума за тази дестинация, без да се ограничаваме. За това благоприятстваха промоционалните самолетните билети и това, че престоя беше извън техния пиков сезон. Иначе от където и да го погледнеш това е една от най-скъпите дестинации. Peace

# 489
Дъсти,как беше времето?

# 490
  • София
Нашето време беше супер Simple Smile вална 3-4 пъти за кратко, колкото леко да разхлади и после пак жега Simple Smile Имахме само една страшна буря през нощта, с ужасни гръмотевици.
Но случихме на време в началото на ниския сезон. Прогнозата за след това се скапваше...

Dusty_wind, ще се радвам да ми напишеш на ЛС вашата колко излезна и на кой остров точно сте били - да си знам за справка от първа ръка и за друго място.

Нашият остров много ми хареса - зелено, чисто, бунгалото на метри от водата. Заобиколени от себеподобни (китайците бяха от другата страна и слава Богу!)
Видяхме китова акула, шнорхелинг на няколко рифа, хранене на риби, скатове и акули (последните само гледахме, от високо  Joy).

# 491
  • Варна
Благодарности за всички, които са се включили с отзиви, съвети, препоръки и т.н.  bouquet
 Помогнахте ми в избора- отиваме със съпруга на Chaaya Island Dhonveli през края на Октомври, като ще сме в water bungalow AI.
Естествено силно се надявам да случим на добро време и почивката да оправдае очакванията ни.

# 492
Здравейте аз също имам въпрос. Края на септември заминавам за Малдиви и исках да попитам как е по изгодно относно валутата. В евро или долари? И от къде е по добре да обменя от БГ или и там може? Благодаря предварително  Hug

# 493
  • София
jenita1251
Нямаш проблем с валутата, тя там е руфия, но твърдо фиксирана към долара. Тоест трябват ти долари.
15 руфии са приблизително 1 долар. Долара се приема навсякъде, обменни бюра има в някои хотели, като нашия. Можеш и тук да си обмениш. Ние сме ползвали предимно карти, нямаше никакви проблеми.

# 494
  • Бургас
Скрит текст:
http://lcc-citycenter.com/lang/bg/
това е мейла на който отговаря обикновено тя и може да й пратиш запитване
vili@lufthansacitycenter.bg
Там има и друга готина мацка, която може би ще ти свърши също добра работа, но аз съм фен на Вили

ето в тази агенция работи
Може по телефона да се обаждаш или да пишеш мейли
Вили наистина е голям професионалист.
Благодарение на нея взехме много изгодни самолетни билети за началото на февруари с Катарските авиолинии от София: 630 Евро. Резервирахме плажна вила на Куреду, AI. С ранното записване взехме наистина много добри цени чрез ДерТур.
Изчетох всички отзиви в ТрипАдвайзър и май е време да започвам да се чудя за дестинация за зимата на 2016 Simple Smile Голяма краста са тези пътувания!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт